sestdiena, 2013. gada 16. februāris

Pārcelšanas/pārnešanas pabeigšana: Fināla elpa


Pārcelšanas/pārnešanas pabeigšana: Fināla elpa.
 
Lorena Gorgo 2013.gada 4.februārī
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņorina
 
*******************************************************************************
 
No Plejādiešu viedokļa raugoties, nākamās dažas nedēļas un laiks pirms pavasara Saulgriežiem ir paredzēts, pirmkārt, mūsu izpausmei… „mūsu fiziskā „Es” izpausmei mūsu fiziskajā pasaulē”. Viņi diezgan skaidri pasaka, ka, lai gan mēs vēl joprojām atrodamies starp pasaulēm, beigu galā un sākumu sākumā, Saulgriežu laiks pabeidz pabeigšanu, tā, ka mēs spēsim sākt pilnībā iegremdēties mūsu jaunajos sākumos. Viņi dēvē šo laiku par:laiku, lai atvadītos no daudz kā, ko mēs esam zinājuši/pazinuši Zemes plānā.
 
Tādējādi, ja es esmu pareizi sapratusi, pārcelšanas/pārnešanas process – tas ir noslēgums mūsu ceļojumam uz 5D, virsotne, pārslēgšanās starp mirstīgo un nemirstīgo šablonu, atbrīvošanās no 3D (melīgā/viltus) režģa un pilnīga pieslēgšanās mūsu Dievišķīgumam. Un acīmredzot, izvērsošamies process (izvēršanās jeb cilvēka 3D ģenētikas virziena maiņa) aizved pie pārcelšanas/pārnešanas pabeigšanas pirmajai grupai kaut kur ap Saulgriežu laiku.
 
„Izvērsošamies programma, kuru mēs pieminējām, ir pietiekami plaša un visaptveroša, tomēr tā ir pilnīgi dabiska jūsu 5D bioloģijai… tikpat dabiska kā elpošana. Mēs gribētu, lai jūs saprastu, ka šī bioloģiskā procesa rezultāts būs nebijis/bezprecedenta izrāviens, kas izpaudīsies visās jūsu dzīves jomās”. – PAP (Plejādiešu Augstākā Padome)
 
Es arī dzirdu, ka tuvākajās dienās mēs tiksim vesti cauri atelpas periodam, kuram būs jāizved mūs ārā no blīvuma Dievišķībā; kas būs periods, kad turpināsies mūsu svārstīšanās starp 3D un 5D apziņu, un tad mēs pilnībā izpaudīsimies/parādīsimies 5D.
 
Tādējādi, neraugoties uz to, ka mēs vienlaicīgi atradīsimies gan 3D, gan 5D, man saka, ka mūsu apziņa pēc pārcelšanas/pārnešanas pabeigšanas nenovirzīsies no 5D. Tas nozīmē, ka mēs vairs psihiski nenēsāsimies uz priekšu un atpakaļ polaritātes dziļumos un augstumos, un mūsu stabilizācijas uzdevums jaunajā režģī pārņems visas pārējās realitātes programmas. Mēs izlīdzināsimies vienā fokusā, vienā realitātes programmā – Vienotības/Kristus Apziņas programmā.
 
*******************************************************************************
 
Pārskats/Kopaina
 
Visbeidzot PAP gribētu, lai es padalos ar jums ātrā ieskatā uz kopainu, kādu viņi to redz.
 
Es saņēmu analoģiju, kurā mēs jau esam lidmašīnā un jau stāvam uz pacelšanās skrejceļa ar ieslēgtiem dzinējiem. Pastāv zināma acumirklīga pauze pirms tam, kad riteņi (Jupiters?) sāks ripot uz priekšu. Taču, kolīdz tie izkustēsies, paātrinājums pieaugs tik ilgi, līdz, gala rezultātā, notiks atraušanās no zemes (Saulgriežu laikā?). Atrodoties gaisā, mēs celsimies aizvien augstāk un augstāk, līdz jūnija Saulstāvju laikā sasniegsim un cerams, ka paliksim mūsu kursa jaunajā augstumā. Šajā punktā spiediens kabīnē izlīdzsvarosies, drošības jostas tiks atsprādzētas un mēs saņemsim iespēju sajaukties ar pārējiem pasažieriem uz lidmašīnā, kura lido uz Jauno Zemi.
 
