svētdiena, 2012. gada 26. augusts

DL ZETA vēstījums


DL ZETA. Neveiksmes, jaunais identitātes fokuss un realitātes evolūcijas durvis: atbilde gara aicinājumam kalpot pasaulei
 
2012.gada 15.jūnijā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Ir sacīts, ka mums nekad netiek dota problēma, ar kuru mēs nespētu tikt galā. Ir gudri saglabāt ticību sev un tas arī palīdz saprast apziņas iekšējos mehānismus, kuri ļauj mums virzīties caur šķietamiem šķēršļiem ar nepiespiestību, pārliecību un gara grāciju.
 
Šī izpratne īpaši noderīga ir tagad, kad mēs sastopamies ar bezprecedenta pārmaiņu vējiem, kas nes mūs uz jaunām neizpētītām mūsu esības sfērām, kur mēs ikdienas sastopamies ar situācijām, kuras, kā mums šķiet, liek mums pārlieku saspringt. Kvantu pārbīdes laikā mēs varam izjust galveno mūsu dzīves pamatu izjukšanu. Var izbeigties attiecības, var sabrukt karjera; citi dzīves apstākļi var transformēties ar tādu ātrumu, it kā mums priekšā esošais ceļš bruktu kopā mūsu acu priekšā. Ir lietderīgi šādos laikos apzināties, ka mūsu šī brīža Es nav obligāti jāzin, kā īstenot bezprecedenta pārmaiņas; viss, kas ir nepieciešams – tā ir gatavība strādāt ar mūsu daļiņām, kuras jau zina, kā pārvarēt realitāti, ar kuru sastopamies.
 
Jaunas manifestācijas rada tās pavadošo identitātes fokusu
 
Laikā, kad [konkrētā] situācija izpaužas jūsu dzīvē, jums ir dots viss nepieciešamais un jūs esiet gatavi to visu aptvert. Tādejādi, laikā, kad scenārijs izpaužas fiziskajā realitātē, jau eksistē „pavadošais enerģijas lauks”, kas atrod [to] jūsu apziņas aspektu, kurš ir uzskatāms par lietpratīgu jaunajā realitātē. Šis jūsu būtnes aspekts ir vairāk attīstīts, tas iegūst spēku un pilnīgu gatavību vest jūs cauri jaunajai nezināmajai laika līnijai.
 
Jebkurā laikā, kad jūs izpaužat jauno realitāti, jūs vienlaicīgi radāt savas būtnes aspektu, kurš izlīdzinās/saskaņojas ar šo tuvojošamies izpausmi. Šajā strauji mainošos realitāšu laikā jūs atklāsiet, ka tas atbilst patiesībai vairāk kā jebkad iepriekš. Atcerieties to, kad šķiet, ka pasaule, kuru jūs pazināt, sabrūk ap jums. Kad kaut kas atmagnetizējas no jūsu enerģētiskā lauka, jūs nonākat tam sekojošā tukšumā un uzdodat jautājumu – kas tālāk? Jūs variet sev pajautāt, kā tiksiet galā ar negaidīto ierasto pamatu sabrukšanu. Domas gar šīm līnijām cirkulē jūsu prātā. Nav nekādas vajadzības krist panikā, nosodīt sevi vai citus. Ja ir kaut kas vai kāds, kas atstāj/pamet jūsu dzīvi, ņemiet vērā, ka jūs paši visu laiku virzāties uz priekšu, atstājot to. Ja papētīsiet, kā tas var notikt, jūs atradīsiet atbildes un norādes.
 
„Nebūtības/neesamības” vietā (В месте "небытия" jūs sastapsiet sevis paša aspektu, kurš ir uzņēmis apgriezienus un spēkus „pa kluso”, ja varam tā izteikties, un tagad ir gatavs apgaismot tālāko ceļu.
 
Šis aspekts dabiskā veidā zina, kādus soļus spert, tam ir izpratne par šo pārmaiņu dabu, ieskaitot to, kāpēc tas viss notiek, un par iespējām, kas tajā ietvertas. Saplūstiet ar šo identitāti. Ļaujiet šim aspektam vest jūs tuvāko dienu un nedēļu laikā.
 
Pat vislieliskākajam kalpošanas ceļam ir jāattīstās.
 
