piektdiena, 2012. gada 3. augusts

Aicinājums akcijai


 Inta Vītola:
 Mani mīļie!!! Nosūtu jums Vispasaules Akcijas tekstu VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU Aizsardzībai, ļoti liels lūgums - izsūtīt visiem, kam iespējams, būtu brīnišķīgi, ja varētu TO ievietot kādā vietnē/saitā, lai cilvēki ir lietas kursā. Paļaujos uz jums, uzticos, ceru, ka izpildīsit manu lūgumu.Paldies. Ar Mīlestību Ingrīda P.s. Tur ir 2 Akcijas teksti, 1 vienkāršāks, 2ais- sarežģītāks - var  izvēlēties. Jā, ja varat noorganizēt kopīgu Akciju ar kādu grupu, būtu ļoti jauki. Mēs - Gara Magnēti braucam uz Kalteni pie jūras,var varbūt pievienoties caur Larisu. Tikai mēs lasīsim tekstus krieviski lielāko daļu.I.


VISIEM, VISIEM, VISIEM!!!
VISPASAULES AKCIJA VAĻU, DELFĪNU UN SEKVOJAS
                             KOKU AIZSARDZĪBAI –
AKCIJA NOTIEK 2012. gada 12.augustā plkst. 12:12 pēc GRĪNVIČAS LAIKA,
katrā reģionā Akcijas norises laiks jāpārrēķina uz vietējo laiku: LATVIJĀ tas ir –
plkst.15:12 /12h12min +3 h=15h12min, joslas laiks -2h+1h-vasaraslaiks, Maskavā
būs 16h12min utt./.
1.FAUNAS UN FLORAS AIZSARDZĪBAS DIENA UZ ZEMES. EL MORIJAS
UZRUNA.
2.EL MORIJAS TEKSTS AKCIJAI.
3.EL MORIJAS PASTIPRINĀTAIS TEKSTS AKCIJAI – EZOTĒRIĶIEM.
Katrs Kalpošanai izvēlas To tekstu, kas viņam tuvāks.

FAUNAS UN FLORAS AIZSARDZĪBAS DIENA UZ ZEMES.
/12. 08. 2012., plkst.12:12 pēc Grīnvičas laika/ .

PAR VAĻIEM, DELFĪNIEM UN GIGANTISKAJIEM KOKIEM –RELIKTIEM
 SEKVOJĀM.


                                    MEISTARA EL MORIJAS UZRUNA.

