pirmdiena, 2013. gada 4. februāris

Pieņemiet jūsu Jauno Galaktisko Misiju


Ercenģelis Mihaels: Pieņemiet jūsu Jauno Galaktisko Misiju.
Saņemts caur Ronnu Herman, 2013.gada janvārī
 
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, Dievišķo Staru spēks, kurus Dievišķās Gaismas kopijas/Sēklas Atomi izstaroja Zivju Laikmetam, pakāpeniski mazinās, jo tie vairs nesaņem Radītāja Apziņas Svētās Uguns Sēklas Atomus, kas sākotnēji tika apgādāti ar Sestā Stara mirdzošajām frekvencēm.
 
Cilvēces galvenais fokuss Zivju Laikmetā bija – daudz zemāka emocionālā daba. Cilvēce parādījās – tika ārā/izkļuva no apdullinošiem cilvēka-dzīvnieka intuitīvās dabas zemākajiem vibrāciju spēkiem, ar kuru starpniecību fokuss tika novirzīts uz: nepietiekamību-trūkumu, izdzīvošanu un drošību.
 
Pēdējos 500 Zivju Laikmeta gados daudzas no pieredzējušākajām Dvēselēm sāka viegli un nepiespiesti ieiet spēcīgajā Trešās Čakras Spēkā/Saules Spēka fiziskajā Centrā. Viņas [Dvēseles] sāka koncentrēties uz savu zemes mentāli-cilvēcisko dabu, attīstot savas radošās spējas Esības Fiziskajā Plānā, un materiālo labumu iegāde-uzkrāšana kļuva par viņu galveno fokusu.
 
Dažas attīstītākās Dvēseles sāka viegli un graciozi ieiet Sirds Čakras, kā arī Saules Pinuma Čakras vibrāciju Spēkā, tādējādi sākot attīstīt savu Garīgā Spēka Centru (Saules Pinumu, sirdi un tīmusu – aizkrūts dziedzeri), tā kā viņi pakāpeniski uzsāka Garīgās Atmodas procesu.
 
Šajā ApakšVisumā (mūsu Visuma iedalījumā) Sakrālās Ģeometrijas apzīmējums šim laikmetam bija Vesica Piscis – Zivju Pūslis, kas pārstāv apvienoto – vienoto Mūsu Dieva-Tēva-Mātes un pirmdzimto dēlu-meitu Trīsvienību.
 
Ercenģelis Uriels un Jaunava Grācija (Lady Grace) ir Sestā Stara nesēji, kas bija dominējošais Dieva Apziņas izstarojums Zivju Laikmetam. Erceņģeli Urielu bieži uzskata par „Miera Balodi” un Jaunava Grācija (Lady Grace) iemieso Dieva-Tēva-Mātes tikumus un aspektus, kā arī – Godprātības-Uzticības/Ziedošanās, Piedošanas, Žēlsirdības, Žēlastības un Ticības Sestā Stara atribūtus. Tas ir Miera, Klusuma un Godbijīgas pielūgšanas Stars.
 
Tieši Sestā Stara Vibrāciju Paraugus noenkuroja uz Zemes - Valdnieks Ješua, Jaunava Marija un Valdnieks Maitreija, kopā ar daudzām citām Lielajām Gaismas Būtnēm, sagatavojoties šiem Diženajiem Transformācijas-Pārtapšanas Laikiem!
Viņi atnāca uz Zemi, lai iesētu Augšāmcelšanās un Augšupejas procesa Atmiņas Sēklas Atomus.
Lielais Eņģelisko Būtņu karapulks palīdzēja Viņiem no Augstākajām Sfērām aktivizēt Svētās Uguns Sēklas Atomus un vareno Violeto Transformācijas-Pārtapšanas Liesmu, kas tika ielikti dziļi Zemes lielajos labirintos un alās.
 
SPĒCĪGAIS SESTĀ STARA STAROJUMS UN AKTIVIZĒTO SĒKLAS ATOMU STAROJUMS NO ZEMES DZIĻUMIEM BIJA LĪDZEKĻI, LAI APTURĒTU CILVĒCES NOLAIŠANOS TREŠĀS UN CETURTĀS DIMENSIJAS ZEMĀKO LĪMEŅU TUMSĀ UN ILŪZIJĀ, LAI TĀDĒJĀDI ATGRIEZTOS, NOVIRZĪTU PACELŠANĀS SPIRĀLI ATPAKAĻ UZ GAISMAS SFĒRĀM UN SĀKTU AUGŠUPEJU UZ AUGSTĀKO APZIŅU.
 
