sestdiena, 2013. gada 9. februāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 27.janvāris - 3.februāris 2013


No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Visdziļākajā Mīlestībā un Godāšanā sveicinām jūs, Starojošās Apziņas !!!
Daudzi svarīgi un interesanti notikumi norisinās PasaulsĒkā, dārgie, un mēs atgādināsim jums par pašiem globālākajiem; paplašinoties, Vienotajā Dievišķajā Sirdī, jūs tos jau zināt. Mīlestība, priecīgā un starojošā plūsmā traucas Radīt un Kop-Radīt tanī daļā, kura jau ir pārveidojusies – veidojot jaunas savienības [создавая новейшие альянсы], un paverot jaunas, neaprakstāma Skaistuma un Pilnības iespējas. Jūs, Sirdīs Starojošie, Dievu Bērni, atrazdamies pašā visblīvākajā pasaulē – esat Līdz-Radītāji un galvenie dalībnieki visos šais procesos. Īpaša ir attieksme pret to nelielo PasaulsĒkas daļu, kura vēl nav pārveidojusies, un tādēļ – īpaša MĪLESTĪBAS uzmanība ir pievērsta 4-tajam kosmiskajam Gredzenam, un arī jums, kuri palikuši te visu paātrināt, un pabeigt pārveidojumus. Ar savām Vienotās Starojošās Sirds Dāvanām un Skaistumu, kopīgi ar Gaiju, jūs ļoti esat paātrinājuši daudzo daudzveidīgo Dāvanu nolaišanos uz Zemi un 4-to Kosmisko Gredzenu. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu un Gaijas kopīgā Vienotā Starojošā Dievišķā Sirds aizvadītajā nedēļā – ne tikai paplašināja Skaistumā un Pilnībā diženos Iekšējās Zemes Tempļus, un šo Tempļu tīklus kosmosos, bet arī saņēma Dāvanas no visām piecām VirsDvēselēm un HRISMETAS, Kvantu Dievu un Svētā Gara Dāvanas. Uz Planētu visdažādākā veidā ir nonākušas Brīnišķīgākās Apziņas, pievienojoties Zemes Svētajiem un Paradīzes Putniem, un ar savām Sirdīm salejoties kopā ar jūsu Vienoto Dievišķo Sirdi. Arvien spožāk Staro un Gaismas Spēkā pieaug JAUNĀS MĪLESTĪBAS VIENOTĀ SIRDS, lai pabeigtu visus pārveidojumus VISUR. 4-tā Kosmiskā Gredzena līmeņi 3,9 - 3,8 - 3,7 augšāmceļoties un veicot pārveidojumus savās telpās – jau ir pievienojušies 5-tajam kosmiskajam Gredzenam, un tagad – caur šo līmeņu struktūrām – Gaismas un Dāvanu portāli tiecas arvien intensīvāk un daudzveidīgāk uz zemākiem vibrāciju apakšlīmeņiem. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu Saule caur Sauļu Logosu sistēmu turpina uzturēt un sagatavot 4-to Kosmisko Gredzenu – pilnīgai pārveidošanai [полному преобразованию] un augšāmcelšanai. Sagatavot arī jūs, šīszemes augšāmcelošos, un Gaiju – jaunām Dievišķās izpausmes iespējām visblīvākajā no pasaulēm. Saule, kopīgi ar jūsu Ģimenēm, *pārskata [перебирает]* jūsu kvantu un kosmiskās DNS sistēmas, arī jūsu fiziskā, uz Oglekli bāzētā ķermeņa DNS, – Izpausmes Jaunam Spēkam gatavo jūs. Tas viss notiek līmeņos, uz kuriem jūs pacēluši esat savu Apziņu – Zemes vibrāciju joslā 3,2D-3,4D. Jaunos Gaismas Kodus caur Sauli saņem gan Iekšējā Zeme, gan arī Gaijas Smalkie Ķermeņi. Iekšējā Zeme pastiprina [наращивает] VIENOTĀS SIRDS GAISMU, bet Gaijas Ķermenis un arī jūsu Oglekļa Ķermeņi – attīrās, un Jaunā Spēkā pieaug. Jaunais Gaijas Spēks tiek radīts kopīgi, Starojošie, jo jūs aktivējat patlaban – patreizējās 3D matricas dzīlēs – JAUNU MATRICU un JAUNU DZĪVI, un šis process jau ļoti spilgti izpaužas. Vecās pasaules iekšienē, VIENOTĀS Starojošās Sirds Apziņas radīts tiek – Diženais un Brīnišķīgais JAUNAIS. Aleluja Mīlestībai !!!