Mani dārgie, ZEMES cilvēki,   Es uzrunāju jūs ar šo vēstījumu, jo Planētas Floras un Faunas stāvoklis šodien, diemžēl, ir briesmīgs.
Dzīvnieku pasaules iznīcināšana, mežu izciršana tiek nežēlīgi veikta viscaur – visur, Es pat teiktu – globāli.
Jūsu Planētas cilvēkiem lielākajam vairumam apziņa ir uz tik zema līmeņa, ka viņi pat nespēj apzināties tās MISIJAS nozīmīgumu, kuru uz Planētas veic dažas dzīvnieku un augu valsts sugas.
Pirmkārt, Es vēlos pieminēt jūsu VAĻUS un DELFĪNUS dzīvnieku valstī un SEKVOJAS kokus augu valstī.
Mani dārgie, Planētas ZEME cilvēki, lūdzu, saprotiet vienkāršu patiesību: VAĻI un DELFĪNI, SEKVOJAS– NAV vienkārši dzīvnieki un koki, kurus jūs varat izmantot sev kā pārtiku vai koksni. Šiem mērķiem jūs varat izmantot citas Floras un Faunas sugas, tās, kuru grupas kolektīvā apziņa ir devusi piekrišanu savu fizisko ķermeņu izmantošanai. Tas ir abpusējs līgums (dzīvnieku un augu valsts no vienas puses un cilvēces no otras) un līdz ar to tajā nav nekādu Kosmisko Likumu pārkāpumu. Taču tas, ko jūs darāt, kā jūs izrīkojaties ar VAĻIEM, DELFĪNIEM, SEKVOJAS kokiem, ir ārpus visiem,  ne tikai Kosmisko Likumu, bet arī ārpus veselā Saprāta pieļaujamajiem rāmjiem.
Daudzas jūsu Planētas tautas izmanto VAĻUS  un  DELFĪNUS  kā jūras delikatešu veltes savā pārtikā, viņu  ķermeņi tiek izmantoti arī zāļu – medikamentu-  ražošanā.  Savukārt, SEKVOJAS masveidā izcērt, lai iegūtu augstvērtīgu koksni.
Mani dārgie cilvēki! VAĻI, DELFĪNI, SEKVOJAS – ir Augsti attīstītas Būtnes, kuras miljoniem gadu atpakaļ tika nogādātas uz jūsu Planētas no citām Zvaigžņu sistēmām, uz kurām dzīvo Augsti attīstītas Civilizācijas. Viņas ir atnākušas uz Planētu Zeme ar ļoti augstu un svarīgu MISIJU.
VAĻI un DELFĪNI ir jūru un okeānu Sargātāji, viņos atrodas ZEMES un Cilvēces AUGŠUPCELŠANĀS  KODI. Viņi IR jūsu Vecākie Brāļi un Māsas /saprāta ziņā/ , saprotiet jel To!
Arī SEKVOJAS uz jūsu Planētas atrodas ne jau „gadījuma” pēc. Viņas atrodas šeit jau miljoniem gadu, un viņu loma ir ļoti liela! Viņas aizsargā jūs no DABAS kataklizmām, no Stihiju plosīšanās.
SEKVOJU grupas kolektīvā apziņa ir Augsti attīstīta un viņas atrodas kontaktā ar DABAS STIHIJĀM – tā harmonizējot un sabalansējot savstarpējo mijiedarbību ar Cilvēci. 
Un kā uzvedas  Cilvēce? Tā vietā, lai nodibinātu ar viņām kontaktu un izveidotu apzinātu sadarbību un savstarpēju  palīdzību, jūs viņas iznīcināt un nogalināt. Taču SEKVOJAS uz šo Planētu ir ieradušās Jūsu un Jūsu Evolūcijas dēļ, viņas ir atnākušas jums palīdzēt!
Saprotiet Mani pareizi, Zemes cilvēki, Mēs jūs ļoti mīlam un ļoti augstu vērtējam.  Mēs arī saprotam, ka daudzos no jums vēl nav atmodusies Augstākā apziņa, tāpēc arī tiek pieļautas tādas nelikumības – likumu pārkāpumi - pret jūsu dzīvnieku un augu valsti.
Taču – nu ir pienācis Tas laiks, Tā stunda, kad viņiem ir nepieciešama NEATLIEKAMĀ PALĪDZĪBA, un Cilvēcei IR jāatmostās no gadsimtu  ilgā miega un jāiestājās par jūsu Brāļu un Māsu  Aizsardzību un Glābšanu.
Bez viņiem un viņu palīdzības jūs vieni paši netiksit galā ar šī atbildīgā perioda  grūtībām, kad Jūs un Planēta gatavojaties  AUGŠUPCELŠANAI.

                                    TĀPĒC PIEDĀVĀJU SEKOJOŠO:

 PAZIŅOT  PAR VISPASAULES  AKCIJAS  SARĪKOŠANU – VAĻU, DELFĪNU

 UN SEKVOJAS KOKU – RELIKTU AIZSARDZĪBAI UN GLĀBŠANAI!

Mēs piedāvājam izvēlēties 2012. gada 12. augustu, Akcijas sākums plkst.12:12 pēc Grīnvičas laika.
            Pārtulkot Akcijas tekstu latviski, angliski un izsūtīt to visām Garīgi ezotēriskām vietnēm/saitiem, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par šo Akciju un varētu tajā iesaistīties.

                                    MANI DĀRGIE, ZEMES CILVĒKI!
           
