piektdiena, 2012. gada 3. augusts

Atmiņas no Lemūrijas



(Satguru Sivaya Subramuniyaswami no Akašas hronikām)
Vai viņi varēja zināt to, ko nāksies pieredzēt?
Viņa mīlestība un žēlastība, Kurš visu paredz un uztur (un vēlāk sevī atkal paņem – kad cilvēku pieredzes radītās zināšanas, pareizi izmantotas, īstajā laikā un vajadzīgajā daudzumā, kļūs par gudrību), slēpa no viņiem zināmo nākotni, kura bija jānodzīvo. Viņi augsti vērtē un piesauc kosmiskos starus, kas pastiprina procesu.
(..) Mūsu rakstos ir teikts, ka iekšējā saprāta dzīlēs ir plāna robeža, kas atdala vienu planētu no otras, bet kas attiecas uz telpu, laiku un saprātu – tie ir sinonīmi. Ārējā saprātā, kas radīts dzīvnieku pasaules dēļ, šī robeža šķiet miljardi kilometru tukšas telpas. Taču īstenībā neviens nekad nav bijis atdalīts, jo iekšējā saprātā planētas atrodas viena otrai gluži blakus. Pateicoties jogas vingrinājumiem, ir iespējams ieiet savā „ES” un iziet jebkurā izraudzītā nākotnes punktā – ātrāk kā samirkšķināt acis, un tur uzturēties tā, it kā jūs tur būtu atradušies pirms ieiešanas. Rakstos teikts, ka būšana šādā stāvoklī nozīmē sevis apzināšanos šajā laika punktā. Ja kāds ir nolēmis atgriezties uz Zemes nākošās sat-jugas (tauvojošais Zelta laikmets, jeb viens no laika cikliem) vidū viņš var ieiet samadhi (jeb – savā visaptverošajā „ES”) un izejot, būt tajā. Šiem laika cikliem nav nekā kopēja ar kali-jugas beigu (jeb – esošo) laika koncepciju. Nākošās sat-jugas vidus, tieši tāpat kā aiznākošās sat-jugas vidus notiek tieši šobrīd, tāpat kā esošais laika mirklis.
Sat-jugā laika apzināšanās nepastāv, taču mūsu pareģi saka, ka kali-jugas beigās, dvēselēm, kuras vēl būs pieķērušās Zemei, laiks šķitīs ļoti svarīgs. Pirmajā sat-jugas daļā cilvēcei ir kārtīgi jāpastrādā, lai pārvarētu kali-jugas sekas. Bailes un atmiņas par to neizzudīs uzreiz.
Uz planētas dzīvot kļūs viegli. Cilvēki mitināsies zem zemes un ceļos uz citām planētām ar to vieglumu un grāciju, pie kādas pieraduši, atrodoties savā smalkajā ķermenī.
(..) Mūsu grupa vienmēr ir saglabājusi spēju saprātā saglabāt šīs galaktikas Centrālās Saules starus, kuri vairs nesniedza Zemi mainoties laikmetiem. Tikai mums piemīt spēks, lai citās dvēselēs iniciētu tālāku Centrālās Saules dzīvību nesošo staru saglabāšanu. Nākošās sat-jugas laikā, pirmoreiz Zemes vēsturē notiks pilnīga staru sintēze. Viss, kas noticis laikā, kopš debesu būtnes sāka apdzīvot šo planētu, saplūdīs vienotā straumē, jo cilvēks beidzot pilnībā apzināsies spēkus, kas darbojas uz Zemes.
 
http://gaismasmija.lv/atminas-no-lemurijas/