Tā kā Kristietība uzplauka, Vesica Piscis simbola zelta vidus - () – ir kļuvis par Kristīgās ticības simbolu - „zivi”.
 
Vēlāk šis simbols tika nomainīts pret krustu – attēlu, kas simbolizē krustā sišanu. Tomēr patiesā KRISTUS, kā svētā simbola, nozīme bija šāda: Dievišķās gaismas vertikālais balsts, bet mazākais – matērijas horizontālais balsts.
 
Augstais – vertikālais Gaismas balsts, kas noenkurots Zemes iekšienē, simboliski aizsniedz Debesis, vienlaicīgi mazākais horizontālais balsts pārstāvēja pieņemto šauro dualitātes spektru.
 
Dualitātes-polaritātes balsts pieauga ievērojami garāks, tas kļuva apgrūtinoši – neveikls, to kļuva grūti līdzsvarot un tādējādi Cilvēces sāpes un ciešanas palielinājās.
Pārāk liels uzsvars tika likts uz krustā sišanu, sāpēm un ciešanām, ko tas pārstāvēja!
 
Ir pienācis laiks labot šīs negatīvās domformas un SAPRAST PATIESO NOZĪMI daudzajām metaforām, kas jums tika dotas šajā Zivju Laikmeta tumšajā laikā! Mēs nododam jums šo INFORMĀCIJU, jo tai ir milzīga nozīme saistībā ar TAGAD notiekošo!
 
Jums, Zvaigžņu Sēklas, kuras cītīgi tiecaties uz PašMeistarību, ir piešķirtas Kristāliskās Atmiņas Atomu Sēklas, kas ievietotas jūsu Svētās Sirds-Saprāta iekšienē, tādas, kā tās, kuras mēs tikko kā jums aprakstījām.
 
Lielākā daļa no jums, kas jau cieši stāvat uz Augšāmcelšanās Takas, būdami vai nu iemiesoti uz Zemes vai no Augstākajām Gaismas Sfērām, palīdzējāt ietvert svēto hologrammu Mūsu Saprātos tad, kad mēs visi izstarojām Augšāmcelšanās un Augšupejas (Zivju) Svētītās Uguns Sēklas Atomus. Tiem no jums, kuri bija uz Zemes, tas īstenojās dziļa miega stāvoklī; tomēr nenovērtējams bija ieguldījums, ko devusi Cilvēce!
 
Jūs, – Ceļa rādītāji, gatavojieties nospēlēt gandrīz to pašu lomu, pievienojoties varenajiem Mūsu Dieva Tēva-Mātes Dievišķajiem Spēkiem, atkarībā no tā, kā MĒS noenkurojam Dievišķo Gaismas Kopiju un vibrāciju paraugus atnākošajam ŪDENSVĪRA LAIKMETAM!
 
Tomēr, šoreiz JŪS pildīsiet Vissvarīgāko Uzdevumu jau esot/atrodoties PILNĀ APZIŅĀ un JŪS APZINĀSIETIES TO, KAS NOTIEK!
 
Jaunais Kristāliskais Režģis jau pilnībā ir stingri uzstādīts tam paredzētajā vietā un darbojas.
 
Bet jums, Zvaigžņu Sēklas ir pienācis laiks SĀKT PIESAISTĪT - PIEMAGNETIZĒT SEV, INTEGRĒT, bet pēc tam IZSTAROT Jauno Dievišķo Gaismas kopiju – Dievišķās Uguns Sēklas Atomus Ūdensvīra Laikmetam, kas virzīta lejup, uz Zemes Režģa sistēmu, bet pēc tam uz āru – Formas Pasaulē!
 
TĀ IR JŪSU JAUNĀ GALAKTISKĀ MISIJA, Mīļotie!
TAS IR TAS, KAM JŪS IR GATAVOJUŠI šo haotisko, stresaino atmošanās JŪSU DIEVIŠĶAJAI DABAI gadu laikā!
 
