pirmdiena, 2013. gada 4. februāris

Mīlestības lūgšana


Mīlestības lūgšana
 
Ja jums (mani mīļie) pietrūkst mīlestības, tad šeit būs viena lūgšana, lai piesaistītu pretējo dzimumu.
© Natālija Pravdina - grāmata "Es mīlu sexu"
Tulk. Ingurs Pundiņš
 
Lūgšana/Meditācija, lai gūtu laimīgu mīlestību.
 
Mīlestība brīvi cirkulē pa visu visumu. No manis pie tevis un no tevis pie manis. Mani piepilda pati galvenā mīlestība, dieva mīlestība, jo es esmu viņa daļiņa, kura ir ietver šeit uz zemes. Dievs mīl mani, es mīlu visu pasauli, es mīlu tevi.
 
Es mīlu tevi un tu mīli mani. Es izstaroju brīnišķos gaismas un mīlestības starus un saņemu viņus atpakaļ pavairotus. Es vēlu sev un citiem augstāko labumu un tagad es to saņemu. Es mīlu katru dzīvu radību uz šīs planētas un visā visumā, un visiem nesu tikai prieku. Visas manas domas ir harmoniskas. un piepildītas ar mīlestību pret visu dzīvo. Tai skaitā pret tevi.
 
Mēs esam kopā. Manas mīlestības maigie viļņi izplatās no manis un novērš visus šķēršļus manā ceļā. Mīlestība uzveic visu. Tu nāc pie manis. Es zinu, ka tu nāc pie manis pēc likuma līdzības (закона подобие). Es ar prieku un pateicību pieņemu tevi savos apskāvienos.
 
Es iepriecināts/a redzu dieva smaidu tavās acīs. Mēs kopā vienmēr. Es mīlu tevi. Es uzticos mūžīgajam un augstākajam mīlestības sākumam, kurš vienmēr parāda sevi visās manās attiecībās. Es esmu mīlestības iemiesojums visos laikos.
 
Es mīlu tevi
 
Es mīlu Sevi
 
Es mīlu visu pasauli...
 
 
Uzņemiet mīlestībā