pirmdiena, 2013. gada 11. februāris

Radiācija/starojums un pāreja uz Ūdensvīra Laikmetu



(1.daļa)
 
Ercenģelis Metatrons
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti Meistari! Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks, un es sveicu jūs Beznosacījumu Mīlestības vektorā!
Šis ir 2013.gads un mēs jums apliecinām, ka tā ir jauna rītausma un patiešām - tās ir Saules pārmaiņas. Tās atnes lieliskās Jaunās Zemes koherento* kristālisko gaismu. Un mēs uzsveram – lieliskās.
* Koherence (latīņu: coaherentia - saķeršanās, sasaistīšanās[1]) ir vairāku viļņu vai svārstību procesu saskaņotība laikā un/vai telpā
* koherents - nemainīga viļņu fāžu starpība un frekvence
 
Dārgie, mēs jums atkārtojam, ka planētas Pacelšanās patiesi ir notikusi un to ir paveikusi cilvēce. Pat, ja cilvēces lielākā daļa neatzīst to trīsdimensionālajā apziņā, Zeme patiesi ir mainījusies, pārejot uz jaunu paradigmu. Zinātnieki to saprot.
 
Tādējādi – mēs runājam par Ūdensvīra Pārmaiņām …
Ūdensvīra Pārmaiņas – antropocēna* radiācija
* Mūsu ēras raksturošanai tiek izmantots termins „antropocēns”, kas radies no grieķu vārda “anthropos” ar nozīmi “cilvēciska būtne”.
 
Jūsu zinātnieki atzīst unikālu Zemes fāzi, kurā parādījās lielākā daļa esošās bioloģiskā dzīvības. To sauc par Kembrija Sprādzienu*. Kembrija fāzi/periodu raksturo viens no lielajiem plazmas pieplūdumiem uz Zemes un tas atnesa planētai jaunas dzīvības formas. Pazīstamais evolucionists Darvins atzina, ka Kembrija Sprādziens ir bijis vispārliecinošākais arguments pret viņa [radīto] evolūcijas teoriju.
* Pirms 500 miljoniem gadu bija t.s. kembrija sprādziens, kad straujos tempos uz Zemes sākās dzīvības diversifikācija.
 
Tas pats notiek arī tagad. Saules radiācijas plūsma pastiprinājās 1989.gadā un pastiprināšanās turpinās līdz pat šim brīdim. Neticami liels skaits koronārās masas izvirdumu bombardē Zemi ar neaptveramu radiāciju – jonu un elektronu.
Jonu radiācija pilnībā pārveido jūsu bioloģiju, maina DNS. Jūs kļūstat mazāk blīvi.
 
Par galveno jaunās enerģijas avotu uz Zemes ir uzskatāma milzīgā saules vēju rezultātā radusies kosmiskās radiācijas ietekme uz planētu. Mēs to saucam par Ūdensvīra Pārmaiņām, lai gan ģeoloģiskajā žargonā šī parādība tiek dēvēta par „antropocēna radiāciju”.
 
Galvenais katalizators
 
„Ūdensvīra Radiācijas” kosmiskā jonizācija, lai arī tas izraisa neizpratni, ir pārmaiņu virzītājs un spēlē nepieciešamu un labvēlīgu lomu Pacelšanās pārejā. No tās nedrīkst baidīties.
 
Radiācija ir paveikusi daudz vairāk nekā magnetosfēras viļņošanās, teiktoniskā ietekme un Zemes laika apstākļi. Mēs vēlamies arī piebilsts, ka tieši jonu iekļūšana ir galvenais laika apstākļu izmaiņu, ārkārtīgi spēcīgu viesuļvētru, zemestrīču katalizators un galvenais cēlonis globālajai sasilšanai.
 
Daudzi jūsu sazvērestības teoriju piekritēji vēlas ieganstu/atbildību par laika apstākļu izmaiņām uzvelt cilvēces plecos. Mēs jums sakām, ka šis nav tas gadījums. Miljardi tonnu plazmas ir bombardējuši Zemi divu pagājušo desmitgažu laikā, kas ir daudz vairāk nekā jebkad iepriekš vēstures gaitā. Domāt, ka pārmaiņas uz planētas ir izraisījis nosacīti nelielais sildītājs ar nosaukumu HAARP*, ir neloģiski. Tehnoloģiju līdzīgu izmaiņu radīšanai vienkārši nav. Tā ir Saules Plazma! Tā mainīja Zemi un tās bioloģiju iepriekš un tas tika nosaukts par Kembrija Sprādzienu.
* projekts HAARP – ziemeļblāzmas aktivitātes pētījumu programma
 
Mēs jums sakām, ka jonu pieplūdums skars arī jūsu bioloģiju. Tas ir katalizators, kurš mainīs jūsu bioloģisko pamatu no oglekļa uz silīciju.
 
DNS un jaunās dzīvības formas
 
Ūdensvīra Pārmaiņas jeb antropocēna radiācija atnesīs jaunu dzīvi tāpat, kā to izdarīja Kembrija laika radiācija aptuveni pirms 580 miljoniem gadu.
 
Notiekošais nav bezprecedenta, lai gan līdzīgais nav fiksēts un pagaidām vēl nav saprotams. Pašreizējais radiācijas pieplūdums atšķir to, kas tagad atrodas ciešā mijiedarbībā ar Kristālisko (Pacelšanās) Režģi. (2012.gada periods!)
 
Augstāko dimensiju dzīvības formas kļūst redzamas. Tas Zemei ir jaunums tikai, raugoties no „materialitātes” viedokļa … taču tās [augstākās dzīvības formas] tiek pieminētas dažos jūsu reliģiskajos tekstos. Senči dažādās svētajās ideoloģijās pieminējuši, ka dzīvība ir veidojusies trīs formātos: no māliem (zemes bioloģija), uguns (pārdabiskā elektrība) un gaismas (eņģeļu).
 
