sestdiena, 2013. gada 16. februāris

Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2013.gada februārim





 
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, mēs jau iepriekš esam skaidrojuši, taču vēlamies, lai jūs atsauktu atmiņā to, kas notiek, jo jūs šķērsojat daudzus apziņas līmeņus un apakšlīmeņus.
Tā kā jūs attīrāt izkropļojumus savā aurā, notiek iekšējais process. Visa jūsu fiziskā struktūra pārcieš sarežģītas izmaiņas, kuras izraisa augstfrekvenču paterni. Jūs apvienojaties ar Radītāja Avotu caur lielām Gaismas Pilsētām. Jūsu DNS, čakras un jūsu Svētā Sirds-Prāts satur jūsu Dievišķo Nospiedumu.
 
Tā kā jūs integrējat aizvien vairāk un vairāk Radītāja apziņas Dimantiskās Daļiņas, visi izkropļojumi un defekti, kas radušies jūsu pieņemto negatīvo koncepciju dēļ, pakāpeniski tiek izlaboti. Daudzas no šīm izkropļotajām koncepcijām, tiek filtrētas jūsu apzinātajā apziņā, izdziedinātas vai novērstas un mēs saprotam, ka tas var būt neērts un sajukumu izraisošs process, jo jūs dziļi iegremdējaties kosmosa gudrībā. Vienlaikus ir ļoti svarīgi uzturēt/saglabāt uzmanīgas/piesardzīgas apzināšanās un pacietības stāvokli. Cilvēce iziet no amnēzijas stāvokļa, ko varētu nosaukt par ierobežotu Sevis pašu un sarežģītā Radītā plašumu izpratni.
 
Jūs kļūstat aizvien pieredzējušāki jaunu koncepciju un informācijas pārpilnības izpētē, kas jums tagad ir pieejama, pateicoties izšķirtspējas veltei. Tagad jūs labāk esiet saskaņoti ar savu VirsDvēseli- Augstāko Es un kluso iekšējo balsi, jūs iegūstat spēju ātri saprast, vai jūsu koncepcija atbilst jūs iekšējai patiesībai. Ja tas tā nav, jums ir no tās jāatsakās bez ļaunuma un nosodījuma, bet, ja jūs neesat pārliecināti, atlieciet to un palūdziet savu Augstāko Es to pārbaudīt. Mēs zinām, ka jūs esiet apbērti ar daudzām jaunām koncepcijām, dažas no kurām sniedzas pāri jūsu izpratnes robežām.
 
Lūdzu, ziniet, Mīļie, ka tas, kas ar jums notiek, ir daļa no laikā paātrinošamies atkalapvienošanās un augšāmcelšanās procesa, kurā jūs atrodieties. Neatkarīgi no tā, kur jūs atrodieties Pacelšanās Ceļā, esiet mierā ar savu izpratnes līmeni un esiet pacietīgi paši ar sevi. Tas ir ego, kurš čukst jums ausī: „Jūs neesiet pietiekami labi. Jūs atpaliekat no pārējiem. Jūs neesiet cienīgi. Jūs nekad nespēsiet izpētīt, saprast un pilnveidot visus garīgos jēdzienus, metodes un spriedumus!”
APSTĀJIETIES, kad tas tā notiek, un viegli/maigi pagriezieties atpakaļ, koncentrējoties uz dažiem izvēlētajiem apgalvojumiem/afirmācijām.
 
Katrai Dvēselei uz Zemes ir lemts doties pa Ceļu, kas ved atpakaļ uz augstākajām Esības sfērām, tomēr šis ceļš ir individuāls. Kā jau mēs bieži esam teikuši, ka jūs variet izvēlēties šauro, vidusceļu vai lielceļu, tas ir jāizlemj jums, taču – gala rezultātā – jūs atgriezīsieties pie daudz pilnīgākām Gaismas dimensijām.
 
Jums piemīt/jums ir brīvā griba Mūsu Dieva Tēva-Mātes Augstākās Gaismas radītā Nosacītā Dievišķā Projekta šīs Zemes ietvaros. Ieejot daudz augstākos apziņas līmeņos, jums arī ir jāzina, ka jūsu smadzeņu zemākās daļas, sekcijas, kuras rezonē ar trešās un ceturtās dimensiju zemākajām frekvencēm un, kuras satur dzīvnieka-cilvēka instinktu dabu, pakāpeniski sāk mainīties jeb aizvērties.
 
Tā kā jūs ieejat Augstākā Saprāta gudrībā un saņemat spēju mijiedarboties ar savu Augstāko Es, jūsu Gidiem un Enģeliskajiem Palīgiem, jūsu instinktīvais raksturs palēnām tiek nomainīts ar intuitīvo. Jūs saņemat iespēju pieslēgties Gaismas gudrības paketēm, kas saglabātas jūsu Svētā Saprāta augstākās smadzeņu struktūras iekšienē, kur jūsu Augstākās apziņas dārgumu krātuvē tiek glabāta visa jūsu vēsture, izcelsme un Dievišķais mantojums.
 
