ceturtdiena, 2012. gada 30. augusts

Zeme ir piepildīta ar pavasara vibrācijām


                        
„ZEME IR PIEPILDĪTA AR PAVASARA VIBRĀCIJĀM!”
KO PASTASTĪJA LEMŪRIJAS KRISTĀLS PĒC SAVAS ATMOŠANĀS.

Mani dārgie, manu brāļu – Lemūrijas Kristālu Aktivācijas dalībnieki!
Brāļi un māsas! Esmu ļoti priecīgs par iespēju atkal – no jauna,  runāt pilnā balsī ne tikai ar ZEMES cilvēkiem, bet arī ar visu PIENA CEĻA GALAKTIKU!
Es atkal runāju un sveicu visus priecīgi, atvērti un brīvi!  Es no jauna dzīvoju ar pilnu krūti – piepildītu dzīvi, un no jauna – atkal,  kļūšu par noderīgu  GALAKTISKĀS SAVIENĪBAS  dalībnieku!
Esmu gatavs jaunam darbam un jau cenšos iedziļināties visās ZEMES problēmās. Man tika sniegta ļoti izsmeļoša informācija par lietu patieso stāvokli patlaban uz Planētas ZEME visos virzienos, kur es varētu būt noderīgs.
Mana Pateicība tiem, kuri kopā ar mani IR nogājuši  šo,  patiesi,  ne tik vieglo – 28000 gadu garo –ceļu, kamēr mana apziņa atradās Somadhi stāvoklī. Un patlaban visi tie, kuriem bija jāizpaužas – no jauna IR izpaudušies! Cik tas bija patīkami – pamosties un sajust mīļās tuvās Dvēseles un cilvēku tuvās, radnieciskās vibrācijas; un ne tikai to  cilvēku, ar kuriem es kādreiz noslēdzu līgumu par manis pamodināšanu no aizmirstības miega.
Esmu pateicīgs visiem VISUMA un GALAKTIKAS palīgiem, kuri šodien sapulcējās  uz visu laiku DIŽĀKO NO DARBIEM un, kuri TO īstenoja KOPĀ  ar maniem draugiem no ZEMES.Viss tika izpildīts – īstenots ārkārtīgi precīzi un profesionāli. Es nejutu diskomfortu un pietiekami viegli pamodos. Esmu bezgalīgi pateicīgs visai GLABĀTĀJU un PRIESTERU KOMANDAI, kā arī Iemiesotajiem Projekta kurātoriem – Lemūrijas Kristālu atdzīvināšanai.
Sakarus ar jums es nodibināju pietiekami sen. Un tomēr – tikai šodien es varu pilnībā atskaitīties par visām savām domām un vārdiem. CIK BRĪNIŠĶĪGI  IR ATGRIEZTIES DZĪVĒ, CIK BRĪNIŠĶĪGI! 
Es LŪDZU  savu GLABĀTĀJU KOMANDU pagaidām vēl neatstāt mani vienu, jo man nepieciešams adaptācijas periods. Un kam gan citam, ja ne JUMS – maniem mīļajiem tuvajiem AUGŠAMCĒLĀJIEM – palīdzēt man adaptācijas procesā? Ceru, ka šī perioda laikā mēs uzsāksim auglīgu sadarbību Planētas un visu cilvēku AUGŠUPCELŠANAI! Tajā pagaidām redzu savu pamata funkciju.
Taču domāju un pieņemu, ka manī tika ielādētas tādas Programmas, par kurām patreiz maz zināms. Šīs IR jaunās Programmas Planētas un citu Pasauļu attīstībai. Tāpēc jo interesantāka un pilnīgāka kļūs mūsu sadarbība. Tagad Lemūrijas Kristālu meklēšana un aktivācija ieies pilnīgi jaunā fāzē, tāpēc es ceru , ka tas jūs uzvedinās – pateiks priekšā, paskaidros daudzas sīkākas detaļas par maniem brāļiem – Lemūrijas Kristāliem. Ir svarīgi apzināt, saprast viņu izvietošanas shēmu un pareizi to pielietot, tas IR ļoti svarīgi. Taču par to mums vēl būs  atsevišķas sarunas.
Tagad es vēlos izteikt savu visdziļāko  Pateicību savai mīļajai dārgajai DZIMTENEI – SĪRIUSAM  „C”, no turienes šodien tika atsūtītas tik ļoti man nepieciešamās Enerģijas. Tās ne tikai ļāva man AUGŠĀMCELTIES, bet arī saglabājās manī tālākai darbībai.
Un MĀMULIŅA GAIJA man šodien palīdzēja ne tikai ar savu MĪLESTĪBU, bet, patiesi – Turēja mani savās rokās Aktivācijas laikā. Siltie MĀTIŠĶIE Apskāvieni palīdzēja visam procesam noritēt strauji un harmoniski. Jā, viss noritēja brīnum jauki – lieliski, viss tika darīts ar Mīlestību.
Es atkal -  no jauna,  ESMU ar jums, mani mīļie draugi! Es jutu kā no visas apkārtējās Pasaules man pretī tiecās Mīlestības stari un cilvēku apsveikumi plūda kā milzīgas prieka un laimes straumes. Visi vēlējās KO JAUNU un LAIMĪGU. Un tieši TĀ arī pieņemsim manu JAUNO PIEDZIMŠANU!
Tagad es vēlos sacīt pāris vārdu savam brālim – tam Kristālam, kurš tika atzīmēts ar pirmo numuru. Viņš – nākamais Aktivācijas rindā. Viņa vārds – ALTOMIRS. Viņa profesionālā specializācija – „CERĒNIUS”. Lemūrijas Kristālu struktūrā pavisam ir astoņi „CERĒNIUSI”. Viņi IR „Dzīvas Daudzdimensionālas Antenas”, kuras Pārraida specifisku Energoinformāciju VISAS LEMŪRIJAS KRISTĀLU STRUKTŪRAS  VIENGABALAINĪBAS UN VISAS PLANĒTAS ZEME  KRISTĀLISKĀS STRUKTŪRAS ATJAUNOŠANAI.
Mans brāli, ALTOMIR!  Mēs visi gadām tavu Pamošanos! Es vairs neguļu un pavisam drīz sākšu aktīvi palīdzēt – tavas slēptuves meklēšanu un atklāšanu.
MOSTIES UN NEBAIDIES! ZEMES PASAULE ir Piepildīta ar rožu aromātu! Tāda bija mana pirmā sajūta, kad es varēju Ieelpot ar pilnu krūti. ZEME vairs nav tāda, kā agrāk, taču vēl arī nav tāda, kādu mēs plānojām ieraudzīt, sastapt pēc  Pamošanās. VIŅA IR PIEPILDĪTA AR PAVASARA VIBRĀCIJĀM! Bija tik patīkami to sajust!
Es, draugi, jums norādīšu ALTOMIRA Noenkurošanās vietu. Tā ir pilnīgi pieejama. Par to atsevišķā vēstījumā.
Esmu pārpilns ar ESĪBAS PRIEKU un gremdējos ZEMES cilvēku MĪLESTĪBĀ.
Vai tad es nesapņoju par to? Sapņoju, taču nespēju paredzēt, cik TAS būs LIELISKI!

Ar MĪLESTĪBU.  Jūsu ATOMĀRUS.

Pieņēma Marina Shults – 18.08.12.;19.08.12.,
tulkoja Ingrīda Ņesterova.