Kopīgās Ūdensvīra ietekmes – Kosmiskās Radiācijas un Kristāliskā Režģa 144 rezultātā, paralēlās dimensijas jums tagad ir kļuvušas daudz pieejamākas. Dzīvības formas un Būtnes eksistē šajās dimensijās bioplazmas, elektriskajā un fotonu formā. Vai tad Bībelē netiek pieminēti Eņģeļi kā Gaismas Būtnes?
 
Daži orbi, gaismas fantomi, elfi un fotonu „medūzu” parādības, kas sākušas biežāk parādīties pēdējo gadu laikā, ir patiešām apzinātas citu dimensiju un struktūru dzīvības formas. Dažas no tām ir kontaktējušās ar jums dažādos veidos, ieskaitot apļus labības laukos.
 
Attīstītākie citplanētieši ir nefiziskas Gaismas būtnes.
 
Radiācijas pieplūdums un izcelsme
 
Gadu vēlāk pēc Harmoniskās Konverģences 1987.gadā, spēcīga magnētiskā vētra bombardēja Zemi ar miljardiem tonnu uzlādētas plazmas.
 
Jūsu zinātnieki un ģeofiziķi piefiksēja šo efektu. Viņi fiksēja vairāk kā 200 uzliesmojumus uz Saules un 36 koronārās masas izvirdumus divu nedēļu perioda laikā.
Vienpadsmit no tiem bija X-klases. Zemes aura, magnetosfēra tika samazināta uz pusi no sava parastā izmēra/apjoma, parādījās kaut kas līdzīgs plazmas medūzām.
 
Milzīga magnētiskā vētra radīja bojājumus. NASA pazaudēja izsekojamo kosmisko objektu pēdas, sabojājās sarežģītas kompjūteru sistēmas, naftas platformas pārtrauca urbšanu, globālā pavadoņu sistēma un navigācijas sistēmas tika bojātas, elektriskā tīkla īssavienojumi atstāja miljoniem cilvēku Kanādā un Ziemeļamerikā bez elektroenerģijas. Tika atstāta kosmiskā stacija „MIR”.
 
Šis pieplūdums turpinājās. Vislielākais uzliesmojums, kāds jebkad līdz šim ir ticis reģistrēts, notika 2001.gadā, pēc tā sekoja 150 vētras 2003.gadā. Vislielākais X-klases uzliesmojumu notika pēdējās divās desmitgadēs, kas iepriekš vēstures gaitā nav ticis novērots.
 
Sāk notikt neparastas gaismas parādības. Tika novērotas neparastas sarkanas Ziemeļblāzmas, ziemeļblāzmas kļuva redzamas dienas laikā, ziņojumi par interesantiem gaismas fenomeniem, kas nodēvēti par medūzām, fejām un elfiem, kas ir sākuši parādīties biežāk nekā jebkad agrāk. Apļi labības laukos ir sākuši iegūt aizvien sarežģītāku dizainu, kas ir viegli atšķirams no paredzamajām „ar rokām radītajām” konstrukcijām.  
 
Čiekurveida dziedzera atvēršanās pakāpe 6:1
 
Pārsteidzošais jonu pieplūdums ir nesaraujami saistīts ar nodoma maiņu un darbojas kopīgi ar Kristālisko Režģi. Jaunā jonu rezonanse ļauj jums vieglāk atvērt čiekurveida dziedzeri.
 
Jūsu akadēmiskie zinātnieki jau kādu laiku zina, ka magnētisko-jonu attiecību izmaiņas ievērojami ietekmē cilvēka apziņu. Franču zinātnieks Mesmers bija pirmais, kurš to saprata. Viņš atklāja, ka novietojot subjektus spēcīgā anonīmā (magnētiskajā) laukā, viņi varēja sasniegt neticamus apziņas stāvokļus, kas atvieglo saikni ar „Universālo Saprātu”. Mēs jums sakām, ka to rada jonu indukcija, kas atver Čiekurveida dziedzeri.
 
Jūsu iezemiešu tautas bieži piesaistīja apgabali, kas tiek dēvēti par „Svēto zemi”, tieši tā iemesla dēļ, ka viņi atklāja, ka vērīgums vieglāk izpaužas noteiktās enerģētiskajās vietās. Tam par iemeslu ir tas, ka šo reto un īpašo vietu mineraloģija un telūriskā enerģija rada citādu jonu attiecību, kas veicina čiekurveida dziedzera atvēršanos.
 
Neseno dažu jūsu universitāšu pētnieku pētījumu rezultātā tika atklāts, ka jonu ģeneratoru izmantošana, mainot anjonu attiecību pret katjoniem kā 6:1, ir izsaukusi tiem, ar kuriem tika veikti izmēģinājumi, „iziešanas no ķermeņa” stāvokli. Šajā gadījumā tāpat indukcija atvēra čiekurveida dziedzeri.
 
Attiecība un teta (theta) formēšanās
 
Jūsu planētas bombardēšana ar anjoniem maina attiecību tādā pat veidā un tas darbojas caur Kristālisko Režģi, atļaujot/pieļaujot jūsu apziņas un, protams, arī bioloģijas izmaiņas. Jūsu zinātnieki un biologi aizvien vairāk uzzina par to. Pēdējais projekts „Cilvēka genoms” apgalvo, ka cilvēka DNS mainās – mutējot ne tikai atkarībā no apkārtējās vides apstākļiem, bet arī atkarībā no kultūru pārliecību/ticību „programmas”.
 
Iepriekšējā gadā tika veikts absolūti unikāls eksperiments, kurš satricināja visu akadēmisko zinātni. Tas atklāja jaunu iespēju līmeni. To īstenoja akadēmiskais zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, doktors Ljūks Monanjē.
 