                                    MĒS VISI KOPĀ – ESAM LIELS SPĒKS!  
     Ar mūsu Apvienoto apziņu spēku, ar mūsu dedzīgajām Sirdīm - Mēs varam izdarīt ļoti daudz - Aizsargāt un Izglābt Tos, kuri ir ieradušies mums palīdzēt tik atbildīgā – ZEMES un VISAS DZĪVĀS ESĪBAS  AUGŠUPCELŠANĀS brīdī.

Es, EL MORIJA, un visa GAISMAS ĢIMENE aicinām Jūs sarīkot VISPASAULES AKCIJU VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJAS koku AIZSARDZĪBAI  2012. gada 12.augustā.

Es Ticu Jūsu Augstajai apziņai, Saprātam un Uzticu Jums VISPLANETĀRĀS Akcijas sarīkošanu un novadīšanu Jūsu BRĀĻU un MĀSU AIZSARDZĪBAI un GLĀBŠANAI. Ticiet Man, viņi nepaliks jums parādā, un ar trīskāršu spēku un prieku nāks jums palīgā.

Ar Mīlestību Sirdī pret ZEMES cilvēkiem, Jūsu EL MORIJA.

VISPASAULES AKCIJA – VAĻU, DELFĪNU UN SEKVOJU AIZSARDZĪBAI
                                                UZ ZEMES.
                        /2012. gada 12. augustā plkst. 12:12 pēc Grīnvičas laika,
                                    Latvijas vietējais laiks 15:12 /.