Pat, ja Saulgriežu laikā mēs arī pabeigsim pilnīgu 5D šūnu struktūras iemiesošanu un izlīdzināšanos ar jauno realitāti, man šķiet, ka tikai pēc jūnija mēs patiešām sajutīsim, ka esam gatavi pilnībā atvērties ārējai pasaulei, kas arī ir šī gada galvenā jēga – mūsu iekšējās (sievišķās) un ārējās (vīrišķās) pasaules līdzsvars. Vai tas būs jautri? Pilnīgi noteikti. Vai tas būs mazāk intensīvi? Visticamāk, kā jā. Vai tas ieraus sevī? Ļoti iespējams. Tomēr, ja tas, ko es dzirdu, ir pareizi, tad dažas nākamās nedēļas sniegs mums iespēju vismaz uzmest skatienu tam, kas drīzumā kļūs par mūsu pastāvīgo realitāti.
 
Pavasaris (ziemeļos), kā zināms, tas ir grūts atdzimšanas, atjaunošanās un atmošanās laiks. Pievienojiet tam vēl klāt mūsu iekšējā Kristus iemiesošanās/augšāmcelšanās/izpaušanās pabeigšanu, un mēs dabūsim to, kas potenciāli kļūs par vēl dažiem raundiem realitātes šovā (vērojot citu cilvēku dzīves), un vāļāšanos dīvānā. Tā sacīt …
 
Ja tomēr ne, tad mēs vismaz būsim tam gatavi. Lai gan viss ir iespējams. Vai ne? Īpaši pavasara galvas reiboņu un asiņojošo degunu laikā, apaukstēšanās galvassāpju, jūtīguma pret gaismu un miega traucējumu laikā, kas mūs jau gaida. Tas viss ir hipofīzes/čiekurveida dziedzera saplūšanas sekas, kas nepieciešama, lai pilnībā līdzsvarotu vīrišķās un sievišķās enerģijas, kas arī notiek katros Saulgriežos.
 
No mana cilvēciskā viedokļa raugoties, mums ir jāizmanto februāris cik vien iespējams (atslēgas vārdi) un, piemītot zināmai 5D prāta skaidrībai, atkārtoti jāapzinās mūsu jaunās dzīves izvēršanās, Tagad, kad mēs beidzot jūtam, ka virzāmies pareizajā virzienā, PAP saka, ka jaunie projekti, jaunā līmeņa mērķi, jaunās uzplaukuma formas, jaunas savstarpējās attiecības, jauni sākumi visos līmeņos – pasauks mūs, lai arī - ne uzreiz. Es ceru, ka tas viss izpaudīsies aktīvā un produktīvā mēnesī, kura laikā ārējā pasaule sāks skaidri iezīmēt mūsu jauno ceļu līdz mūsu nākamajai iekšējās pārskatīšanas reizei. Taču, lai kas arī neuzrastos mūsu ceļā, mums ir jāpaliek atvērtiem, saglabājot ticību/uzticēšanos/zināšanu, ka tas viss mūs ved pie mūsu senajām sirds vēlmēm un pie radītā.
 
Es arī dzirdu, ka februāris var arī ļoti daudz mums piedāvāt attiecībā uz mūsu jaunā apziņas līmeņa pielietošanu ārējā pasaulē. Īpaši tajā, kas attiecas uz mūsu dzīves mērķiem. Ja mēs neesam pilnībā pārliecināti, ka rādām to, ko MĒS gribam, nevis to, ko citi no mums sagaida, tas būs skaidri redzams šajā mēnesī, tāpat, kā arī nepieciešamība koriģēt kursu. Mūs pastāvīgi un vairākkārtīgi aicinās saglabāt un vairot mūsu patieso spēku, lai mēs radītu tikai saskaņā ar savas sirds vēlmēm.
 
Mēs tik ilgi esam mācījušies uzņemties atbildību par savām iekšējām pasaulēm. Viss šis gads ir saistīts ar mūsu ārējās pasaules (un ķermeņu) veidošanu, kas atspoguļo šo iekšējo līdzsvaru un pilnību. Šis ir ļoti svarīgs mēnesis kopējā lietu kārtībā. Mēnesis, kad mēs sākam spert mūsu pašus pirmos soļus mūsu pilnīgi jaunajās dzīvēs pilnīgi jaunajā pasaulē.
 
Kā vienmēr … mēs esam to dabūjuši.
 
Lorena