Nesatraucieties, ja jūsu pagātne kļūst miglaina, īpaši šīs zemes sāpīgās atmiņas. Ir pienācis laiks izdziedināt un atlaist pagātni, mīļie. Tā vairs jums nekalpo, jums nav jāgremdējas iepriekšējās dzīvēs, lai dziedinātu sevi vai censtos izprast, kāpēc jūs tagad tā rīkojaties vai reaģējat. Tas ir vecais ceļš. Apziņas izkropļojumi, ko jūs pagātnē esiet radījuši, nevar pastāvēt, kad jūs esiet piepildīti ar Dimantiskajām Daļiņām izmantojot procesus, kurus mēs jums esam mācījuši. Šīs maģiskās daļiņas satur tīru un pilnīgu Radītāja Būtību un pakāpeniski transformēs jebkurus izkropļojumus jūsu aurā un fiziskajā ķermenī. Palēnām, bet nenovēršami, defekti, kurus jūs esiet radījuši iekšējā un ārējā pasaulē, tiks laboti.
 
Atcerieties – ātrāk un vairāk ne vienmēr nozīmē labāk. Zemei un cilvēcei ir bijis vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai sasniegtu pašreizējo nepilnības stāvokli, kāds tagad ir ļoti izplatīts. Pārveides līmenis, ko esiet sasnieguši jūs, Zemes Gaismas Leģioni, tik īsā laika sprīdī - ir patiesi pārsteidzošs.
 
Jums atbrīvojoties no veciem paradumiem, ticībām un rīcības, jūs pakāpeniski atgriežaties pie harmonijas pieņemtajā polaritātes un dualitātes spektrā. Ar [sasniegto] katru augstfrekvenču līmeni, jūs atstājat aiz muguras situācijas, cilvēkus un lietas, kas vairs nav savietojamas ar jūsu jauno izpratnes un rezonanses līmeni. Tieši tāpēc daudzi no jums tagad pazaudē draugus vai ģimenes locekļus, maina darbu vai uzsāk jaunu karjeru. Daudzi no jums pārbrauc uz jaunām dzīvesvietām, dažkārt nesaprotot, kāpēc jūs velk uz noteiktu vietu, taču pastāv/ir dziļas iekšējas zināšanas, kas nosaka/izlemj to. Daudzi no jums pamana, ka darbs, izklaide, hobiji un daudzas citas lietas, kas jūs iepriekš interesēja, vairs jūs neapmierina, jo neiekļaujas jūsu paplašinošamies un attīstošamies realitātē.
 
Pagātnes daudzdimensionālās ieejas aizveras un nākotnes portāli atveras aizvien ātrāk un ātrāk, jo Pacelšanās process paātrinās. Bailes no pārmaiņām ir bijis galvenais vadošais faktors jūsu apziņā ļoti ilgu laiku. Jūsu ceļojuma cauri blīvumam sākumā jūs meklējāt dažādus pašizpausmes un pārmaiņu paņēmienus un sajūsminājāties par katru/visu jauno radīto. Tikai/vienīgi Zemes pieredzes laikā jūs esiet aizmirsuši, ka bijāt Kop-Radītāji, pilnā mērā apveltīti ar radītspēju, un, ka jums ir tiešā saikne ar Radītā Enerģētisko Avotu ar Gaismas-Dzīvības Upes starpniecību.
 
Radītā domu Radošās Sēklas nāk no Augstākā Radītāja sirds-prāta un, kā vienmēr, ir pilnīgas/perfektas, tomēr katra atdalīšana un laušana satur mazāk pilnīgu Radītāja Būtību. Pakāpeniski, Dieva Apziņas Dievišķajām Dzirkstīm pārvietojoties aizvien tālāk un tālāk no Radītā Centra, perfektais pilnais Gaismas Spektrs tiek salauzts/sadalīts aizvien vairāk individualizētos Dievišķās izpausmes aspektos. Tā kā šis ApakšVisums - jauns radošās darbības apgabals un atrodas Radītā attālākajās robežās, tas sastāv no Gaismas pusspektra Spirāles, un tajā ir mazāk Radītā elementu. Tas nenozīmē, ka tas – ir kritis visums vai, ka tas ir uzskatāms par ļaunumu, - tas tikai nozīmē, ka tas nesatur Radītāja Apziņu pilnā mērā.
 
Drosmīgie Gaismas nesēji, [vai] jūs patiešām esiet gatavi būt par pirmatklājējiem, atvērt durvis uz daudziem debesu mājokļiem – Radītā dimensijām?
Katrs dimensiju līmenis piedāvā jaunas iespējas un sniedz pieeju daudzām jaunām spējām un paplašinātai gudrībai; taču katrs augstākais līmenis metīs jums arī izaicinājumu dažādos veidos un prasīs jums atlaist visu, kas vairs nekalpo visaugstākajam labumam.
 
Jūs esiet šķīrušies no daudziem sava Augstākā Es aspektiem ceļā caur zemākām dimensijām. Jums arī ir jābūt gataviem atstāt pagātnē tos cilvēkus, esības veidu un lietas, kas ir sākušas neatbilst jūsu esošajai un nākamajai īstenībai, jo jūs atgriežaties augstākajās dimensijās.
 
Dārgie, mēs palīdzam jums visos iespējamos veidos Universālā līkuma ietvaros un mēs pacietīgi gaidām, kad jūs pievienosieties mums dažādās Gaismas Piramīdās, kas izvietotas pa visu ApakšVisumu. Mēs jums teicām, ka jūs ne vien radāt savu jauno zemes realitāti, bet arī radāt savus mājokļus debesu izplatījumā.
 
Mēs nododam jums visu Radītāja Mīlestības un Gaismas spožumu, kādu jūs variet saturēt. Jūs tiekat bezgalīgi mīlēti.
 
Es Esmu Erceņģelis Mihaels