            Šeit un tagad – Mēs Piesaucam visu Akcijas dalībnieku AUGSTĀKOS ‘ES’, GAISMAS ĢIMENI un VIENOTO DEBESU TĒVU – MĀTI, VISAS ESĪBAS RADĪTĀJUS – PIEVIENOTIES visiem Planētas ZEME Labas Gribas cilvēkiem, lai novadītu Akciju VAĻU, DELFĪNU un GIGANTISKO SEKVOJAS KOKU – RELIKTU AIZSARDZĪBAI un GLĀBŠANAI!
            MĒS LŪDZAM VISAS ESĪBAS VIENOTO DIEVU, DEBESU TĒVU – MĀTI SVĒTĪT MŪS ŠIM DARBAM!  Izformēt visus negatīvos blokus un harmonizēt apkārtējo telpu, kurā atrodas visi Akcijas dalībnieki.
            Mēs arī Piesaucam ERCEŅĢELI MIHAĒLU un AIZSARDZĪBAS EŅĢEĻUS Radīt SVĒTĀ GARA GAIŠI ZILĀS LIESMAS STABU ap visiem Akcijas dalībniekiem! ĀMEN!
            Šeit un tagad – Mēs ZEMES atmosfērā Radām milzīga izmēra ZELTA SFĒRU 3 kilometru augstumā virs ZEMES.
            Visi Akcijas dalībnieki, iemiesotie un neiemiesotie, Rada DOMFORMU – PROGRAMMU un ievieto to šajā ZELTA SFĒRĀ.
            Mēs arī ievietojam šajā ZELTA SFĒRĀ VISU MŪSU MĪLESTĪBU.
            Visi Kopā, šeit un tagad – Mēs Radām sekojošu DOMFORMU:
            VAĻI, DELFĪNI un SEKVOJAS IR MŪSU MĪĻIE, DĀRGIE,  AUGSTI ATTĪSTĪTIE BRĀĻI un MĀSAS.
            Viņi IR ieradušies uz mūsu Planētas ar LIELU MISIJU – PALĪDZĒT PLANĒTAS ZEME un CILVĒCES AUGŠUPCELŠANĀS  SAGATAVOŠANĀ.
            MĒS NEDRĪKSTAM  PIEĻAUT VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU IZNĪCINĀŠANU UZ PLANĒTAS ZEME!
            IZNĪCINOT, NOGALINOT VIŅUS – MĒS IZNĪCINĀM PAŠI SEVI.
            VIŅI IR TĀDAS PAŠAS DIEVA RADĪBAS, KĀ MĒS, UN KOPĀ MĒS ESAM VIENA LIELA ĢIMENE.
            LAI IR MIERS UN MĪLESTĪBA UZ ZEMES!
            LAI IR LAIMĪGAS VISAS DZĪVĀS BŪTNES!
            Mēs Radām ZELTA SFĒRAS Hologrammiskas kopijas –dublikātus – un sūtām visas šīs ZELTA SFĒRAS:
            -JAPĀNAS, DĀNIJAS, ĪSLANDES,  NORVĒĢIJAS un CITU VALSTU VADĪTĀJIEM, kuri rupji pārkāpj VAĻU un DELFĪNU medību ierobežošanas moratoriju, tā atļaujot un veicinot viņu pilnīgu iznīcināšanu, nogalināšanu;
            -VAĻU Medību Flotes vadītājiem – kapteiņiem un komandām, kuri nodarbojas ar nelikumīgām VAĻU medībām un viņu barbarisku iznīcināšanu, nogalināšanu -  savu egoistisko mērķu apmierināšanai;
            -to zemju, valstu iedzīvotājiem, kuri līdz pat šim laikam VAĻU gaļu izmanto savā pārtikā;
            -kara un militārās aizsardzības vadītājiem, kuri ir izdevuši dekrētu – pavēli /указ/, un visiem karavīriem, kuri izpilda šo dekrētu – pavēli par zemfrekvences hidrolokātoru /sonāru/ pielietošanu, kuri ar  savu spēcīgo skaņas izstarojumu dezorientē VAĻUS un DELFĪNUS, kā arī graujoši iedarbojas uz viņu iekšējiem -  DZĪVĪBAI svarīgiem orgāniem, kas nodara milzīgu ļaunumu un var novest pie viņu – kā BIOLOĢISKĀS SUGAS – bojā ejas;
            -to organizāciju un kompāniju vadītājiem un darbiniekiem  kuri izcērt MEŽUS, it īpaši – tūkstošgadīgās SEKVOJAS, kuras izmanto kokapstrādes uzņēmumos kā koksni.
            -slepenajai Pasaules valdībai un būtnēm, kuras stāv aiz tās un no visa spēka cenšas noturēt visas Cilvēces apziņu tik zemā līmenī – kurš neļauj Cilvēcei masveidā Atmosties un  cilvēkiem Apzināties VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU MISIJAS NOZĪMIGUMU uz PLANĒTAS;
            - visai Cilvēcei, lai paaugstinātu Vispārcilvēcisko apziņu, un VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU MISIJAS NOZĪMIGUMA apzināšanos, izpratni uz Planētas;
            Šeit un tagad – ar savas APVIENOTĀS APZIŅAS VARENĪBU un MŪSU DEDZĪGO SIRŽU MĪLESTĪBU MĒS RADĀM AP VISIEM VAĻU un DELFĪNU BARIEM HOLOGRĀFISKO AIZSARDZĪBAS LAUKU un AP KATRU NO VIŅIEM – LAUKU, KURŠ NEĻAUS RADĀRIEM VIŅUS ATKLĀT, ZEMFREKVENCES SONĀRIEM – DEZORIENTĒT un IZNĪCINĀT,  NOGALINĀT VIŅUS.
            ŠAJOS AUGSTO VIBRĀCIJU LAUKOS VIŅI JUTĪSIES PASARGĀTI, PILNĪGĀ DROŠĪBĀ, KUR VIŅUS APŅEMS MŪSU MĪLESTĪBA UN PATEICĪBA.
            MĒS ARĪ RADĀM ŠO ZELTA SFĒRU 3 HOLOGRAMMISKAS KOPIJAS – DUBLIKĀTUS – AR PROGRAMMU, KURU IEVIETOJĀM ŠAJĀS ZELTA SFĒRĀS UN NOSŪTĀM TĀS SAGLABĀŠANAI:
            PLANĒTAS ZEME ĀKAŠAS HRONIKĀM;
            GALAKTIKAS PIENA CEĻŠ ĀKAŠAS HRONIKĀM;
            MŪSU VISUMA ĀKAŠAS HRONIKĀM.