MĒS APSKATĪSIM/APKOPOSIM DAŽUS BŪTISKĀKOS JĒDZIENUS, KURUS MĒS JUMS ESAM DEVUŠI PĒDĒJO GADU LAIKĀ, LAI ATSVAIDZINĀTU JŪSU ATMIŅU UN PALĪDZĒTU JUMS ATTĪRĪT JŪSU KOPRADĪTĀJU SPĒJAS:
 
Kad jūs iekšienē sasniedzat noteiktu harmonijas līmeni, jūs atverat fiziskā ķermeņa vārtus jeb portālus Augstākajām dimensijām: Augšāmcelšanās Čakru (Medulla Oblongata) galvaskausa pamatnē, jūsu Svētās Sirds aizmugurējo portālu, jūsu Svēto Saprāts, kas izvietots galvas smadzeņu augšējā aizmugurējā daļā, paplašinās Vainagčakras atvēršanās.
 
Tie ir galvenie fiziskie soļi Pacelšanās-Augšupejas Procesā, jo tieši tie atjauno jūsu saikni ar DZĪVĪBAS Upi/Plūsmu, kas satur RADĪTĀJA DZĪVĀS GAISMAS DAĻIŅAS, kas tiek dēvētas par „Dimantiskajām Daļiņām”.
Turklāt, atkarībā no tā, kā jūs tiecaties kļūt par SEVIS pašu Meistariem un Apzinātiem Kop-Radītājiem, kuri rada tikai to, kas kalpo VISU Visaugstākajam Labumam, jūs sākat izkārtot Pilna Spektra Gaismas Spēka Lauku.
 
No šī brīža jūsu Elpošanas vingrinājumi un Apliecinājumi-afirmācijas pieņem jau pilnīgi Jaunu Nozīmi!
 
Kad jūs praktizējat Bezgalības Elpošanas vingrinājumus, jūs elpojat caur Svēto Sirdi, kura rada nepārtrauktu Kosmiskās Enerģijas plūsmu pa visurieni un cauri fiziskajam ķermenim. Šis process iepludina sistēmā Dievišķās Gaismas, Svētās Uguns Dimantiskās Daļiņas.
 
Lai kļūtu par DZĪVĪBAS UPES „Dzīvu plūsmu”, jums ir sevi jāsagatavo tam, lai ļautu DZĪVĪBAS ESENCEI/BŪTĪBAI ieplūst un strāvot caur jums.
 
Jums ir jāizmanto tas, kas ir vajadzīgs jums, un pēc tam jāļauj atlikušajam daudzumam plūst tālāk, radot tam iespēju tikt noformētam brīnišķīgā Jaunā Radītajā. Tādējādi Jūs kļūstat par Gaismas Nesējiem un Severiem/Glabātājiem!
 
Tā ir VISU MŪSU MĀCĪBU Vēstījumu būtība, kurus mēs jums esam snieguši un sniedzam pēdējo gadu laikā! TAS – IR PAŠMEISTARĪBAS MĒRĶIS! TAS – IR PACELŠANĀS/AUGŠUPEJAS CEĻŠ!
 
Jums kļūstot aizvien meistarīgākiem KopRadītājiem Zemes plānā, jums pastāvīgi jāizkārto jūsu enerģijas paraugi un jācenšas pilnveidot, paaugstināt to kvalitāti.
Jums jātiecas pēc noturīgas Harmonijas un attīrītas Dievišķas Izpausmes. Jums ir jāatbrīvo spēks – Svētās UGUNS enerģija jūsos iekšā, kura daudzus gadu tūkstošus ir gulējusi un turpina gulēt pussnaudā.
 
Jums ir jāmācās koncentrēt un vadīt jūsu Enerģiju uz tām jūsu Dzīves sfērām, kuras jūs vēlaties mainīt.
 
Pateicoties pastāvīgai jūsu Divpadsmit-Staru Dzīves Rata/Riteņa paaugstināšanai – uzlabošanai – pilnveidošanai, jūs iedēstāt mērķtiecīgu pārmaiņu Sēklas; jūs piegādājat RADĪTĀJA Svēto Uguni, kas nepieciešama, lai minifestētu to, ko jūs esiet iztēlojušies.
 
Kad jūs spēsiet to paveikt meistarīgi, jūsu personīgā pasaule kļūs brīnumaina un jūs kļūsiet par Bāku- GAISMAS Signāluguni priekš VISIEM!
 