Divas hermētiskas mēģenes, no kurām vienā atradās DNS fragments, bet otrā - tīrs destilēts ūdens, tika novietotas līdzās. Abas tika pakļautas 7Hz elektromagnētiskā lauka iedarbībai. Eksperimenta rezultātā DNS fragments šķita teleportējamies, spontāni formējoties mēģenē ar destilēto ūdeni. Veicot eksperimentu atkārtoti, bez 7Hz lauka iedarbības, „teleportēšanās” nenotika.
 
Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka dzīvības kodi ir iekodēti „Vienotā harmoniskajā laukā” un var radīt dzīvību koherentu/saskaņotu vibrāciju vidū teta (theta) diapazonā.
 
Ņemiet to vērā. Izpētiet teta (theta) un delta (delta) viļņu frekvenču diapazonu nianses! Ļoti svarīgi ir atzīmēt, ka radīšana notiek koherentā/saskaņotā teta (theta) laukā.
 
Objektīvā pasaule, ko jūs redzat, vienmēr ir bijusi apziņas gala rezultāts. Taču līdz šim laikam, tā tika projektēta nesistēmiski, jo cilvēce neatzina un neizmantoja savu dievišķo potenciālu.
 
Domas un tēli patiesi var tikt izmantoti, lai radītu „Jaunu Pasauli”, Harmonijas pasauli, Miera un Mīlestības pasauli. „Teta koherentās/saskaņotās”, kristāliski rezonējošās domas var harmoniski tikt izmantotas, lai formētu fizisko realitāti un kļūtu par fiziskiem faktiem. Jūsu Pacelšanās varēja mentāli pabīdīt cilvēci uz izpausmi frekvenču stāvoklī, kas tiek dēvēts par teta (theta) koherenci/saskaņotību.
 
Teta (Theta) koherences/saskaņotības izpēte
 
Šobrīd cilvēces apziņas stāvoklim būtiska ir „beta frekvence”. Ir pienācis laiks izpētīt citus prāta stāvokļus. Ir pienācis laiks izmantot teta stāvokli jūsu īstenības kop-radīšanai. Ūdensvīra radiācija ir mehānisms un patiesi Planetārās Pacelšanās rezultāts. Tas cilvēcei dos instrumentus, lai tiktu veikta Cilvēces Pacelšanās.
 
Labvēlīgs mehānisms tam, kas notiek un, kas notiks, īpaši ar Saules aktivitātes maksimuma starpniecību 2013.gadā – ir šī Kosmiskās Plazmas masveida ienākšana uz Zemes un tajā [iekšā]. Miljardiem tonnu jonu enerģijas projicējas jūsu plānā un tā ir neticama/neaptverama enerģija.
 
Jūsu astrofiziķi ir informēti par kopējām plazmas strūklu plūsmām, kuras pēdējos gados sākušas apņemt Zemi. Šī plazma ne tikai maina jonu attiecību, bet arī dara to koherentā/saskaņotā teta (theta)  laukā. Teta (theta) – ir portāls uz dievišķo radošo potenciālu. Stāvviļņi, pastāvīgi baseini ar saskaņotu/koherentu theta enerģiju tagad tiek vērsti uz konkrētiem punktiem uz planētas. Tie var tikt izmantoti „radīšanas centriem”, jo vajadzība pēc Gara Kareivjiem meditācijai grupās harmoniskas planētas izpaušanai/manifestēšanai kļūst aizvien īstenojamāka/vieglāk īstenojama!
 
Jūsu planēta vienmēr ir bijusi uzlādēts ķermenis, kas griežas plazmas laukā. Nesenais Saules radiācijas pieplūdums eksponenciāli palielināja tās ietekmi un mijiedarbību ar Zemi un cilvēci. Jūsu akadēmiķiem tagad ir pieejami zinātniskie dati, lai dziļāk izpētītu notiekošās izmaiņas uz Zemes un Kosmosā un, lai pārskatītu to pakāpi un lomu. Mēs jums sakām, ka ne tikai šīs izmaiņas ietekmē Zemi - no tās kodola līdz atmosfērai un magnetosfērai. Pie tā nenotiek apstāšanās – jonu izmaiņas maina frekvences, kurās darbojas cilvēka prāts. Tās nodrošina saskarni (interface) piekļūšanai augstākām dimensijām.
 
Kā tas darbojas? Enerģijas, kuras ienāk ar koronārās masas izvirdumiem, Zemes tektoniskās plāksnes absorbē un palielina Zemes vibrāciju rezonansi. Tās unikāli darbojas ar noteiktiem enerģētiskajiem punktiem un svētajām vietām, īpaši ar tām, kurās ir ģeometriskie kristāliskie uzslāņojumi. Šīs izmaiņas kosmiskās radiācijas rezultātā pārvietojas cauri visiem Zemes sistēmas mezgliem/punktiem. Ja plazma no koronārās masas izvirdumiem rada līdzīgu vibrāciju, tad tas skar visu Zemes elektromagnētisko plūsmu. Kolektīvais saprāts un cilvēces paradigma ir atkarīga arī no tā, kā cilvēce rada īstenību, kurā dzīvo, tāpat kā no tā, kam tā tic, patiesīguma. To visu ietekmē tas, kas notiek uz Saules un atnāk ar Saules vēju.
 
Pirmās daļas noslēgums
 
Plazmas izmaiņu ietekme:
Kristāliskā Režģa plazmas izmaiņu ietekme:
Dārgie, mēs jums vēlreiz atkārtojam, Planētas Pacelšanās patiešām ir notikusi un to ir paveikusi Cilvēce. Pat, ja lielākā daļa cilvēku trīsdimensionālajā apziņā to neatzīst, Zeme patiešām ir mainījusies, pakāpeniski ieejot jaunajā paradigmā. Tādējādi, ir laiks atlaist vecās enerģijas un bailes. Mūsu vēstījumiem jums ir jāpastāsta par jūsu Dievišķīgumu un jāpasaka jums par neapstrīdamu faktu, par patiesības punktu, ka šobrīd planēta atrodas Jaunās Zemes pirmajā gadā.
 
