sestdiena, 2013. gada 9. februāris

Enerģētiskā prognoze februārim


Grupa Metasintēze. 2013.g.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Februāra sākumā turpināsies spēcīgs enerģētiskās spriedzes uzliesmojums, kurš izveidojās janvāra beigās. Šis uzliesmojums it kā atkārtos pagājušā gada decembra beigu enerģētiskās spriedzes lēcienu. Un tas izskatās visai loģiski, ņemot vērā to, ka pēc austrumu kalendāra jaunais gads sākas 10.februārī (jauns mēness). Citiem vārdiem sakot, notiek savdabīga iepriekšējā gada beigu pēc eiropiešu gadu skaitīšanas kalendāra situācijas dublēšana, turklāt minētais lēciens tiks novērots visos enerģētiskajos līmeņos – spēcīga augstu frekvenču enerģijas plūsma no Lielās Centrālās Saules sašūpos mūsu Saules sistēmu un, protams, skars Zemi ar visiem tās iemītniekiem.
 
Var teikt, ka notiek – jau kuro reizi! – kārtējā vecā iztīrīšana visos iespējamos līmeņos. Attīstītākie cilvēku dzimuma pārstāvji uztvers šo parādību kā „dāvanu”, kas spēs viņiem palīdzēt pārdzīvot dziļas transformācijas, kas saistītas ar zemapziņas (personīgās, dzimtas un visas cilvēces) attīrīšanu. Visas šīs transformācijas ir virzītas uz karmisko mezglu atsiešanu un daudz brīvākas un radošākas attieksmes pret īstenību veidošanu. Radošo spēju atklāšana dažādās sfērās kļūs par vēl vienu dāvanu.
 
„Parastos” cilvēkus šie procesi arī skars, iegremdējot zemapziņas dziļumos, turklāt zemapziņas, ko veido galvenokārt „negatīva” (dualitātē iegūtā) pieredze. Nāksies atkal izārdīt dvēseli satraucošos gan personīgos, gan ģimenes sastrēgumus – gan nomodā esot, gan arī sapņos. Forsēta/paātrināta iedziļināšanās zemapziņā jebkurā veidā ietekmē mūsu psihi, manifestējot bailes un sāpju fantomus. Un tas izpaužas fiziskajā un psihiskajā veselībā ne tajā vislabākajā veidā. Tieši tāpēc blīvā ēteriskā ķermeņa nostiprināšana, saikņu atjaunošana starp fizisko ķermeni un tā enerģētisko matricu, kā arī saikņu ar pašreizējo dvēseles iemiesojuma programmu, palīdzēs jums saglabāt vajadzīgo enerģētikas un optimisma līmeni, kāds ir nepieciešams dzīvei.
 
Un tā – šis ir Ūdens Čūskas gads. Ūdens personificē mainīgo stihiju, kas asociējas ar emocijām, zemapziņu, kā arī informāciju. Čūska kalpo arī par simbolu augšupejai no zemākā uz augstāko un gudrības uzkrāšanai. Vienlaicīgi tā asociējas arī ar zemapziņas bailēm, neparedzamību, ātru reakciju un agresivitāti.
 
Februārī šīs divas Čūskas rakstura iezīmes sāks izpausties pilnā mērā, piespiežot daudzus mētāties starp galējībām, lai iegūtu (vai neiegūtu) „zelta vidusceļu” visā: vienkārši uzvedībā, attiecībās ar citiem cilvēkiem, reakcijās uz radušamies problēmām … („zelta vidusceļa” meklējumus atvieglo Saturna mijiedarbība ar Plutonu, kas stimulē mūsu ticību, nostiprina mērķtiecību tālāko nosprausto mērķu sasniegšanā un izvēlas precīzu laiku, lai apzinātos neizpaustās programmas).
 
Zemapziņa – ir jūsu neatņemama „ēnas” puse, kura jums ir jāiepazīst un jāizgaismo visoptimālākajā veidā, kāds piemīt pašreizējam brīdim, t.i. – nevis no dualitātes viedokļa raugoties, bet gan Vienotā veseluma enerģijās.
 