Kad pārsteidzoša – neticama RADĪTĀ Enerģija savienojas ar Fizisko Matēriju, kā TAI pretimstāvošs spēks vienmēr pastāv/eksistē haoss!
 
Tomēr, kad šis brīnumainais Spēks – Enerģija tiek piesaistīta kopējam jūtīgajam uztvērējam – mājoklim, notiek milzīgi daudz brīnumu!
Jums ir jāmaina attieksme/cerības attiecībā uz jums apkārt esošajiem cilvēkiem, ieņemot nogaidošu pozīciju. JŪS – ESIET NOVĒROTĀJS! Jums ir jāatbrīvo bailes, kas rodas uzstādīto ierobežojumu dēļ, un izpaust savu PATIESĪBU-TAISNĪBU, kuru ieskauj Mīloša Enerģija.
 
Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūs mācītos palikt savaldīgi un nesatricināmi, kad tiekat pakļauti kritikai. Neatbildiet uz to dusmās vai zemu frekvenču enerģijās. Jums jāmācās pacelties augstāk par ikdienas stresa situācijām, lai tādējādi jūs varētu transformēt domstarpību-disonanses mirkļus mierpilna klusuma stundās.
 
Visums un īpaši ApakšVisums, kurā MĒS eksistējam, atrodas grandiozi-monumentāla Pārveidojoša Procesa vidū:
NEKAD AGRĀK JUMS NAV BIJUŠAS TĀDAS IESPĒJAS KALPOT CILVĒCEI un RADĪTĀJAM!
 
Jūs atrodieties jūsu Evolūcijas Procesa krustcelēs, jo tā pasaule, kādu jūs to pazināt, pastāvīgi zaudē krāsas un izgaist! JUMS, kā RADĪTĀJA Dievišķajām Dzirkstīm, tika dāvāta liela Dāvana, RADĪTĀJA BŪTĪBAS Lādīte, lai to izmantotu tā, kā jūs to vēlaties.
 
Jūs uzsākāt šo dzīves procesu ar Gaismas Dimantisko Daļiņu porciju jūsu Svētajā Sirdī, bet rezerves Svētās Uguns Sēklas Atomu porcija, kas ir apslēpta jūsu Saknes Čakrā un, kas dažkārt tiek dēvēta par „Kundalini” un attēlota saritinājušās čūskas veidā.
 
Jums vienmēr ir bijusi pieeja Svētajai Ugunij, kas atrodas jūsu Sirdī, tomēr jums ir jāatceras, kā lietot jūsu Valstības Atslēgas, lai iedegtu un efektīvi pielietotu šo Dievišķās Gaismas AVOTU.
 
„Kundalīnī” vai „Čūskas Uguns” – ir atšķirīgas lietas, jo jums ir jāattīra 51% izkropļotās enerģijas, kuru jūs esiet radījuši pagātnē, lai viegli un nepiespiesti ieietu šajā Metatrona Pilna Spektra Gaismas (Metatronic Full Spectrum Light) rezervuārā.
 
Jūs atrodieties Kosmiskās Atkalapvienošanās Procesa vidū, Mani Drosmīgie Draugi, un laika gaitā jūs attīstīsieties – evolucionēsiet vienā vai otrā veidā.
 
Jums ir jāapzinās, ka pārtapšanas process ir garš un sarežģīts cikls, tomēr tas var izrādīties esam Brīnumains Ceļojums, ja jūs izmantojiet Mācību Gudrību un Instrumentus, kurus mēs jums piedāvājam. „Apļa Likums” nosaka, ka katrs jauns, radošs uzdevums ir jāsāk no iekšpuses tieši no Gribas-Spēka Punkta, Radītāja vai KopRadītāja Būtības Kodola.
 
Pastāv nopietnas bažas attiecībā uz to, ka pasaules postīšana paātrinās. Mēs apzināmies, ka tā ir patiesība un, ka tas turpināsies kādu laiku, jo Zeme atbrīvo negatīvos paraugus/paternus un saspiedošās enerģijas, jo Zemes Māte cenšas labot to kaitējumu, ko planētai eoniem gadu laikā ir nodarījušas Cilvēces negatīvās Domas un rīcība.
 
Cilvēce ir atbildīga par planētas pašreizējo stāvokli un jums visiem kopā ar palīgiem no Augstāko Sfēru Būtnēm, nāksies pacensties pēc iespējas labāk izlabot/dziedināt šo nodarīto kaitējumu!
 