Patiešām cilvēce sekos un ļoti drīz arī tā pacelsies. Jūs esiet ceļā uz to.
 
Šajā jaunajā laikmetā tas ir uzticēts tiem, kuri meklē iespēju projicēt Prieku, projicēt Gaismu, jo Kristālisko Harmoniju paplašināšanā, katrs mentālās gaismas fotons, ko jūs projicējat, pastiprinās un paātrinās Jaunajā enerģijā. Tādējādi, jūsu loma – uzņemties jauno labvēlību, jo jūsu radošie spēki palielinās.
 
Daudzi cilvēki, kuri meklē Gaismas ceļu, apgalvo, ka viss notiekošais ir pamatots. Tas bieži tiek ekstrapolēts kā: „Visam, kas notiek, ir jānotiek … viss ir tā, kā tam arī ir jābūt”.
 
Mēs sakām jums, ka no augstāka skatupunkta raugoties, viss ved uz lielāku sapratni, taču „Zemes universitāte” ir paredzēta, lai iemācītu atbildīgu radīšanu. Jūsu vadošais profesors/pasniedzējs ir doktors „Cēloņi un Sekas” un viņš nāk mājas vizītēs.
 
Ja viss ar pirmo reizi notiktu visaugstākajā līmenī, nebūtu nekādas vajadzības pēc apmācības un augšanas, izejot cauri reinkarnāciju cikliem. Tādējādi patiešām pastāv mācību un stažēšanās līkne, kas ļauj procesam atkārtoties. Cilvēce turpinās iziet apmācību kursu tikmēr, kamēr apgūs/pārvaldīs atbildīgu radīšanu.
Ne katra rīcība, ne katrs lēmums iztur pārbaudi/testu.
 
Jūsu jaunā matrica 2013.gadā un vēlāk piedāvās cilvēcei pastiprinātus brieduma kritērijus. Šajā paplašinātajā režīmā liels darbs ir vajadzīgs panākumu gūšanai.
 
Tagad ir laiks koncentrētai kop-radīšanai. Mēs jums sakām, ka konsekventa/pakāpeniska/secīga viena cilvēka vai grupas doma var mainīt jūsu planētas īstenību. Taču jums ir jāsaprot, ka visspēcīgākā, visefektīvākā radošā izpausme nenotiek trīsdimensionālajās smadzenēs, bet gan augstākās dimensijas saprāta teta (theta) frekvencē.
 
Daudz kam, kā jūs saprotat, ir jāmainās. Ļoti daudzi stereotipi vēl joprojām balstās uz kļūdainiem trīsdimensionālā plāna nosacījumiem, ieskaitot alkatību, nežēlību attiecībā pret saviem tuvākajiem un varas pār mīlestību meklēšanu. 2013.gadā jūs variet sākt apvienoties un radīt harmonisku Zemi. Centieni ir vajadzīgi, taure sauc!
 
Es Esmu Metatrons un es dalos ar jums šajā Patiesībā. Jūs tiekat mīlēti.
Un tā tas ir …
Erceņģelis Metatrons
 
Ūdensvīra Nepārtrauktā Radiācija/Starojums 
(2.daļa)
 
Un tā - Kosmiskā Radiācija/Starojums patiesi sniedz priekšrocības, patiesi disciplinē/prasa uzņemties atbildību tiem no jums, kuri ir uz [šī] Ceļa. Tādu  Meistaru Darbs, kā: Graham Hancock, John Van Auken, David Childress, John Jenkins and Dr Semir Osmanagich un citu, kuri ir runājuši šajā kopā sanākšanā, atklās daudz vairāk.
 
Gaisma ir iespīdējusi jūsu patiesās izcelsmes ēnās. Tomēr tas tiek pakļauts kritikai. Tas ir duālisms, ko jūs redzat. Vecā enerģija pret jauno. Vienmēr pastāv jaunā nepieņemšana no vecās sistēmas puses, un tajā ir pat elektromagnētisks polaritātes aspekts, jūs to redzat.
 
Mēs jums sakām, ka tas, ko Bosnijas Piramīdās atklās doktors Semir Osmanagich, pilnībā mainīs jūsu vēstures koncepciju. Visi šie ir saņēmuši kritiku, tomēr visi sniedz būtisku patiesību, visi piedalās ēnu izgaismošanā.
 
Pārējie sekos viņiem, jo jaunā akadēmisko zinātnieku paaudze tagad parādās visos zinātnes virzienos, fizikas un arheoloģijas, kuras ne tikai dos atslēgu uz dimensijām, bet atklās arī lielu daļu jūsu planētas slēptās vēstures. Mēs jums sakām, ka daudzi jaunās zinātnieku paaudzes pārstāvji būs jaunie Gaismas Darbinieki un Zemes Sargātāji, neatkarīgi no tā – vai viņi to atzīs vai nē.
 
Tiešām viņu darbi viņus atklās, daļu pa daļai, soli pa solim iztrūkstošos pierādījumus, kas ļaus nodrošināt vajadzīgo zinātnes un reliģijas saplūšanu, un nepieciešamo apgaismību, kas skar jūsu patieso vēsturi un izcelšanos. Vienas paaudzes darbs kalpos par pamatu nākošajai. Ar laiku gars un zinātne saplūdīs vienā veselumā. Jūsu gaišreģis Edgars Keiss teica, ka cilvēce vairāk uzzinās par Dieva dabu caur zinātni, nekā caur reliģiju. Tuvojas laiks, lai to pierādītu/apliecinātu.
 
