ceturtdiena, 2013. gada 14. februāris

Ielūkojoties tajā, kas nāk...


Ielūkojoties tajā, kas nāk...

Viena no daudzajām 2013.gada dāvanām ir spējas ieskatīties nākotnes iespējamībās. Patiesā un tīrā gribas un vēlmes būtība ir tik stipra kā tikko dzimusi zvaigzne. Enerģētiskais līmenis tam, ko gribat (vai vēlaties) ir matemātiski un eksponenciāli savienots ar jūsu spēku, lai jūsu griba vai vēlme tiktu manifestēta. Zinātnieki teic, ka bērni tieši tāpēc tic brīnumiem, ka viņu smadzenes nespēj aptvert ierobežoto dabas likumu konceptu.
Katrai jūsu domai ir sava apziņa. Katrā domā dzīvo elektromagnētiskā lauka iespējas. Tā ir apziņa apziņā. Šīs iespējas magnētiski piesaistās un pievelkas līdzīgu vibrāciju enerģijām. Kad pietiekošs enerģijas daudzums ir izveidojis savienojumu, tad jūsu nodoma objekts pārvēršas vielā. Katrai domai ir vibrācionāls pulss, kas kā magnēts pievelk citas līdzīgas domas. Atsaucoties uz enerģētisko aicinājumu, sākas pulsācija, kas savienojas ar katrā domā piemītošo tēlu un rada nolemto.
Citiem vārdiem- visām domām, neskatoties uz to, kādas tās ir, ir potenciāls īstenoties. Ticība rada vibrāciju caurumu un kārdina domu kļūt par formu. Ir pierādīts, ka DNS ir sava valoda un tā ir ļoti līdzīga cilvēku valodai. Pastāv uzskats, ka cilvēku valoda veidota, balstoties uz mūsu iekšējā DNS valodu. Katra ķermeņa šūniņa ieklausās katrā jūsu teiktajā vārdā un domā un tad sāk radīt. Jūsu DNS nepalaiž garām pilnīgi neko- vai tā ir pavirša doma vai ķircinošs apgalvojums, vai joks. Viss tiek ņemts vērā un tad arī virzīts uz to, lai kļūtu par formu.
Jūsu DNS svēti tic, ka esat visaugstākais priekšnieks un galvenais komandētājs; tas uzskata jūs par dievu, kurš iziet mācības un tādēļ, pieņemot jūs par visuma tēvu, ievēro visas jūsu dotās instrukcijas, katru vārdu un katru vēlmi. „Es tikai jokojos” neietilpst DNS sapratnē, jo tas atsaucas katrai domai un vārdam. Mācoties komunicēt ar savu iekšējo visumu, lai radītu apsolītās personīgās debesis virs zemes, ir svarīgi palēnināt sevi un ieiet savā sirdī. Meditatīvais alfas stāvoklis tiek sasniegts vienkārši- aizverot acis un skatoties tīras Gaismas punktā.
Ieejot iekšējā templī un uzsākot dialogu ar savu DNS, tas saklausāms tīri un skaidri, bez ārējiem trokšņiem. Jo vairāk un dziļāk ieejam mūsu šūnu apziņā, jo atrodam bezgalīgus radīšanas veidus un ceļus. Mēs stāvam savā iekšējā templī, skatoties uz gaismas un iespēju kolonnām. Mēs apsveram un apdomājam iespējamības un to iznākumu. Mūsu DNS un šūnu radiniekiem viss un jebkas ir iespējams. Mūsu būtība cenzē mūsu dziļākās vēlmes, radot šļakatas tā vietā, lai radītu okeānu, kurā varētu peldēt. Kas mēs esam, lai stāvētu paši savā ceļā un sabotētu to, ko visums vēlējis mums darīt un paveikt?
Kad atrodamies izsmalcinātajā komunikācijas stāvoklī ar DNS un lietojam gaismas viļņus, lai paceltos uz augšu, tad mēs varam ceļot pagātnē...nākotnē... un visā kas atrodas starp to. Mums ir spējas pārspēt un pārsniegt laiku un telpu. Šajā patiesībā, kas savienota ar visu laiku un telpu mēs varam redzēt to, kam jānotiek, dziedināt, pagātni un savienoties ar mūsu dziļākajām patiesībām.
Kad ieejam sevī, tad viss ir iespējams. Tas paliek mūsu ziņā- nest sevī šo smalko iespējamību pērli, nenometot to ikdienas pasaulē. Pēc visa laika un bezgalīgās telpas plašumu apmeklējumiem kā dārgumus glabājiet tur saņemtos redzējumus. Tās ir šūnu līmeņa patiesības, ko iegūstat. Jūs esat tie, kuri rūpējas par to, kas varētu notikt... Kas bija...? Un kas vēl būs. Izturieties pret šīm vērtībām kā pret vislielākajiem dārgumiem. Tās ir pasaules, kas gaida savu piedzimšanu.


tulkoja Māra Brante