ceturtdiena, 2012. gada 16. augusts

Salauztās sirds skumjas



 
Atkalapvienotie (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Šajā jūsu planētai grūtajā pārejas laikā mēs vēlamies piedāvāt jums mazliet plašāk apzināties tās fiziskās izmaiņas, kuras jūs redzat notiekam visapkārt, īpaši tās, kas notiek jūsu fiziskajā ķermenī.
 
Ja jelkad ir bijis laiks, kad cilvēcei ir bijis nepieciešams atzīt sevis Sarežģītību un Daudzveidību, tad šāds laiks ir tieši tagad. Emocijas un spēki, kas iet caur jūsu Globālo Sirds Telpu, ir tik spēcīgi un brīžiem tik disonējoši, ka jūsu Vienotais Enerģētiskais Ķermenis bieži vien, no mūsu skatupunkta raugoties, atgādina vilcienu pēc katastrofas!
 
Jums ir ļoti spēcīgas idejas, kas ved jūs uz priekšu, un ļoti spēcīgas vēlmes (dažkārt pat vienlīdz spēcīgas), kas velk jūs atpakaļ. Visi centieni pilnībā identificēties ar kādu vienu viedokli, lai saņemtu „atrisinātības, stingrības” sajūtu, tikai vēl dziļāk iegremdē jūs konflikta, nepārliecinātības un bezspēka sajūtu slīkšņā.
 
Cilvēces Kopējā Sirds no jauna tiek salauzta. Un, dārgie draugi, tas nebūt nenozīmē to, ka tas ir slikti. Taču tas pilnīgi noteikti ir sāpīgi un skumji. Dažādas jūsu trīsdimensionālās pasaules „frakcijas” piesaka sevi, pieprasot beigu galā noteikt viņu vietu ceļojumā cauri Atkalapvienošanās Visumam. Jūsu Planetārais „vilciens” ir pienācis Centrālajā Stacijā un katrs indivīds saņem iespēju izvēlēties „celiņu”, kas aizvedīs viņu vai nu līdz nākamajai pieturai vai arī pie apziņas izpētes.
 
Tas ir līdzīgi kā pēc lieliski, satraucoši pavadīta atvaļinājuma, kad izveidojušos saikņu saraušana „tūristu grupā” var izrādīties esam diezgan grūta un var kļūt par avotu skumjām. Lai arī ikviens jaunas „draugs” tiecas nokļūt „mājās” vai līdz nākamajai pieturai, jūsu atkalapvienotās sirdis alkst palikt kopā. Asaras plūst straumēm vai iestrēgst kā kamols kaklā, kad rokas spiedieni jeb apskāvieni kalpo vien par blāvu aizvietotāju dziļajai saiknei, kādu ikviens no jums tiecas saglabāt. Lūk, ar ko šobrīd sastopas cilvēce. Jūs gribat „palikt”, taču vēlaties arī „aiziet”, un jūsu Kopējā Sirds pūlas noteikt, ko gan iesākt ar visām šīm emocijām, kas jūs pārņem šajā procesa posmā.
 
Slimības un Trans-Portāli.
 
Mēs iepriekš ar jums runājām par tā, ko jūs dēvējat par „slimību”, izcelsmi un par tās saistību ar jūsu iziešanu cauri Trans-Portāliem – enerģētiskajiem vārtiem, kas savieno realitātes kontekstus ar Multiversu. Mēs teicām, ka „slimības apstākļi” izveidojas tad, kad cilvēkam neizdodas pilnībā pabeigt pāreju caur kādu portālu, kuram viņš ir ieguvis pieeju apzinātas vēlēšanās rezultātā vai izpausta nodoma veidā. Tur, kur klātesoša ir neapzinātība, šaubas un neizlēmība mērķa sasniegšanā, fiziskais ķermenis kļūst par jūsu nesabalansētā/nelīdzsvarotā stāvokļa atspulgu. Tas izjūt sāpes, pārslodzi vai arī cīnās, cenšoties tikt cauri situācijai un atrisināt iekšējo konfliktu.
 
Tas pats attiecas arī uz slimībām, par kurām ir runa. Jūsu Vispārcilvēciskā Sirds ir saplīsusi gabaliņos un katrs no tiem cenšas pievilkt pārējos sev tuvāk, lai jūsu pašreizējā Zemes „Tūristu Grupa” spētu palikt kopā. Taču diemžēl tam nav lemts notikt. Un jūs palēnām, sāpīgi sākat to saprast. Pat, ja jūs mēģiniet palikt „stipri” un izlēmīgi, dzenoties pakaļ personīgajiem sasniegumiem un laimei, kāda daļa no jums pašiem sēro šādu intensīvu pārmaiņu dēļ, kuras notiek tik īsā laikā. Ja „Aktivācijas 9/11” [11.septembra notikumu] rezultāts bija globāla sirdslēkme, kā tas tika aprakstīts vēstījumā „Atvērtās Sirds Saplūšana”, tad jūsu pašreizējais stāvoklis var tikt aprakstīts kā Asa Elpošanas Nepietiekamība. Īsāk sakot, no pēdējiem notikumiem uz planētas jums vienkārši aizraujas elpa!
 