Jūs apgādā ar instrumentiem un Svētītās Uguns Enerģiju, kas nepieciešama, lai paveiktu šo Uzdevumu, tomēr jums ir jāuzņem sevī un jānovirza šo Enerģiju pienācīgā veidā!
 
Jūsu Pacelšanās un Zemes Augšupeja ir nesaraujami saistīta un mēs Esam Apņēmušies palīdzēt jums ar visiem iespējamiem līdzekļiem!
 
Šajā Laikmetu ciklu nomaiņas laikā jūs izjutīsiet milzīgu pārveidojoši-transformējošu izmaiņu daudzveidību.
 
Jūs atrodieties procesā, lai pieprasītu VISUS personīgos enerģiju-domformu fragmentus, kurus jūs esiet radījuši jūsu ilgstošā ceļojuma laikā fiziskajā izpausmē.
 
Jūs atkalapvienojaties ar daudzām Apziņas Dzirkstīm, kuras veido jūsu Dievišķo „es” un JŪSU DVĒSELES ĢIMENI, kā arī jūs tiecieties kļūt par Pieaugušu Garīgi Cilvēcisku Būtni (HOMO SPIRITUS) – Garīgo Cilvēku, laikā, kad pastāvat/eksistējat pastāvīgi paplašinošamies, daudzdimensionālā Fiziskuma sfērā.
 
Svētais Gars jeb jūsu Augstākais Mentālais „Es” ir zinošāks Augstākais Saprāts, kurš regulē un vada Gaismas un Gara Dāvanu ieplūšanu, kuras jums ir piešķirtas atbilstoši jūsu Garīgās Apzinātības līmenim un jūsu pašreizējām vajadzībām.
 
Īpašas atbrīvošanas-balvas arī tiek pārraudzītas un izdalītas no jūsu Svētā Mentālā „Es” puses, kas ir jūsu starpnieks starp Jums un jūsu Dievišķo „Es Esmu Klātbūtni” – Dievišķo „Es”.
 
Tomēr šīs īpašās Veltes ir jāizmanto Visu Visaugstākajam Labumam.
 
Atcerieties:
Jūs esiet KopRadītāji un jums vienmēr ir jāveic sava daļa darba!
Pastāv atvērtā Taka ikvienam no jums, lai pa to sekotu, neatkarīgi no tā, kurā vietā vai kādos apstākļos jūs uz tās nonākat!
 
Jūs gaida brīnišķīga - zelta iespēja, lai palīdzētu jums piesaistīt jūsu spēku (pieņemties spēkā) un iegremdēties jūsu radošajās spējās un izvirzīt priekšplānā tās daudzās apslēptās spējas, kuras jūs esiet paglabājuši dziļi savās atmiņu bankās!
 
Un tagad, kā vēl nekad, Mēs atrodamies tik tuvu! Mēs vērojam un sekojam līdzi, gatavi palīdzēt, uzmundrināt, iedvesmot, radīt brīnumus, padarīt līdzenāku jūsu ceļu un palīdzēt jums jūsu virzībā uz Augšu un uz Priekšu!
 
Jūsu Dvēseles Dziesma ir veidota- sakopota no Beznosacījumu Mīlestības, Gudrības un Harmonijas vibrāciju paraugiem, kas nāk no ceturtās dimensijas vidējā un daudz augstāku dimensiju līmeņiem. Jūsu Enerģētiskais Paraksts, kā PašMeistaram, un jūsu Dvēseles Dziesma ieplūst un ieplūdīs Debesu Gaismas, Skaņas un Krāsas Mandalā, atbilstoši kurai jūs tiksiet atpazīti Augstākajās Sfērās.
 
Jūs tiekat atpazīti pēc jūsu Iekšējās Gaismas Starojuma. Jo vairāk Gaismas Būtības jūs ietverat savā Fiziskajā ķermenī, jo spožāk mirdzēs jūsu Aura!
 
Ja vien jūs spētu saskatīt visu, kas šobrīd notiek jūsu Dzīvē, kā Mirdz nejauša Mīlestības-Gaismas izpausme/parādība un Garīgā Uguns jūsu Svētajā Sirdī un Dvēselē, tad jūs zinātu, ko mēs cenšamies jums nodot!
 