Daudzi jūsu zinātnieki un pētnieki izdara jaunus atklājumus, kuri nevarēja notikt pirms 1987.gada.  Grega Breidena darbi sākotnēji sniedz Saules Radiācijas/Starojuma koncepciju, ko apstiprināja vēlākie Sjūzenas Rennisones un pārējo pētījumi. Doktora Ljūka Monanjē darbs patiešām pievienoja vienādojumā koherences elementu un teta viļņus. Tādējādi, Ūdensvīra Radiācija/Starojums daudz ko mainīs. Dažas šīs izmaiņas notiks vēl jūsu dzīves laikā, citām būs nepieciešami gadu simti, vēl citām – gadu tūkstoši. Taču izmaiņas notiks. Mēs dodam jums mājienu, ka 2038.gadā būs galvenais lēciens uz priekšu … un tas, ko jūs darāt tagad, - jūs to radāt!
 
Saules plazma patiešām veidos pamatu tam, kas tiek dēvēts par jauno Debesjumu, un ar laiku nodrošinās pāreju uz silīcija bioloģisko pamatu. Saules radiācija/starojums spēlēs galveno lomu visās šajās izmaiņās, paplašinājumā uz lielāku plazmas dzīves realitāti.
Pārmaiņas notiek. Ko tas nozīmē?
 
Dimensiju pārbīde
 
Kļūs redzamas augstāko dimensiju dzīvības formas. Viņi ir jaunienācēji uz zemes tikai no „materiālā” viedokļa raugoties, … taču viņus piemin daži no jūsu reliģiskajiem tekstiem. Senči ir runājuši dažos savos svētajos rakstos, ka dzīvība eksistē trīs formātos: mēls (zemes bioloģija), ugunis (devu elektrība)  un gaisma (eņģeļu forma).
 
Daži orbu, gaismas fantomu, elfu un fotona medūzu fenomeni, kas ir kļuvuši biežāki pēdējos gados – tas ir apzinātas dzīvības formas no citām dimensijām un struktūrām.
 
Ir notikusi saskarsme ar dažiem no viņiem dažādos veidos, ieskaitot apļus labības laukos. Daudzas pētnieku grupas ir sākušas pētīt šos gadījumus, taču ne kā dzīvības formas. NASA ir fiksējusi rekordlielu koronārās masas izvirdumu skaitu pēdējās divās desmitgadēs, kurus atzīmēja ģeofiziķi Sjūzene Rennisone un doktors Gregs Breidens. Radušos fenomenu cēlonis ir koronārās masas izvirdumos.
 
Ietekmes sekas
 
Plazmas pārmaiņu efekti:
Savstarpējā saikne ar plazmu pārmaiņu Kristālisko Režģi:
Dārgie, mēs atkārtojam, ka patiešām ir notikusi Planētas Pacelšanās un to ir radījusi Cilvēce. Pat, ja lielākā daļa no jums [to] nepazinās savā trīsdimensionālajā apziņā, šīs Zemes pārmaiņas notika pārejas veidā uz jaunu paradigmu. Ir pienācis laiks atlaist vecās enerģijas un bailes. Mūsu vēstījuma mērķis ir – pastāstīt jums par jūsu Dievišķīgumu, atklāt jums to faktu, to patiesības punktu, ka planētai tagad rit pirmais Jaunās Dzīves gads.
 
Aktīvā darbība
 
Tātad, mainās jūsu atbildība virzienā uz kop-radīšanu. Daudzas no jūsu pagātnes sabiedrībām nebija spējīgas stāvēt pretim dualitātes vardarbības aspektiem, un mīlēt, neraugoties uz vardarbību. Šodien tas iznāk priekšplānā.
 
Lielā Poseidona sabiedrība, kas tiek dēvēta par „Vienotā Likumu”, Atlantīdā sasniedza visaugstāko harmonijas līmeni uz planētas. Tomēr viņu redzamā nespēja stāvēt pretī vardarbībai pieļāva blīvo dualitātes izpausmi un, gala rezultātā, reiz noveda pie lielas kultūras pagrimuma. Tā ir liela mīkla un, lai to atrisinātu, būs vajadzīgi daudzi gadi. Un mēs atgādinām, ka daudzi no jums ir bijuši daļa no tā visa, daļa no Vienotā Likuma. Un, Dārgie, jūs nēsājat lieku/nevajadzīgu nastu.
 
Mēs aicinām jūs atbrīvoties no vainas sajūtas un atlaist sāpes. Izmantojiet laiku, lai to paveiktu.
 
Meistari, mēs jums sakām, ka jebkurā noteiktā laika brīdī gaismā atrodas puse pasaules, bet otrai pusei – ir nakts; tā ir polaritātes pasaule. Mēs sakām jums, ka daudz vairāk nekā pusei cilvēces pagaidām atrodas apziņas ēnā, lai taptu atmodināta gudrības gaismā. Mēs jums sakām, ka apgaismība notiek vienā sirdī vienā reizē.
 
Mēs jums sakām, ka jūs dzīvojat daudzas reizes: Zemes universitātē, dualitātes skolā. Viss ap jums ir mērķtiecīga ilūzija.
 
Planēta Pacēlās un ar laiku tas notiks ar ikvienu no jums. Kritiskā masa, lielākā daļa cilvēces harmoniski pacelsies aptuveni 15 paaudžu laikā. Tas notiks.
 
Tāpēc Gaismas Nesēji, kuri ir mūsu vidū, nekad nedrīkst zaudēt ticību, viņiem vienmēr ir jāmirdz spoži, tāpēc, ka pat neliels fotonu vilnis rada nelielu apgaismojumu. Tādējādi, tam ir jābūt ar jums/jūsos pastāvīgi. Jūsu lielais Mahatma Gandijs ir teicis, ka – ja vēlies mainīt pasauli, kļūsti pats par šīm pārmaiņām. Un mēs sakām, ka tiekšanās pēc pārmaiņām ir viena daļa no šī vienādojuma, kura otra daļa ir veicamās darbības.
 