Fakts, ka kaut kas ir atmagnetizējies jūsu dzīvē, nav uzskatāms par zīmi, ka tajā kaut kas nav kārtībā. Pat tad, kad jūs ejat pa vislieliskāko, jums pieņemamāko kalpošanas ceļu, pienāks diena, kad šis ceļš izrādīsies esam nereāls. Tas bieži notiek tāpēc, ka aktivizējas jauns garīgais kontrakts, aicinot jūs uz jaunu pieredzi, izaicinājumiem, realizēšanos un apzināšanos.
 
Ikviens cilvēks iziet cauri daudzām izmaiņām un savas dvēseles mērķa frekvencēm; ikviens cilvēks piedzīvo dzīves notikumu „evolucionārās durvis”. Tādejādi viņš var attīstīt, paplašināt un iepazīt savas būtnes jaunos aspektus. Tā ir pastāvīga augšana un paplašināšanās – pašas dzīves mērķis un daba.
 
Daudzi tagad piedzīvo kvantu izaugsmi un pārmaiņas pastiprinošamies enerģiju dēļ. Šīs pārmaiņas šķietami pārbauda mūs aiz tā robežām, ar ko mēs spējam tikt galā. Faktiski satricinājumi un sabrukumi ir aizvien vairāk un vairāk izplatīti, jo vecās idejas par to, kā viss ir, izšķīst, izraisot zaudējuma un vājuma sajūtu.
 
Brīžiem var šķist, ka kāda mūsu daļa mirst; zināmā mērā mūsu vecā identitāte izzūd, lai atbrīvotu vietu jaunajai. Lai atlaistu/atbrīvoto „spiediena vārstu”, atzīstiet, atļaujiet un pieņemiet šīs sajūtas. Ja jūs izjūtat spriedzi un stresu, kas pārsniedz to, ko, kā jūs iepriekš uzskatījāt, jūs spējat izturēt, pajautājiet sev vai ir jebkādas jomas, kur jūs pretojaties pārmaiņām vai cenšaties turēties pie vecajām identitātēm un esības veidiem. Pretošanās palielinās jebkuru spriedzi, kādu mēs izjūtam; pieņemšana palielinās šī laika svētības un iespējas.
 
Virzība uz paplašinātajām pasaules kalpošanas vietām
 
Daži gaismas kalpotāji jūtas atbildīgi par to labklājību, kuriem viņi kalpojuši, un šī iemesla dēļ pretojas tam, lai tos atstātu. Faktiski katru reizi, kad kāds ir gatavs virzīties uz jaunām jomām/apgabaliem, parādās jauns gaismas kalpotājs, lai izstarotu gaismu viņa vietā. Tie no jums, kuri ir kalpojuši kā dziednieki, skolotāji, gaišreģiem, pirmatklājējiem un gidiem, var tikt aicināti dalīties tajā, ko viņi ir apguvuši, daudz plašākā veidā.
 
Tas notiek rakstiski, tiešsaistes režīmā, semināru un pat starpdimensiju iestatījumu veidā. Daloties tajā, ko mēs esam iemācījušies/apguvuši, mēs radām telpu kalpotājiem no smalkajām pasaulēm. Tādejādi katrs cilvēks, kam ir nepieciešama palīdzība, to saņems - un ikviens cilvēks, kurš ir aicināts kalpot, atsauksies lūgumam pēc palīdzības.
 
Jūs nepametat tos, kam esiet kalpojuši. Kad mēs atsaucamies gara aicinājumam attīstīties un augt, mēs ejam pa dvēseles paplašināšanās ceļu. Kad mēs darām to, kas liek mūsu sirdij dziedāt, mēs kalpojam visu visaugstākajam labumam. Jūsu vislielākais spēks, visaugstākā velte, kurā jūs variet dalīties – ir jūsu dzīves darba velte. Tas var notikt tikai tad, kad jūs sekojat pastāvīgam gara aicinājumam kalpot, attīstīties virzīties uz priekšu uz lielāka prieka, mīlestības un laimes dimensijām – stāvokli, kurā var atrasties tikai tad, kad mēs esam dievišķi fokusēti uz mūsu dvēseles izvēlēto ceļu.