Tiem, kuri strādā ar dzimtas programmām, ir ieteicams pastiprināt saikni ar Augstākajiem aspektiem: jo dziļāk jūs ieejat šajās programmās to apzināšanai un dziedināšanai, jo augstākam ir jābūt jūsu „piesaistes” punktam, t.i. – jo spēcīgākai ir jābūt saiknei ar jūsu Augstākajiem aspektiem budiskā un atmiskā* ķermeņu līmenī.
 
*Hinduisms tradicionāli izšķir cilvēka septiņus ķermeņus un vairums spirituālistu šo iedalījumu pieņem. Materiālais un mums vienīgais redzamais – tas ir fiziskais ķermenis, taču eksistē vēl seši ķermeņi, kuru veidoti no arvien smalkākas matērijas, - tie ir ēteriskais, astrālais, mentālais, kauzālais, budiskais un atmiskais ķermenis. Patiesībā ēteriskais ķermenis vēl ir daļa fiziskā ķermeņa un pastāv četros stāvokļos, ko sauc par ķīmisko ēteri, vitālo ēteri, ēteri – gaismu un ēteri – atstarotāju. Lūk, kāpēc fizisko ķermeni var dalīt vēl septiņos: cietā stāvoklī, šķidrā un gāzveida, plus četri ēteriskie stāvokļi. Arī pārējos ķermeņus var dalīt vēl septiņos: tā, astrālajā ķermenī ir trīs zemākie reģioni un trīs augstākie, un tieši augstākajos reģionos mīt eņģeļi.
 
Daudzas dzimtas programmas tika formētas, lielas dvēseļu grupas kompetentai iemiesošanās organizēšanai konkrēta veida augstāko uzdevumu izpildei. Ar laiku šie egregori ir „iesēdušies”, atmiņas par pašu pirmo uzdevumu ir izkropļojušās, saikne ar dvēseļu monādēm ir vājinājusies vai izdzisusi, ko veicināja daudzkārtīga krustošanās ar citu dzimšu pārstāvjiem. Katrai dzimtai bija savs „dievs”, t.i. – diezgan augsta plāna būtne, kura vadīja šīs cilts egregoru. Šis „dievs” galvenokārt organizēja dzimtas egregora dzīvotspējas vajadzīgo dvēseļu iemiesošanās ciklus un noteica uzvedības noteikumus („morāles kodeksu”) dzimtas sabiedriskajai dzīvei. Noteikumi ir bijuši diezgan stingri, ar daudziem ierobežojumiem un pat sodiem, kas uz to brīdi ir bijis attaisnojams, jo veicināja noteiktas cilvēku grupas izdzīvošanu.
 
Tā kā cilvēks aizvien vairāk iegremdējas „matērijas” iepazīšanā, dzimtas „dievs” nodrošināja spēcīgu saikni ar Zemes gariem caur rituāliem, saskarsmi ar mirušajiem dzimtas locekļiem un izmantojot ēteriskā plāna būtnes, kā arī elementāļus un stihijas. Dzimšu „dievi” mijiedarbojās savā starpā, organizējot nacionālās grupas, bet pēc tam arī visas tautas egregoru.
 
Ņemot vērā to, ka mūsu pašreizējais uzdevums ir – kļūt par planetāru cilvēku, ir jāsaprot, ka dzimtas dziedināšana var būt efektīva tikai, pieslēdzoties daudz augstāku frekvenču enerģijām. Turklāt tagad notiek agrāk savienotu egregoriālo struktūru atvienošanās, kuras noteiktā veidā regulēja labā un ļaunā iepazīšanu un salika sava veida „ierobežojumus” (kaut kur trešās acs čakras līmenī augšā un tā, ko mēs saucam par „apakšējo centru” – apakšā), lai saglabātu savu [dzimtas] locekļu dvēseles veselību un izvairītos no izziņas galējībām.
 
