pirmdiena, 2013. gada 4. februāris

Pienākušas Pārmaiņas. Laiks JAUNAJIEM?!

Norāde: pienākušas Pārmaiņas.
 
Sapnī man Parādīja Lielu Valstisku Sapulci, kurā runāja pēc saraksta visu organizāciju, grupu pārstāvji un pēdējie sarakstā bija jauniešu organizācija. Man atnesa jaunieši, iedeva savu runas programmu un parādīja Programmas Devīzi! Dzejolīti un pateica, kamēr vēl notiek esošās sarunas, tikmēr man un dažiem maniem radiem ieteicams aiziet no telpas/ tās vietas.
 
Un dzejolītis bija sekojošs:
 
KAD JAUNIE NĀKS,
UN RUNĀT SĀKS;
TAD VAĻU TIE ĻAUS
UN VECOS ŠAUS.
(Protams daži palēnām gāja ārā no telpas un brauca prom, arī es. Bet pēc tam es aizlidoju paskatīties , kas notiek tajā Zālē. un tiešām, Jaunieši Dziedāja un kuri nedziedāja, tos šāva. Bet līķus neko tādu neredzēju. bija skaista tīra telpa, un uzstājās tikai Jaunieši.)
Tālāk bija izskatīti gari un plaši darbības punkti par visu, kas jādara Latvijas ļaudīm
TĀTAD VISS IR JAUNIEŠU ROKĀS.
LAI JAUNIEŠI SAPROT, KA VIŅIEM IR TEIKŠANA PAR VISU NOTIEKOŠO. Jauniešiem jālemj, par ko viņi maksās, par ko nē, un kāpēc lai maksātu par citiem, kad pašiem vajag dzīvot, nevis uzturēt citus. Tas viss ir smalks MEHĀNISMS, KURŠ JĀKUSTINA JAUNATNEI IZEJOT NO SKAIDRĀ SAPRĀTA UN REĀLĀ DARBA- NEVIS VIRTUĀLIEM APRĒĶINIEM. Ar Reāliem ražošanas un prakses Darbiem, nevis teorijām.
Virtuālie risinājumi, Naudas solījumi Maisā nekrīt, var balstīties tikai un vienīgi uz PRAKTISKI APTAUSTĀMĀM LIETĀM.
 
Ūdens maksā 1.5 L 0,23 sant. Piens piensaimniekam par litru 5-10 sant. bet veikalā tiek pirkts atšķaidīts .....ar ūdeni par 0.47 sant . Litrā....
 
Velta Br.
http://www.draugiem.lv/blogs/#/blogs/?p=9057892