            MĒS PATEICAMIES VISIEM MŪSU AUGSTĀKAJIEM „ES”, VISAI GAISMAS ĢIMENEI UN VIENOTAJAM DEBESU TĒVAM – MĀTEI PAR PALĪDZĪBU ŠĪS VISPASAULES AKCIJAS – VELTĪTU VAĻU, DELFĪNU UN SEKVOJU AIZSARDZĪBAI UN GLĀBŠANAI – SARĪKOŠANĀ UN NOVADĪŠANĀ.
            EL MORIJA.

Teksts nodots caur Aestru /Jeļenu, ASV/, 21.07.12.,
rediģēja Dživa C.A.X.
/Trond – PROGRESSOR/,23.07.12.,
tulkoja Ingrīda Ņesterova, 31.07.12..


PASTIPRINĀTAIS VARIANTS – EZOTĒRIĶIEM UN EZOTĒRISKAJĀM GRUPĀM  - AR
VIOLETO UN RUBĪNA SVĒTĀ GARA LIESMU
                                    UN VĒLĒJUMU/NODOMU AIZZĪMOGOŠANU.



            VISPASAULES AKCIJA VAĻU, DELFĪNU UN GIGANTISKO SEKVOJAS
                        KOKU – RELIKTU AIZSARDZĪBAI UZ PLANĒTAS ZEME.
/2012.g.12.augustā, plkst. 12:12 pēc Grīnvičas laika, jāpārrēķina uz vietējo laiku, piem.,
Latvijā – t.i. 15h12min, /12h12min+3h=15h12min; Maskavā : +4h= 16h12min;  Londonā: +1h=13h12min; Ņujorkā: -5h=7h12min; Novosibirskā:+6h=18h12min.; utt/.