Strādājot ar dzimšu programmām, sirdij ir jābūt pilnībā atvērtai, kā minimums - visā trīsdimensionālās realitātes un pat četrdimensionālās realitātes diapazonā, lai skaidri saskatītu visas iekšējās un starp dzimtām esošās saiknes un dziedinātu tās ar augstākajām mīlestības enerģijām. Nu, un protams, ka – ja vien tas ir jūsu iemiesojuma uzdevums. Ja nē, tad atstājiet mierā darbu ar dzimtas „ciltskokiem” tiem, kuri ir uzņēmušies šādu misiju, jo tādiem cilvēkiem - viņu smalkajos ķermeņos jau ir visas nepieciešamās zināšanas un instrumenti, bet jums, visticamāk, - nav.
 
Informācijas plūsma pastiprinās un tajā arī izpaužas divas tendences: informācija no augstfrekvenču līmeņiem nostiprina tiekšanos pēc harmonijas un skaistuma, vienlaicīgi zemapziņas slāņu atvēršana izpaužas viszemāko un disharmoniskāko emociju un agresīva (nospiedoša) dzīves kredo izpaušanās veidā.
 
Februāra Lielā trīskārtīgā konfigurācija: Baltais Mēness – Saule – Melnais Mēness piedod visam notiekošajam morāli-tikumisko aspektu: mums ir jāiemācās apzināties Labā un Ļaunā izpausmes un izvērtēt to šo spēku līdzsvaru, kas tiek noteikts realitātē.
 
Tā kā robežas starp dimensijām ir kļuvušas daudz kustīgākas un caurspīdīgākas, daudzi cilvēki ir sākuši pastiprināti pieķerties zemākā astrālā plāna informācijai, tai skaitā – saistītai ar pēcnāves pasaulēm, turklāt, ne tām augstākajām. Paļaušanās uz šiem spēkiem, kas noslēgušies sevī, kam ir liegta saikne ar dievišķo, viennozīmīgi noved pie lepnības, patvaļas un pašnozīmības pārspīlēšanas. Šādas sadarbības otrā puse – ir dzīves jēgas, dzīvības enerģijas pazaudēšana, depresijas un jaunas slimības. Šeit jau atkal vajag paust prasmi atpazīt informācijas avotu un apvaldīt ziņkārību un vēlēšanos izmēģināt padarboties „garīgajā lauciņā”, lai palīdzētu tuvākajiem un izmantotu smalkās matērijas pasaules, kas nebūt nav tik viennozīmīga, spēku palīdzību.
 
Tuvojoties 10.februārim, enerģētiskais „vilnis” mazliet kritīsies un ieies ierastajā gultnē. Visu līmeņu enerģētika izlīdzināsies un sniegs zināmu atelpu līdz februāra beigām. No 11. līdz 21.februārim iestāsies nosacīti labvēlīgs periods jūsu problēmu risināšanai. Šajā periodā būs iespējams gūt noteiktas mācības un pielietot tās praktiski. Tas ir ļoti būtisks moments, jo šis gads kalpos par izmēģinājuma lauciņu mūsu pārliecības, ticības un praktiskās rīcības pārbaudē.
 
Februāra pēdējā nedēļā (23.februārī) Mērkūrs tomēr uzsāk retrogrādu kustību (līdz 17.martam) un dažas problēmas atgriezīsies papildus izdzīvošanai vai arī – pilnīgai to atrisināšanai.
 
Retrogrādajam Merkūram piemīt tāda īpašība, kā „pūst miglu acīs”, visa informācijas apjoma slēpšana, kas izraisa kļūdainus lēmumus. Tomēr tiem, kuri ir izstrādājuši savu karmu, Merkūrs harmoniskā savienojumā ar karmiskajiem mēness mezgliem var – tieši pretēji – veicināt patiesās informācijas saņemšanu un intuīcijas pastiprināšanos.
 
21.februārī Saule savienojumā ar Neptūnu arī spēj aizmiglot apziņu un izkropļot situācijas objektīvu uztveri. Taču, ja jūs spējat izmantot savu iekšējo redzi vai iekšējo dzirdi, īpaši, meditācijas procesā, tad jūs spēsiet iepazīt to, kas ir slēpts parastajai redzei, spilgtu atklāsmju un jaunas izpratnes par pierastām lietām veidā.
 
Tatjana Zolotuhina