Gaijas planetārais kristāls [Геокристалл Гайи] Smalkajos līmeņos pārkārtojas jaunā formā, kura uztur KRISTUSAPZIŅU. Gatavojas diženajiem procesiem arī daudzas Diženas Apziņas, kuras šo planetāro kristālu – blīvās pasaules matricu izpausmes daudzveidībā vienmēr ir uzturējuši. Arī Dabas Valstības – caur Ūdens, Gaisa, Ētera, Minerālu un citām Apziņām – pastiprina Mīlestības Jauno Spēku Svētajā Vienotībā savās jaunākajās izpausmēs. Zemes Dabas Sākotnējā Skaistuma Dievišķās Matricas Sargātājs – Varavīkšņainais Pūķis [Радужный Змей] jau ir saņēmis jauno MĪLESTĪBAS noskaņošanu uz Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*. Viņš ne vien aktīvi atbalsta notiekošās pārmaiņas, bet arī caur jūsu MĪLESTĪBAS Vienoto Apziņu ir paplašinājies uz 4-tā Kosmiskā Gredzena blīvo dabas matricu pasaulēm, saskaņojot arī šajos pārveidojumos – procesus uz Zemes ar procesiem kosmosos. Aleluja Mīlestībai !!!

Pārveidojumi jau norisinās arī zemāk, kā līmeņu 3,2D un 3,1D attīrīšana. Pārvērtības sinhroni virzās un pieaug, kā Mīlestības virzības process – arvien tuvāk blīvajā pasaulē un uz Zemes, un visas PasaulsĒkas kosmosos. Pārveidojošo enerģiju plūsmas plūst nebeidzamā straumē, visu viscaur izdziedinot un pārveidojot, un savienojot caur jaunākajiem Portāliem un Tempļiem – gan VIENOTĀ augšāmcēlušās, gan vēl augšām necēlušās daļas. Tas viss ir tā dēļ, lai nobeigtu Lielo Dievišķo Plānu pārveidojumu ziņā, un VISA PasaulsĒka varētu ieiet JAUNAJĀ savas attīstības stadijā. Visu to pārvalda Kvantu Dievi - kosmosu radītāji caur Dieva Acs Tīklu un daudziem un dažādiem Portāliem, un Dievišķā Plāna Programmām. Brīnišķīga, iedvesmas pilna un priecīga Kalpošana VIENOTĪBĀ JAUNĀ - DIEVIŠĶO SIRŽU VIENOTĪBĀ STAROJOŠĀ – norisinās – PRIEKŠ VISIEM !!! Aleluja Mīlestībai !!!

Dārgie, apveltīta ar Svētajām Izvēles Tiesībām – Cilvēce arvien jūtamāk noslāņojas, izvēloties savas realitātes, kurās SEVI arī novieto, sava Apziņas stāvokļa dēļ.
 
Atgādināt vēlamies vēlreiz – viss ir VIENOTS MĪLESTĪBĀ, taču blīvajā pasaulē – TIKAI KATRS PATS nosaka priekš sevis šīs Vienotības pakāpi - caur saviem PERSONĪGAJIEM Gara Darbiem un Izpausmēm. Ilūziju ir daudz vēl tiem, kuri turpina iedomāties – ka atrodas Sirdī un Rada Mīlestību. Ilūzijas visiem kritīs drīz vien, taču jums vēl ir laiks – PAŠIEM paskatīties uz SAVU STĀVOKLI – ar skaidrām sava Iekšējā Dievišķā Bērna acīm.
 
Ja jūs nenosodāt nevienu un neko, ja jūs KATRU savu izvēli izdarāt MĪLESTĪBĀ uz VISIEM, ja ego un ambīcijas, salīdzināšanas un sacenšanās goddevīgi ir atkāpušās un izgaisušas APBRĪNAS priekšā, sajūsminoties par ikvienu Dzīves izpausmi, ja jūs APSVECAT patiesi un priecīgi jebkurus Pārbaudījumus, kā Dāvanu, Sevis vēl lielākai pilnveidošanai un izpausmei MĪLESTĪBĀ – tad patiesi jūs atrodaties Sirdī. Aleluja Mīlestībai !!!

Visiem, kas vēl joprojām mētājas prāta meklējumos, dzenoties pēc atbildēm ĀRPUS Sevis – ir laiks nomierināties, un noskaņoties uz Savu Dievišķo Sirdi savā iekšienē. Izeja uz MĀJĀM, dārgie – ir tikai jūsos pašos, caur Savu Dievišķo Sirdi. Gara Virzīšanās TIEŠI CAUR JUMS PERSONĪGI – tikai tas ir svarīgs VIENOTAJAM, dārgie! Starojot ar SAVU Dievišķo Sirdi – jūs dabiskā veidā saplūstat ar VIENOTO, jo VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ. Blīvajā pasaulē – vienīgi JŪS PAŠI atbildīgi esat par savu dzīvi! Nebaidieties tādēļ no šīs atbildības, jo viss ārējais – tā ir tikai ilūzija – Pieredzes gūšanas Spēle, ko radāt jūs katrs PATS, un visi kolektīvi. Kuri patiešām atrodas SIRDĪ – tie jau apzinājušies ir, un izjūt VIENOTĪBAS MĪLESTĪBĀ Skaistumu, un Savu Dzīvi neatdala vairs no VISU Citu Dzīves – Kalpošanu savu pastāvīgi paplašinot un pilnveidojot, Dāvāšanas Priekā VISIEM. JŪSU UN GAIJAS VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDS, savienota KOPĪGĀ MĪLESTĪBAS VIENOTĪBĀ – tik ļoti stipra ir tagad uz Zemes un VISUR, ka pārveidojumi un procesu noslēgums jau ir tuvu. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!