ES ESMU KAS ES ESMU VĀRDĀ, VIENOTĀ DIEVA UN MĀTES –ZEMES VĀRDĀ, ŠEIT UN TAGAD, Mēs Piesaucam visu Akcijas dalībnieku  AUGSTĀKOS „ES”, GAISMAS ĢIMENI un VIENOTO DEBESU TĒVU – MĀTI, VISAS ESĪBAS RADĪTĀJUS, kā arī LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES  JAUNO KOSMISKO HIERARHIJU un AICINĀM  PIEVIENOTIES VISIEM PLANĒTAS ZEME LABAS GRIBAS CILVĒKIEM, LAI SARĪKOTU un NOVADĪTU  VISPASAULES AKCIJU VAĻU, DELFĪNU un GIGANTISKO SEKVOJAS  KOKU – RELIKTU AIZSARDZĪBAI un GLĀBŠANAI.
MĒS LŪDZAM VIENOTO DEBESU TĒVU – MĀTI SVĒTĪT MŪS ŠIM DARBAM! Mēs lūdzam izformēt visus negatīvos blokus un harmonizēt  telpu ap visiem Akcijas dalībniekiem.
Mēs arī piesaucam ERCEŅĢELI  MIHAĒLU un AIZSARDZĪBAS EŅĢEĻUS Radīt GAIŠI ZILĀS LIESMAS STABU ap visiem Akcijas dalībniekiem un Nodrošināt mūsu Vispusīgu un Drošu Aizsardzību kā katra dalībnieka iekšpusē, tā arī  no ārpuses visos līmeņos un apakšlīmeņos. ĀMEN!
Mūsu Nodoms IR Radīt šodien visiem Kopā  Varenu un Aktīvi darbojošos Kolektīvu GAISMAS Hologrāfisko DOMFORMU – Mīļoto VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU – šo Garīgi Augsti attīstīto un ar Augstu Saprātu apveltīto GAISMAS BŪTŅU nenovērtējamās MISIJAS –PALĪDZĪBA Cilvēcei un Visai ESĪBAI uz Planētas ZEME – AIZSARDZĪBAI.
Lai šī DOMFORMA varētu „ieiet” cilvēku un citu būtņu  Apziņā un uzsāktu  Darboties, visas šīs Apziņas, Auras un pati Planētas telpa  vispirms IR Jāattīra , Jāatbrīvo no visiem negatīvajiem karmas uzkrājumiem un ierakstiem/ programmām ,kas Liek cilvēkiem atkal un atkal izspēlēt vienus un tos pašus scenārijus, karmiskos modeļus, uzvedības arhetipus Attieksmē pret  mums tik dārgajiem BRĀĻIEM un MĀSĀM –VAĻIEM, DELFĪNIEM un SEKVOJĀM.
Tāpēc Mēs  sākam ar to, ka, šeit un tagad -  ATBRĪVOJAM VISU NEGATĪVO KARMU, KAS IR STARP  MUMS – visiem šīs AKCIJAS DALĪBNIEKIM, kā arī  visiem Mūsu SENČIEM –visās radniecības pakāpēs NO VIENAS PUSES, un VAĻIEM, DELFĪNIEMun SEKVOJAS KOKIEM –NO OTRAS PUSES. Mēs Atbrīvojam Visu Šo Karmu un Uzreiz Atdodam To 7.tā STARA SVĒTĀ GARA LIESMAI – DIEVIŠĶĀS VIOLETĀS LIESMAS ŽĒLSIRDĪBAI , PIEDOŠANAI, TRANSMUTĀCIJAI – PĀRVEIDOŠANAI  un ATBRĪVOŠANAI.
Un MĒS VISI, šeit un tagad -  PATIESI un no visas SIRDS ATZĪSTAM SAVUS GRĒKA DARBUS, VIENOJOTIES  KOPĪGĀ  GRĒKSŪDZĒ , NOŽĒLOJAM un LŪDZAM PIEDOŠANU VISAS ESĪBAS VIENOTAJAM DIEVAM,  DEBESU TĒVAM – MĀTEI, MĀTEI – ZEMEI un jo ĪPAŠI VAĻIEM, DELFĪNIEM un SEKVOJĀM, kā arī MŪSU pašu DVĒSELĒM, AUGSTĀKAJIEM „ES”un ZEMES, SĪRIUSAun LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES GARĪGAJĀM HIERARHIJĀM – PAR VISU KAITĒJUMU,VISĀM SĀPĒM,VISĀM CIEŠANĀM, SAKROPĻOJUMIEM, MIESAS BOJĀJUMIEM un NĀVĒM, KO DELFĪNIEM, VAĻIEM un SEKVOJĀM Ik  Katrs  No  Mums un Mūsu Senčiem Jebkuros Iemiesojumos Jebkad, kā arī  Visa Cilvēce , Apzināti vai Neapzināti, Jebkādu Iemeslu pēc IR NODARĪJUŠI!
