otrdiena, 2012. gada 28. augusts

Ilarions 26.augusts-1.septembris


Viedas Meistars Ilarions
26.augusts-1.septembris/2012
 

Mīļie!
 
Ap jums visapkārt atrodas Mīlestības enerģijas un tie, kuri ir gatavojušies šim laikam, sāk pieredzēt apskaidrības un sapratnes brīžus par savas esamības mērķi te uz šīs Planētas. Šie redzējumi un sapratnes atnāk pie jums kā uzplaiksnījumi, dažkārt tik ātri, ka jums šķiet- tās tikai iedomas. Uzticieties savam liktenim, tas pilda nolemto un ticiet, ka viss atrisinās tieši tā kā tam ir jābūt- perfektā un dievišķi noliktā laikā. Palīgi, kuri atrodas gan uz Zemes, gan augstākās dimensijās, gatavo jūs vislielākajai pieredzei, kāda gūstama daudzu dzīvju un daudzu galaktisko ciklu garumā, un tā ir- Augšupcelšanās.
 
Enerģijas, kuras jūs regulāri transmutējat, nāk cikliskos viļņos; patlaban pāri Planētai plūst Kosmiskās enerģijas un tad atkal sāksies tīrīšanās un atbrīvošanās process. Ikvienu cilvēku katrs jaunās enerģijas vilnis ienes dziļākā attīrīšanās stadijā nekā pirms tam un tas ir nepatīkams process, bet tāds, kam ir jāiziet cauri itin visiem cilvēkiem. Cilvēce, kā veselums, kopumā vēl neatrodas atmodinātās apziņas stāvoklī un neapjauš, kas ar tiem šobrīd notiek, tomēr jaunās enerģijas ietekmē pilnīgi visus un visu jūsu Pasaulē un viņu Būtību augstākajā līmenī, visi ir izvēlējušies šo pieredzi, un visi vēlas pacelties.
 
Mēs lūdzam Gaismas nesējiem būt un atrasties mierā, un rast centrējumu savā ikdienā. Lai jūs vienmēr būtu līdzsvarā, ir svarīgi palikt fokusētiem uz Gaismas iezemēšanu Planētas kodolā. Esiet novērotāji visam tam, kas notiek ap jums un jūsu apkārtnē, nevis piedalieties; meklējiet zīmes un apliecinājumus tam, ka notiek pārmaiņas. Šajos laikos ievērojami tiks nodarbinātas jūsu intuitīvās spējas un izšķiršanas spējas. Ieejiet sevī ik dienas, lai komunicētos dziļākā līmenī ar jūsu Dievišķo Klātbūtni un ieklausītos mierīgajā, stingrajā un smalkajā balstiņā, kas nekļūdīgi vada jūsu likteni.
 
Katru dienu uzsāciet, attīrot savas enerģijas no svešām ietekmēm- lai varētu apzināt tās citas un svešās enerģijas, kas parādās no apkārtējiem, un tos brīžus, kad jums jāveic vēl papildus attīrīšanās un centrēšanās. Atcerieties, ka attīrīšanos pieredz ikviena cilvēka emocionālais ķermenis un var šos sārņus ievadīt arī citu cilvēku enerģētiskajos laukos, tāpēc vajadzīga modrība un uzmanība. Ziniet, ka jums ir spējas mainīt savas auras lauka enerģijas, vienkārši izsakot attiecīgu nodomu un tāpat jūs varat paaugstināt apkārtējo enerģijas, izsakot nodomu, ka manifestējas tikai visu augstākais labums.
 
Atcerieties, vērojot apkārtējo pasauli un tos izaicinājumus, kam paši jau esat izgājuši cauri, bet, kuriem šobrīd iet cauri daudzi cilvēki kā veselums, jums tajā nav jāiesaistās, izņemot vienīgi, sūtot ar nodomu Dieva Gaismu tām situācijām, kuras ienāk jūsu apziņā. Piesauciet sava Svētā Kristus Es Gaismu, lai tā manifestējas cauri jums un praktizējiet ar nodomu būt par augstāku būtību. Līdzjūtība, laipnība un palīdzēšana pacels apkārtējo cilvēku garu, un tie uzzinās, ka nav vieni. Jūs spējat un protat radīt pozitīvas pārmaiņas.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante