ceturtdiena, 2013. gada 14. februāris

Emanuēls "Pretestība un pretošanās"


Pretestība un pretošanās

Mīļie, te Emanuēls, es tā priecājos par mūsu šodienas tikšanos! Es runāju Mīlestībā un ceru, ka ņemsiet vērā manas mācības, mana teiktā viedumu un spēsiet saņemt to enerģiju, kas iekodēta manos vārdos- tā dziedinās jūs, neskatoties uz to, kādā sava ceļa posmā atrodaties, un neskatoties uz to, kas notiek jūsu dzīvē. Enerģija ir gudra, un jūs saņemsiet tieši jums vajadzīgo, un patlaban tieši to, kas atbilst jūsu augstākajam labumam šajā brīdī. Nu kā? Atbrīvojieties un izbaudiet.

Un tagad veltiet brīdi sev un ievelciet dziļi elpu caur degunu un izelpojiet caur muti. Ziniet, ka es esmu ar jums. Ieelpojiet Gaismu caur galvas virspusi, tad laidiet šo elpu lejup pa mugurkaulu un izelpojiet sev priekšpusē ārā, izelpojot visu negatīvo, kas jūsos ir šajā brīdī. Ieelpojiet Gaismu un izelpojiet visas novecojušās, nokalpojušās domas, visus vērtējumus, kritizēšanu, ierobežojošos uzskatus, lai tas viss, viss aiziet lēnā izelpā. Jau jūtaties labāk, vai ne?

Un tiem, kuri lasa, bet to tagad nedara...lūdzu, atgriezieties iepriekšējā rindkopā un izdariet to, ko es jums tik mīļi lūdzu! Jūs vēlaties izlasīt vārdus, bet patiesībā nedarīt to, ko jums iesaku un tas ir tieši tas, ko mēs visi dzīvē tik bieži darām...pretojamies tam, kas mums dotu kādu labumu. Pretojamies tam, kas mums reāli sniegtu to, ko paši vēlamies. Pretošanās, mani mīļie draugi, ir tas jautājums, par kuru gribētu šodien parunāt.

Un tā, ja nu esat viens no daudzajiem, kuri nolēma neelpot kā tikko jums lūdzu (tad lūdzu, izdariet šo vingrinājumu vēl pilnas 7 reizes- ieelpojot un izelpojot un tad sajutīsieties īpaši labi). Tie, kuri domāja, ka gudrāk būs neelpot, tie, visticamāk tomēr lasa šo vēstījumu. Kāpēc? Zinu, ka dziļi sirdī rezonējat ar maniem vārdiem. Zinu, ka sirdī esat ceļojumā pretim tam, lai kļūtu labāki, lai izaugtu par tiem, kas patiesībā esat- par brīnumainām Radītāja Gaismas Būtnēm. Es zinu visu par jums un arī to, ka jums ir tendence nedarīt vissvarīgāko darāmo. Kāpēc? Tas, ko gribat „nobastot”, prasa kādu mazu piepūli vai arī mazliet koncentrēšanos no jūsu puses un to jūs izlaižat!! Bet tikai neiedomājaties, ka es jūs nosodu, mīļie, nē, to nedaru, es zinu, kas ir jūsu „ienaidnieks”, un starp citu- ļoti labi zinu. Pretošanās.

Pretošanās parādās daudzās dažādās formās un izpausmēs. Tā var būt ļoti saskatāma, piemēram, kā nevarēšana izkāpt no rīta ārā no gultas, lai uzsāktu dienu vai arī tā var būt ļoti smalka un pat tik smalka, ka to pat nesaskatāt sevī. Nu kā tā par elpošanas nobastošanu. Tādu pretošanos jūs savā radarā pat nepiereģistrējat. Tomēr, ja jau veltām sev laiku un vēlaties šajā brīdī saņemt manis piedāvāto dziedināšanu, tad ar šo elpošanas vingrinājumu gūsiet ievērojamu labumu, tas palīdzēs jūsu ceļojumā pretim savam varenumam.

Un tā, kāpēc pretojaties savam varenumam? Kāpēc ir tik grūti spert soli varenuma virzienā? Kāpēc tas ir tāds izaicinājums darīt to, ko zināt, ka tas jums dos labumu un zināt, ka tas ir jādara sevis paša labā, lai sagādātu tādu dzīvi, kādu paši vēlaties? Tāpēc, manas mīļās sirdis, ka jau agrā bērnībā iemācījāties neizrādīt savu varenību. Jūs iemācījāties to, ka neesat Mīlestības vērti un nesaņēmāt vajadzīgo uzmanību, kas veicinātu jūsu izaugsmi un briedumu, kas liktu jums saprast, ka esat šajā pasaulē vareni.

Manas mīļās sirdis, jums visiem pamatos ir iedēstīts stingrs uzskats, ka neesat savas varenības cienīgi un šis uzskats pie katras iespējas liek jums pretoties. Tas jūs bloķē un cenšas kavēt kā vien tik var.

Kā no tā atbrīvoties? Vispirms jau pieņemiet to kā patiesību- jūs esat vareni, vērtīgi un vajadzīgi, Dievs jums šajā pasaulē nedara pāri un patiesībā ir pilnīgi pretēji.

Tad sāciet vērot. Vērojiet, kas ir tas, kas liek jums nedarīt to, kas sniegtu jums labumu, kādas ir tās domas, kas attur darīt sev labu, lai virzītos uz priekšu savā ceļā.

Atcerieties šodienas vēstījumu un jūsu reakciju uz ieteikumu elpot, lai uzlabotu savu pašsajūtu un saņemtu dziedināšanu. Pavērojiet, vai varat noteikt (identificēt) to domu, kas lika pieņemt lēmumu nepiedalīties vingrinājumā...”Tagad nē, izdarīšu to vēlāk!”

Un vēl viena lieta. Lūdziet palīdzību. Lūdziet Augstākajai realitātei palīdzību, lūdziet palīdzību eņģeļu pasaulei. Vienkārši palūdziet. Lūdziet ar mīlestību un pateicību sirdī, lai jums atklāj un parāda jūsu ierobežojošos uzskatus un pretestību. Uzmanība ir atslēga šajā jautājumā par pretestību un tikai pretošanās ir tā, kas stāv jūsu ceļā, lai jūs kļūtu par brīnumainām, varenām, visu zinošām Radītāja Gaismas būtnēm ar neierobežotām spējām. Tāds ir mans solījums. Es esmu Emanuēls, sauciet un es nākšu. Es esmu ar jums jau tagad.




tulkoja Māra Brante