Mēs NOŽĒLOJAM un ATZĪSTAM ŠOS SAVUS GRĒKUSun LŪDZAM PIEDOŠANU-VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU, kā arī CILVĒCES, MĀTES – ZEMES BRĪVĪBAS un DZĪVĪBAS VĀRDĀ, un MŪSU  KOPĒJĀS,  SIMTPPROCENTĪGI VEIKSMĪGĀS, PILNĪGĀS MAGNĒTISKĀS AUGŠUPCELŠANĀS VĀRDĀ,kas SASKAŅOTA ar VIENOTĀ DIEVA PLĀNU un MŪSU AUGSTĀKO „ES”un MĀTES – ZEMES IZVĒLI!
Mēs Piesaucam Mīļotos SEN –ŽERMĒNU un EŅĢEĻUS, ERCEŅĢEĻUS  un VIOLETĀS LIESMAS ELOHIMUS! Mēs Piesaucam VISUS VIOLETĀS LIESMAS VALDNIEKUSun KOSMISKĀS BŪTNES! UN LŪDZAM KOPĀ ar MUMS PASTIPRINĀT un PALIELINĀT VIOLETĀS LIESMAS VARENO PLŪSMU PLŪDUMU un NOVIRZĪT TĀS VISAS KARMAS TRANSMUTĀCIJAI, jo Īpaši – Karmas,kas saistīta  ar KAITĒJUMA, SĀPJU,CIEŠANU, SAKROPĻOJUMU un NĀVES NODARĪJUMIEM, Kas IR starp Mums – VISU CILVĒCI, un VAĻIEM, DELFĪNIEM, SEKVOJĀM, kā arī MĀTI –ZEMI.
Ak, Mīļotais DIEVS, VIENĪGAIS, PIRMSĀKUM!
Mīļotie VISAS ESĪBAS DEBESU TĒVS –MĀTE!
Mīļotie ALFA un OMEGA!
Mēs Piesaucam DIEVIŠĶO PIEDOŠANAS LIKUMU un TRANSMUTĒJOŠO – PĀRVEIDES VIOLETO LIESMU par Katru Tava LIKUMA PĀRKĀPUMU, NOZIEGUMU - Mīļotais „ES ESMU”; par Katru Atkāpšanos no Taviem SVĒTAJIEM BAUŠĻIEM, ko Mēs vai Mūsu Senči un, kopumā – Cilvēce, Jebkad IR Nodarījusi VAĻIEM, DELFĪNIEM, SEKVOJĀM!
Mēs LŪDZAM Apņemt, Sadedzināt un Izšķīdināt ar DIEVIŠĶĀS ŽĒLSIRDĪBAS VIOLETO LIESMU Ik Katra no Mums un Visas Cilvēces Karmu un TRANSMUTĒT – PĀRVEIDOT Šo Karmu IZIETO MĀCĪBU STUNDU un APZINĀTĀS PIEREDZES GAISMĀ!
VIOLETĀ LIESMA, KVĒLO, KVĒLO, KVĒLO!
VIOLETĀ LIESMA,  SADEDZINI, SADEDZINI, SADEDZINI!
VIOLETĀ LIESMA, IZŠĶĪDINI, TRANSMUTĒ, GAISMĀ PĀRVEIDO
VISU ŠO KARMU, VISU ŠO KARMU, VISU ŠO KARMU! /3 vai 9 reizes/.
Šeit, atkarībā no mākas un vēlēšanās, var  nolasīt arī citus Violetās Liesmas un Karmas Transmutācijas Piesaukumus – Aicinājumus.
            Mēs arī Piesaucam , šeit un tagad – Intensīvo DIEVIŠĶĀS MĪLESTĪBAS Izpausmi – SVĒTĀ GARA RUBĪNA LIESMU!
            Mēs Piesaucam EŅĢEĻUS, ERCEŅĢEĻUS un RUBĪNA LIESMAS VALDNIEKUS VISU RUBĪNA LIESMAS  HIERARHIJU un RUBĪNA BUDU un LŪDZAM NOVIRZĪT VARENĀS  RUBĪNA LIESMAS DIEVIŠĶĀS MĪLESTĪBAS PLŪSMAS Līdz PILNĪGAI – PAT PAŠU GRŪTĀKO un SMAGĀKO ŠĪS KARMAS IERAKSTU un NOGULU IZŠĶĪDINĀŠANAI!
