trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Ilarions 10.-17.februāris


Viedas Meistars Ilarions
10.-17.februāris/2013
 
Mīļie!
 
Nu jau katra dvēsele sajūt pēdējā laika enerģiju viļņu sūtīto iedarbību uz Zemes. Tie, kuri iekšēji ar sevi strādā, ikdienā sajūt gara izgaismošanos. Šo Gaismu ļoti bieži nepamana tikai paši tuvākie cilvēki, toties to ļoti labi pamana apkārtējie. Pastāv kas tāds nenodefinējams vārdos, kas padara šos cilvēkus (kuri iekšēji ar sevi strādā) citādākus un atšķirīgus, un tā, protams, ir viņu iekšējā Gaisma. Patlaban ir lielisks laiks, lai atjaunotu un nodotos savām ikdienas disciplīnām, lai visā pilnībā jūs izmantotu visu sniegto iespēju priekšrocības.
 
Šīs planētas cilvēki aizvien noteiktāk sāk vēlēties atgūt savas Būtības neatkarību un apvienojas nodomā mainīt pārāk ieilgušos un novecojušos uzskatus. Tiek mainītas vecās paradigmas, un tas notiek šajā laikā, kad līdzsvarojas sievišķās un vīrišķās enerģijas. Šis process varētu radīt haosu tajos pasaules reģionos, kur jau gadsimtiem ilgi nepastāv līdzsvars starp sievišķajām un vīrišķajām enerģijām, kur vīrišķas enerģijas pretojas tam, lai izlīdzinātos ar kosmosa un visuma likumu augstākajām enerģijām.
 
Turpinās laika apstākļu anomālijas, un Zeme joprojām pielāgojas tam, ka to ievērojami ietekmē galaktikas centrs. Vecais saskarsmes veids patlaban visspēcīgāk parādās ziņās un mediju sniegtajā informācijā, tieši tādā veidā piesaistot masu uzmanību tām sfērām, kurām vajadzīga attīstība un pārmaiņas. Tie, kuri spēj saglabāt integritāti ar jaunajām enerģijām, iezemē jauno jaunajā paradigmā. Pilnīgi visiem šis brīdis ir agrāko ierobežojumu un limitu pārvērtēšanas laiks, lai kļūtu par daudz lielākām un augstākām būtnēm, nekā jebkad agrāk esat domājuši par sevi. Šis ir laiks, lai kļūtu par tiem, kas jūs patiesībā esat sava prāta iekšējos ceļojumos.
 
Tīrīšanās process vienmēr ir pārbaudījums. Bieži vien ir grūti saskatīt tos savus aspektus, kuriem vajadzīga transformācija. Svarīgi apzināties, ka tie cilvēki, ar kuriem saskaraties ikdienā ir tieši tie, kuri jums atspoguļo tās lietas, kurām jums sevī jāpievērš uzmanība un ar kurām jāstrādā. Noder atcerēties arī to, ka šie cilvēki garīgajā līmenī piekrituši izdarīt jums šo pakalpojumu, jo kā dvēseles tie jūs mīl tīri un skaidri. Varētu būt grūti apjaust, ka patlaban piedzīvotos pārbaudījumus jūs, kā neatkarīga dvēsele, esat ielaiduši savā dzīvē nolūkā koncentrēties uz savas dvēseles pilnveidošanos.
 
Cilvēce iziet savas būtības pilnveidošanos un izaugsmi, tā kļūst izsmalcinātāka, jutīgāka, vieglāka. Lēnām aiziet viss tas, kas sastāv no zemām vibrācijām un tā vietā nāk apzināta vēlme dzīvot šīs pasaules dzīvi kā patiesiem un autentiskiem Es. Aizvien biežāk ikdienā parādīsies no sirds dziļumiem nākoši spontāni tīra prieka uzviļņojumi, kas šajos pārmaiņu un pārbaudījumu laikos ļaus sajust savas patiesās būtības garu. Dārgakmens tiek pulēts līdz mirdzumam un spīdumam, un šis process vispārsteidzošākajos veidos skar un ietekmē citus.

 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante