trešdiena, 2012. gada 29. augusts

Vecais lielā ātrumā tiks noslaucīts...


Vecais vienkārši lielā ātrumā tiks noslaucīts BEZ liekas gumijas stiepšanas.
R-astroloģija
 
23.augustā, 18:25 pēc Latvijas laika Kara un rīcības planēta Marss pāriet Skorpiona zīmē...pie tā, ka Mēness jau atrodas tur! Lieliska kombinācija....! Varētu pat nosaukt ne par saldo, bet sūro pārīti.
Mēness, protams, jau rīt atstās Skorpiona zīmi, taču Marss tur "spēlēsies" līdz pat 7jam oktobrim, atklājot neatklājamo, izvelkot no dzīlēm tāāādus atkritumus(!!!)...vai tieši otrādi - ievelkot aiz kājas dzelmē! Lielisks laiks Skorpioniem un Auniem! Un vīriešiem vispār! Sāksies varas un spēka izrādīšanas laiks, bezkompromisu laiks. Atklāsies, kas ir kas un kurš ir kurš! Dabā šādas tendences ir vajadzīgas laiku pa laikam, lai iekustinātu jaunas, spēcīgas enerģijas. Būtībā cilvēki neapstāsies nekādu grūtību priekšā(vismaz tā vajadzētu būt!) un izdarīs vairākus sen "marinētus" soļus uz priekšu savā attīstībā. Jā, iespējams, pilnīgi jaunās skaņās, - ar degšanas sajūtu sirdī par to kaut ko.
Šobrīd Saule ir Jaunavas zīmē, tātad rīcība būs tāda, nu - vēl tik koša, savās īstajās kaujas krāsās iekrāsojoties septembra pirmajā dekādē, kad Venēra ieies Lauvā un drīz pēc tam Saule Svaros. Redzēs, redzēs, kā notikumi virzīsies, ar kādu spēku....un ja tie pieņems orkāna stiprumu, labi visiem - vecais vienkārši lielā ātrumā tiks noslaucīts BEZ liekas gumijas stiepšanas.
LIELISKS laiks Lieliskiem cilvēkiem!!!
 
Linda, Tavs astrologs
/foto Linda/
http://www.draugiem.lv/celinda.lv/news/?p=7743643