Pārmaiņas notiks
 
Tagad daži varētu teikt, ka dažas tautas, kuras jūs dēvējat par pirmo pasauli, finansiāli dominē un ir spēcīgākas, un vairāk līdzinās korporācijām, nevis valstīm. Korporācijas, kas balstās uz peļņu, kuras iedzīvotājus uztver vairāk kā kalpotājus/darbaspēku, nevis kā pilsoņus. Patiesībā, tas ir daudz sarežģītāk nekā viena valsts, rase vai konglomerāts.
 
Daži varētu teikt, ka kopējās cilvēces masas tiek kontrolētas un, ka ar tām manipulē masu informācijas līdzekļi, ka tās ir apreibinātas no to [masu informācijas līdzekļu] skaita un paverdzinātas ar parādiem.
 
Mēs jums sakām, ka tuvojas laiks, kad cilvēki atmodīsies ar zināšanām/apzināsies, ka nevis viņu apkraušanās ar parādiem sasaista viņus ar ticībām, drīzāk gan viņu pārliecība savažo viņus ar parāda važām un nepilnvērtības izjūtu.
 
Daži varētu teikt, ka indivīda suverenitāte ir zaudēta. Tomēr gaisma vēl joprojām spīd un tā top aizvien spožāka. Jaunā paaudze uz visas planētas nāk pie varas un viņi paātrinās pārmaiņas. Un šī paaudze – esiet jūs!
 
Globālā ekonomiskā sistēma mainīsies, taču tas nebūs nedz sabrukums, nedz arī bezcerīgs krahs planetārajā haosā. Pilnīgs haoss nekalpotu tam, kam ir jānotiek. Drīzāk tās tiks panāktas, kā pārmaiņas, apzinātas izmaiņas, un pozitīvie elementi iznāks priekšplānā, atverot ceļu labajam. Tam, kas ir noticis, var būt mērķis un tas noved pie pārmaiņām.
 
Patiesi, pārmaiņas – tā ir realitātes daba un tās notiks. Un tās nesīs vislielāko labumu, kolīdz jūs tās radīsiet.
 
Jaunā Zeme un Jaunā Cilvēce nevar un tā neradīs labāku nākotni, vienkārši atsakoties no savas pagātnes. Pārmaiņas notiks, mācoties no pagātnes un pielāgojot to nākotnei – soli pa solim. Jaunie cilvēki, kas nāks pie varas nākamo piecpadsmit paaudžu laikā, izvēlēsies jaunus paternu/modeļus un pārmaiņas notiks.
 
Jonu instrumenti
 
Kā mēs jau minējām, zinātne reģistrē izmaiņas, kas palīdz apgūt dualitātes pamatus. Tas ir jonu starojums, kas atzīmēts NASA, Grega Breidena, Sjūzenas Rennisones un citos dokumentos.
 
Mēs apliecinām, ka pārsteidzošais jonu pieplūdums ir cieši saistīts ar dimensiju izmaiņām, darbojoties saskaņotībā ar Kristālisko Režģi.
 
Jaunā jonu rezonanse ļaus jums vieglāk atvērt čiekurveida dziedzeri. Tā arī ļaus jums vieglāk funkcionēt teta rezonansē. Un mēs jums sakām, ka kop-radīšana notiek nevis aktīvā apziņas stāvoklī beta-ritmā, bet drīzāk gan dziļas relaksācijas stāvoklī teta-ritmā. Kā sabiedrība, jūs pēdējā laikā koncentrējāties gandrīz pilnībā uz beta-ritma apziņu un Jaunās Zemes jaunajā enerģijā šie instrumenti ļaus ievērojami vieglāk saņemt piekļuvi teta-ritmam.
 
Mūzika (mūziķu Kai Mitchim & Ron Crose izpildījumā konferencē 2012.gada decembrī, kas tika veltīta Pacelšanās un pārmaiņu uz Zemes tēmai) bija instruments, lai sasniegtu radošā stāvokļa teta-ritmu. Tā iedvesmoja savas skanēšanas laikā. Darbs ar Phi  Kristāliem patiesi bija instruments augstas vibrācijas domas  teta-koherentai pastiprināšanai.
 
Izpausmes/manifestēšanas atslēga ir teta-ritma stāvoklī. Jums, kā personībai, kā valstij vai kā planētai nav jājūtas bezpalīdzīgiem vai bezspēcīgiem veikt pārmaiņas.
 
Dārgie, pasaule runā, ka nekas nav mainījies pēc 2012.gada 21.decembra. Nav nekā jauna 2013.gadā.
Ja jūs dzirdat šīs frāzes, cerībā, ka šīs diskusijas noslēgumā izaudīs secinājumus, kas jums patiks, jūs nevilsieties.
 
Tomēr mēs jums sakām, ka 2012.gadā parādījās paplašināšanās matrica, cilvēces masveida apgaismība nesekos vairākus gadsimtus. 2012.gads vienkārši sniedz vairāk instrumentu darbam. Mēs, Eņģeļu Sfēras pārstāvji, neesam šeit, lai risinātu jūsu problēmas jeb jūs kritizētu, drīzāk, lai iedvesmotu jūs ceļā uz to atrisinājumu.
 
Un, lai gan cilvēce masveidā Zemes plānā nesasniegs apgaismību vēl vairākus gadsimtus, ir svarīgi dzīvot tagad un dzīvot pozitīvi, jo reiz tas notiks ar ikvienu.
 
Koherence un augstākais labums
 
Dārgā Cilvēce, sāciet tagad meditēt un koncentrēties augstākajam labumam. Nešaubieties, ka visa īstenība ir radīta no secīgām pārliecību/ticību projekcijām. Izpētiet savu apziņu, meklējiet savu suverenitāti un strādājiet, lai cilvēkiem būtu labāk un projicējiet šo enerģiju. Tā ir atslēga. Jūs nevarat uzveikt naidu ar naidu, drīzāk vēloties un ticot mīlestības radošajam potenciālam. Atrašanās patiesībā – ir daļa no tā, cita ceļa nav. Apzināti vēloties augstāko labumu visiem, jūs apzināti maināt apkārtējo pasauli. 
 