Viens no Kolektīvās Sirds „gabaliņiem” ir veltījis sevi iedibināto formu un struktūru aizsardzībai, kas jums ir kalpojušas (lineārā laika) gadu tūkstošus. Sajūtot pārmaiņas un pārbīdes, kuras notiek tik ātri, ka var nostādīt jūsu pasauli bīstamā stāvoklī, šie kareivīgie aspekti cenšas nepārprotami paziņot, ka viņi to nepieņems. Lai gan patiesībā, tie jūt to, kas notiek; tie atrod veidu, kā uz laiku apiet jeb apspiest to tādā veidā, ka mērķi var tikt sasniegti, bet paredzamās briesmas – novērstas.
 
Tai pat laikā citi „gabaliņi” izjūt garlaicību un riebumu pret esošo jūsu planētas „status quo”. Tie nebloķē savas emocijas, kas viņus pārpludina. Tie ir arī pilni zinātkāres, līdzcietības un vēlmes izpētīt jaunos, nezināmos savstarpējo attiecību citam ar citu veidus un ir pilni vēlēšanās paplašināt cilvēcisko potenciālu. Paužot savas raizes un sastopoties ar pretošanos, tie pievērš savus skatienus (un sirdis) jauniem horizontiem, sāk ATRAUTIES no zemes un pāriet uz citiem esības plāniem.
 
Patiesi, šis ir ļoti spēcīgs un interesants periods visiem. Taču īpaši lielas prasības tas izvirza tiem, kuri iekšēji ir veltīti visu šo apziņas punktu apvienošanai un sakausēšanai Visuma Atkalpavienošanā. Lūk, kuri izjūt to, ka šīs intensīvās vēlēšanās plēš viņus gabalos. „Palikt” vai „aiziet”; „būt” vai „nebūt” – tāds ir jautājums! Un milzīga jūsu pašu daļa pieprasa atbildi uz šo jautājumu.
 
Lūk, kas, dārgie draugi, tagad tur jūs savā tvērienā. Visā jūsu pasaulē notiek nelaimes un katastrofas. Siržu nocietinātība cīņā sašķīst pret to siržu maigumu, kuras izjūt Globālās Sāpes! Taisnību sakot, visi spēj to izjust, bet daudzi to nezina. Šīs pieredzes intensitāte prasa visu viņu uzmanību un šajā procesa posmā viņi nespēj turēties pie centra. Tāpēc no jums ir atkarīga šī centra noturēšana priekš viņiem.
 
Mēs jau aprakstījām Vērojošā un Zinošā „Es” veidošanos atsevišķas cilvēciskās personības robežās, kas tagad ir aicināti kalpot šim mērķim Vienotās Cilvēciskās Ģimenes labā. Un to darot, jums nav jānoslogo jūsu individuālos cilvēciskos rāmjus/ietvarus ar sāpēm un ciešanām, kas varētu pavadīt šāda milzīga uzdevuma izpildi. Tieši pretēji, ļaujiet mums attēlot jums lietderīgu un produktīvu esības veidu virzībā cauri šim varenajam periodam.
 
Šajā ceļojumā „mājup” jūs sevī nesīsiet skaidru saikni ar abiem šiem apgabaliem un veltēm, kādas tie spēj piedāvāt – tumšu un noslēpumainu brīnumu un spožu/skaidru gaismu.
 
Jums priekšā stāv aizraujošs mūžīgi paplašinošamies salīdzināšanas un kontrastu ceļojums, kas aizved līdz pilnīgai apzinātībai. Jūsu VISA ESOŠĀ pieredze sevī ietvers visu esības stāvokļu taisnīgu pārstāvniecību, bet nevis tikai dažu no tiem aklu pieņemšanu. Gaisma tādā pat mērā var padarīt cilvēku aklu, kā tumsa. Pilnīgs un pabeigts „redzējums” ietver veselīgu visu apziņas formu, visu viedokļu pieņemšanu.
 
Jūs vēl neesiet sasnieguši šo punktu, taču jūs acīmredzami esiet ceļā uz to. Un mēs būsim šeit, lai jūs pavadītu, kad jūs nomainīsiet „vilcienu” nākamajam jūsu ceļojuma mājup posmam. Ir atšķirība starp ceļa pārzināšanu un ceļošanu/iešanu pa šo ceļu. Un tieši šo īso ceļu - no galvas līdz sirdij jūs tagad arī veicat. Globālā Sirds sašķīst, taču jūs nedrīkstat ļaut tam jūs salauzt. Jums priekšā ir ļoti daudz prieka un svētku. Nebaidieties. Šīs sāpes nav uz ilgu laiku. Pēc tam nāks rīts ar bezgalīgām iespējām un neierobežotu prieku.