Atbrīvojieties no jūsu pagātnes un nākotnes bailēm, atbrīvojieties, novērsiet emocionālo un mentālo citu cilvēku kontrolēšanu, kas jūs nomāc, un kļūstiet Garā Brīvi, kādiem jums arī Ir Jābūt!
 
Patiess Garīgums – pieturās pie Dzīvas Patiesības, kas tiek izdzīvota katru dienu, bet nevis praktizēta tikai vienu vai divas stundas nedēļā, kā tas ir raksturīgs daudzām reliģiskajām ceremonijām.
 
Tā ir nepārtraukta kvēla vēlēšanās būt/atrasties pastāvīgā saskarsmē ar Garu!
Cilvēcei ir jāiziet cauri ortodoksālās pielūgsmes peļķei, lai nokļūtu mistiskajā Dzīves Upē!
 
Akaši Hronikas – pozitīvā vai negatīvā vibrāciju paraugi/modeļi/paterni, kas ievietoti Kosmiskajā Bibliotēkā, kurā ierakstīti un glabājas pilnīga/kopējā Radītā Vēsture.
 
Violetās Liesmas vibrāciju paraugi/modeļi/paterni – ir vienīgie paraugi, kas ir pieejami kā no augšas – caur Vainagčakru un Svētās Elpošanas Tehnikām, tā arī no Zemes iekšienes.
 
Pirms izstarot Svēto Liesmu jūsu apkārtējā pasaulē aizvien koncentrētāku apļu veidā, ir jāiztēlojas, kā šī brīnišķīgā Liesma kvēlo zem jūsu pēdām, ietver jūsu ķermeni un vienlaicīgi pārveido jebkurus vibrāciju frekvenču izkropļojumus, kas iespējams, ieskauj jūs.
 
Atcerieties:
 
Viena personība, kura ir koncentrējusies savā Svētajā Sirdī un Svētajā Saprātā, var nodot somiskās Patiesības un iedvesmot miljoniem cilvēku Domas atkarībā no tā, kā viņa/viņas Auras Lauka Mīlošās vibrācijas svētī ikvienu ar ko viņš/viņa nonāk saskarsmē.
 
Vispasaules Piramīda – ir Starpstacija jūs daudzajiem Dvēseles „Es”. Jūsu labie darbi ir ietverti Gaismas Glabātuvē Vispasaules Piramīdas iekšienē.
Katru gadu notiek Labo Darbu ražas novākšana, bet jūsu Mīlošās Domas un Darbi vairojas un tiek ievietoti tur glabāšanā.
Lielākā daļa tiek Radītāja Gaismas sakausēta, lai tiktu izmantota visas Cilvēces Vislielākā Labuma Radīšanai.
Jūs saņemsiet savas īpašās Dievišķās Dāvanas un Dievišķo atbrīvošanu pēc tā, ko jūs būsiet ieguldījuši Gaismas Glabātuvē.
 
Mēs lūdzam Jūs pārbaudīt Mūs:
Ar atvērtu Saprātu izpētiet Pamata koncepcijas, kuras mēs jums nodevām, un palēnām, taču pārliecināti pielietojiet dažas no tām jūsu ikdienas dzīvē!
Ļaujiet Mums virzīt un iedvesmot Jūs un esiet droši, ka Debesu spēki stāvēs aiz jums/būs ar jums.
 
Mīļotie, Jums var neizdoties tikai tad, ja nepapūlēsieties vai atkāpsieties, vai arī zaudēsiet cerību!
 
ATCERIETIES: JŪSU DIEVIŠĶĀS ŠŪNAS DIMANTA KODOLS PLUS JŪSU DVĒSELES GAISMA UN JŪSU SVĒTĀS SIRDS MIRDZUMS RADA JŪSU GAISMAS AURAS LAUKA STAROJUMU.
 
EŅĢEĻU VALSTĪBA PASTIPRINA GAISMU, CILVĒKU VALSTĪBA TO IZPLATA.
 
Peldieties – sildieties svētītajā Mūsu Dieva-Tēva-Mātes Mīlestības Gaismā tagad un mūžīgi mūžos. Mēs vienmēr esam līdzās, lai virzītu, iedvesmotu un aizsargātu jūs.
 
ES ESMU ERCENĢELIS MIHAELS.