Enerģijas paaugstināšanai ir gatavas
 
Mēs atkārtojam, ka, lai gan paplašināšanās matrica parādījās 2012.gadā, cilvēces masu apgaismība notiks vēl dažus simtus gadu. 2012.gads vienkārši dod vairāk iespēju. Mēs, Eņģeļu Sfēras pārstāvji, nerisinām jūsu problēmas un nekritizējam jūs, drīzāk iedvesmojam ceļā uz to atrisinājumu. Tā patiesi ir jūsu izvēlētā loma konfliktu atrisināšanai dualitātes universitātē, zemes plānā.
 
Viens no ceļiem, kā kļūt par Garīgiem Gaismas Nesējiem, ir – nepiedalīties konfliktos. Un lai gan cilvēciski zemes plānā vēl vairāku gadsimtu garumā netiks sasniegta apgaismības kritiskā masa, ir jādzīvo tagadnē un pozitīvi, un reiz tas notiks ar ikvienu.
 
Mēs pārliecinām jūs projicēt prieku, projicēt mīlestību un atrasties/būt Patiesībā. Atrasties/būt Gaismā. Sanāciet kopā grupās, pavadiet laiku nošķirtībā, iesaistieties grupu meditācijās, kas vērstas uz vislielāko labumu visiem. Ikvienam no jums ir visas iespējas būt nevainojamam katru dienu. Tā diena, kad jūs godīgi atzīsiet savas pašu kļūdas un sevis pašu konfliktus, būs jūsu Meistarības diena un, protams, virzība uz priekšu.
 
Dualitātē jūs kritīsiet, mācoties no kļūdām, un labojot tās. „Doktors Cēlonis un Sekas”, kā mēs jau teicām, iet mājas vizītēs. Cēlonis un sekas darbojas gan individuālās, gan grupu apziņas laukā. Analoģiski – individuāli un masveidā – ik dienas atrodieties/esiet savā patiesībā un esiet gatavi atzīt cita cilvēka patiesību, esiet viengabalaini. Vai patiesi ir iespējams censties kādu atbruņot, pašiem esot bruņotiem? Vai šī patiesība ir vienlīdz attiecināma uz cilvēkiem un valstīm?
 
Noslēgums
 
Sabiedrības problēmu atrisināšanai, kā profilaktiska rīcība var tikt izmantota Grupu Centrālā Meditācija. Tika apstiprināts, ka aptuveni 7000 cilvēku koherentā teta meditācijā spēja projicēt enerģiju, kas uz kādu laiku samazināja vardarbību. Mīļie, vai spējat iztēloties, kas var notikt, kad šī grupa būs 144 tūkstošus vai 144 miljonu cilvēku!
 
Mirkli aizdomājieties par to!
Nepadodieties, nezaudējiet ticību un nedomājiet, ka nespējat neko mainīt. Jūs spēsiet!
 
Gars runā Mīlestībā. Gars neuzbrūk. Ikvienai reliģijai uz Zemes ir sava patiesība un savi izkropļojumi. Pazīšana/atšķirtspēja ir atslēga. Tā jums ir nepieciešama, lai izlemtu, kas ir patiess, kas jums kalpo, bet kas – nē. Balstiet savu pazīšanu/atšķirtspēju uz savām domām un sirdi, bet nevis uz bailēm. Neviena patiesi svēta izpausme neierobežo savu patiesumu un skaistumu vienā grupā. Mīļotie, mēs ikvienu no jums ieskaujam atbalstošā enerģijā, un, pastāvot visām iespējām, ikvienam no jums patiesi ir Meistars ceļā uz Pacelšanos. Mūsu mērķis – sniegt jums iedvesmu un skaidrību, taču vienmēr ir vajadzīgs, lai jūs, kā svētas un suverēnas Būtnes, praktizētu pazīšanu/atšķirtspēju ar šo un līdzīgiem vēstījumiem.
 
Un tā, noslēgumā mēs apsveicam jūs šajā dienā un šajā kopā Sanākšanā …, un patiesi Planetārās Pacelšanās Kop-Radīšanai. Jūs esiet tās Radītāji un mēs jūs cienām.
 
Es Esmu Metatrons un Es dalos ar jums šajās Patiesībās.
Jūs tiekat Mīlēti!
Un tā tas ir …
 
 
 
 
Epifīze jeb čiekurveida dziedzeris.
 
Cilvēka epifīze – orgāns, kas atrodas galvas centrā, ir informāciju uztvērēja antena jeb virtuālās smadzenes. Ja domās atslēdzam redzi, dzirdi, tausti un citus maņu orgānus, varam sajust galvā nelielu kodoliņu. Šis kodoliņš tad arī ir epifīze. Epifīze, arvien vairāk iekvēlinādamās, sāk izstrādāt hormonus un citas organismam nepieciešamas vielas, tostarp arī nakts hormonu melatonīnu (tieši miegā tiek izstrādāts melatonīns). Šī hormona iedarbība padara jaunāku un atveseļo organismu.
Mēs it kā meditējot, koncentrējot domas uz epifīzi, ieslīgstam miegā. Taču mūsu apziņa ir skaidra. Lai būtu vieglāk koncentrēties, uz pieres starp uzacīm iztēlojamies epifīzes projekciju. Aktivizējoties epifīze liek darboties arī hipofīzei, hipotalāmam un citām smadzeņu struktūrām. Tā veicina domāšanu.
 
