pirmdiena, 2013. gada 18. februāris

Emanuēls „Jaunā Zeme”


15.februāris/2013
 
Sveicieni, Mīļie! Te es, Emanuēls, nāku pie jums. Šodien jūs silti sveicu. Es apbrīnoju un mani iedvesmo jums piemītošā drosme, kas ļauj jums stingri un nelokāmi palikt un būt Gaismā.
 
Daudzas jūsu ārējās pasaules daļas šķietami grimst aizvien lielākā un lielākā haosā.
 
Mīļie, mana šodienas vēstījuma būtība- jūs varat savā pasaulē ieraudzīt un atrast daudzas lietas, par kurām krist izmisumā un sašutumā. Jā, tajā notiek daudzas tumšas lietas un mahinācijas, bet ziniet, ka Gaismas spēki visu vēro...nekas nepaliek nepamanīts.
 
Es lūdzu jūs, mīļie, un tas ir ļoti svarīgi, lūdzu, nekoncentrējieties un nefokusējiet savu uzmanību, pat ne gramiņu savas enerģijas neveltiet tam, kas ārējā pasaulē šķiet haotisks, sāpju un ciešanu piepildīts. Ja jūs tam veltāt uzmanību, tad pielejat eļļu ugunij, burtiski jūs piešķirat tam, kas izraisa šo situāciju vēl papildus spēku un enerģiju. Enerģija plūst tur, kur vērsta jūsu uzmanība. Fokusēšanās uz kādu problēmu tikai vairos šo problēmu. Mīļie, kā nekad agrāk, es lūdzu un pat piekodinu- veltiet savu uzmanību tikai tam, ko VĒLATIES.
 
Es saprotu, ka to var interpretēt kā ignorēšanu vai dzīvošanu „nereālā” pasaulē. Mīļie, pārmaiņām ir jānāk no iekšpuses, no iekšienes. Jums ir jāmaina sevi iekšēji, redzot tikai mierpilnu, harmonisku pasauli un jādarbojas no šādas pasaules. Mīļie, es jūs ļoti lūdzu, novērsieties no kara, slimību un ciešanu tēliem, izslēdziet TV ziņas, kas tikai un vienīgi vairo un propagandē bailes.
 
Novērsieties un aizgriezieties, mīļie! Pārāk daudzi no jums ir pārāk jūtīgi, lai pievērstu šādām lietām savu uzmanību, tas jums sniedz tikai stresu un raizes. Jūs varat to apturēt jau šodien pat un izplatīt Dieva Gaismu daudz ražīgākā veidā, tas daudz ātrāk nesīs gaidītās un gribētās pārmaiņas.
 
Celiet sev vēlamo pasauli savā prātā un darbojaties tā it kā tajā jau dzīvotu. Šī Jaunā Zeme būs jūsu, ja vien tai veltīsiet savu uzmanību. Tāds ir mans solījums. Es esmu Emanuēls, Miers, Labklājība un Prieks ar jums, ņemiet tos!
 
Archives available at
  
Contact Us  
 
tulkoja Māra Brante