Čiekurveida dziedzerim ir ozolzīles forma ar strukturētu virsotni, kas līdzinās priedes čiekuram.
To pazina un izprata daudzās senajās gudrību skolās.
Čiekurveida dziedzeris patiesībā ir attēlots daudzos hieroglifos Ēģiptē un Senajā Babilonijā, kur tas atrodas zināšanu zižļa, ko tur Ozīriss, virsotnē.
Patiešām Ozīrisa zizlis tiek attēlots, kā divas kobras, kas savijušās spirālē un zižļa augšgalā vainagojas ar čiekurveida „Priedes Čiekuru”.
Enerģētiskajā izpratnē Kundalini „Čūskas” enerģija pēc tam paceļas līdz čiekurveida dziedzerim.
Daudzu jūsu Budas un Šivas statuju galvas attēlo ar izvagotām galvassegām aptuveni čiekurveida formā.
Pat karogs Vatikāna virsotnē ir attēlots čiekurveidīgs – kā priedes čiekurs.
Un patiesi, tā nozīme tiek atzīta un mēs sakām jums, ka Pacelšanās procesā kristāliskais čiekurveida dziedzeris kļūst palielinātāks/paplašinātāks.
 
Čiekurveida dziedzeris, padziļināti zinot, ir spēks/līdzeklis manifestēšanās realitātē (The pineal is the agent of advancing knowing into reality manifestation). Čiekurveida dziedzeris sadarbojas ar hipofīzi, lai atvērtu tiltu, pāreju/vārtus starp fizisko un nefizisko, starp smadzenēm un saprātu.
 
Mēs it kā meditējot, koncentrējot domas uz epifīzi, ieslīgstam miegā. Taču mūsu apziņa ir skaidra. Lai būtu vieglāk koncentrēties, uz pieres starp uzacīm iztēlojamies epifīzes projekciju. Aktivizējoties epifīze liek darboties arī hipofīzei, hipotalāmam un citām smadzeņu struktūrām. Tā veicina domāšanu.
 
·                 1 – epifīze (‘čiekurveida ķermenis)
·                 2 – hipotalāms
·                 3 – hipofīze
Pēdējos gados epifīzi uzskata par galveno dziedzeri smadzeņu centrā, kas ir zirņa lielumā, savukārt hormonu melatonīnu – par līdzekli, kas palīdz pret vēzi un stresu, palēnina novecošanos, padara jaunāku.
Negatīvas emocijas, tabaka, alkohols, nelīdzsvarots uzturs ietekmē epifīzi un samazina melatonīna izstrādi, tas savukārt atsaucas uz visu organisma stāvokli.
 
Ir zināms, ka čiekurveida dziedzeris ir unikāls bioloģiskais pulkstenis, tas piegādā hormonus diennakts garumā visam organismam. Tas ir regulatoru regulators, melatonīns ir starpšūnu sakaru koordinējošs līdzeklis.
Gaisma naktī guļot un elektromagnētiskie lauki – no televizora, datora, mobilā telefona u. c. traucē čiekurveida dziedzera darbību. Tāpat negatīvas domas un stresi kavē melatonīna izdalīšanos naktī.
 
Par hormoniem. Asinis savā nepārtrauktajā plūsmā nes līdzi ķīmiskas vielas, kas veidojas vienos orgānos, bet iedarbojas uz citiem orgāniem. Šīs vielas nosauca par hormoniem jeb iekustinātājiem (sengrieķu valodā – hormoein). Orgāni, kuros veidojas hormoni, nosaukti par iekšējās sekrēcijas jeb endokrīnajiem (no grieķu vārdiem endon – iekšā, krinein – atdalīt, izdalīt) dziedzeriem.
 
Seno indiešu čakras atbilst endokrīnajiem orgāniem. Ar meditācijām uz čakrām varam stimulēt hormonu izdalīšanos, to līdzsvaru dziedzeros. Dziedzeru darbību var aktivizēt arī ar speciāliem vingrojumiem, veicot tos katru dienu.
Secināts, ka meditācijai, kuras gaitā tiek atkārtotas par svētām uzskatītās skaņas, ir spilgti izteikts labdabīgs efekts. Tā, piemēram, dziedot OM MANI PADMI HUM un OM AH HUM, tiek aktīvāk izstrādāti neiropeptīdi, kuri savukārt aktivizē nervu sistēmas, endokrīnās sistēmas un imūnsistēmas darbu, kas dziedinoši ietekmē visu organismu un stimulē imūnsistēmu.
Meditējot var izmantot vēl citas Austrumos tradicionālos mantras, piemēram: AUUUMMM, UUM, MAX, HRIM, AUM RA MA, RA-MA. Meditējot pa čakrām – OUM-ŠRĪ-SAI-RAM.
 
Kāpēc tieši šādas skaņas? Tās izrunājot, veidojas viļņi galvas smadzenēs, audos, kaulos, kaklā un aizkrūtē. Šīs skaņu vibrācijas stimulē epifīzi, hipofīzi un čiekurveida dziedzeri, tātad veicina hormonu izdalīšanos.
Pēc smadzeņu viļņu garuma smadzeņu darbā izšķir četrus aktivitātes tipus: Beta ritms ir augstāks par 13 herciem; ALFA ritmam 8-13 herci (kad izslēgta uzmanība, mierīgs, taču ne miegains. Laba sajūta ir BETA stāvoklī. THETA ritms ir 4-8 herci – tā ir miegainība, sapņi, saspīlējuma izzušana. DELTA ritms, no 0,5 līdz 4 herci – cilvēks ir dziļā miegā bez sapņiem.
Visvienkāršākā meditācijas forma ar mantrām ir transcendentālā meditācija. Pielietojot šo formu, meditējot iegūsit mieru, gaišredzību, laimes sajūtu, enerģiju, bet galvenais – uzlabot savu veselību un vairot prieku dzīvot šajā burvīgajā zemītē.
 
http://orlejs.wordpress.com/2011/02/10/dziedinosa-tresa-acs-un-gaisredziba/
Var atvērt šo:
http://orlejs.wordpress.com/
un parullēt uz leju – ir ko palasīt.