            Lai visur Iekļūstošie, Iespiedošies - DIEVIŠĶĀS MĪLESTĪBAS Intensīvās izpausmes RUBĪNA STARI -  IEPLŪST PAŠĀ ŠĪS KARMAS KODOLĀ –starp CILVĒCI un VAĻIEM, DELFĪNIEM, SEKVOJĀM un ATBRĪVO MŪS VISUS un  MĀTI – ZEMI NO ŠĪ KARMISKĀ SLOGA, AIZVĀCOT VISUS ŠĶĒRŠĻUS Mūsu CEĻĀ uz VISPLANETĀRO PILNĪGO MAGNĒTISKO AUGŠUPCELŠANOS un Nodrošinot SIMTPROCENTĪGU ZEMES un MŪSU  VISU VEIKSMĪGU  VIRZĪBU TAJĀ JAUNĀS REALITĀTES KORIDORĀ, kuru  IR Izvēlējušies Mūsu  AUGSTĀKIE „ES” un PATI MĀTE – ZEME, Realizējot PIRMRADĪTĀJA SIRDS AUGSTĀKO PLĀNU!
            LAI NOTIEK TĀ!
UN TĀ TAS ARĪ IR UN BŪS!!!
RADĪTĀJA SLAVĀ un MŪSU KOPĪGAJĀ DIEVU – UZVARĀ!
            ĀMEN!
Visi Kopā, šeit un tagad -  Mēs Radām Milzīga izmēra ZELTA SFĒRU ZEMES Atmosfērā – 3 kilometru attālumā no ZEMES virspuses.
Visi Akcijas dalībnieki, Iemiesotie un Neiemiesotie, Rada Vienotu DOMFORMU – PROGRAMMU un IEVIETO TO Šajā ZELTA SFĒRĀ. Mēs arī Sūtām Visu Savu SIRŽU MĪLESTĪBU un Ievietojam To Šajā Zelta Sfērā.
            Mēs Radām sekojošu DOMFORMU, lai Ievietotu TO ZELTA SFĒRĀ:
            VAĻI, DELFĪNI un SEKVOJAS IR MŪSU MĪĻIE, DĀRGIE , GARĪGI AUGSTI ATTĪSTĪTIE BRĀĻI un MĀSAS.
            ŠĪS LIELĀS DVĒSELES UN KOLEKTĪVIE SAPRĀTI IR IERADUŠIES UZ MŪSU PLANĒTAS AR LIELU MISIJU – PALĪDZĒT PLANĒTAI ZEME UN CILVĒCEI SAGATAVOTIES AUGŠUPCELŠANAI UN ATBALSTĪT -  PAŠA  AUGŠUPCELŠANĀS PROCESA LAIKĀ. VAĻU, DELFĪNU UN GIGANTISKO SEKVOJAS KOKU – RELIKTU IZNĪCINĀŠANA, NOGALINĀŠANA UZ MŪSU PLANĒTAS ZEME NAV PIEĻAUJAMA, JO IZNĪCINOT VIŅUS, MĒS IZNĪCINĀM, NOGALINĀM PAŠI SEVI UN VISU DZĪVĪBU UZ PLANĒTAS.
            VIŅI IR TĀDAS PAŠAS DIEVA RADĪBAS, KĀ MĒS , UN KOPĀ  MĒS VEIDOJAM VIENU LIELU ĢIMENI- GAISMAS ĢIMENI.
            LAI IR MIERS UN MĪLESTĪBA UN DZĪVĪBAS UZPLAUKUMS UZ PLANĒTAS ZEME!
             MAIGĀ UN HARMONISKĀ PĀRVEIDĒ UN AUGŠUPCELŠANĀ!
            ĀMEN!
Šeit un tagad – Mēs Ievietojam ŠO DOMFORMU ZELTA SFĒRĀ.
Un tagad Mēs Visi Kopā Radām Šīs ZELTA SFĒRAS HOLOGRAMMISKAS KOPIJAS – DUBLIKĀTUS –Daudzskaitlīgas ZELTA SFĒRAS - un SŪTĀM TĀS:
            -Japānas, Dānijas, Īslandes, Norvēģijas un citu Pasaules valstu vadītājiem, kuri rupji pārkāpj VAĻU un DELFĪNU medību ierobežojumu Moratoriju, tā atļaujot un veicinot Viņu Pilnīgu iznīcināšnu, nogalināšanu ;
            -VAĻU Medību Flotes vadītājiem –kapteiņiem un komandu locekļiem – kuri nodarbojas ar Nelikumīgām VAĻU medībām un Viņu barbarisku nogalināšanu savu egoistisko mērķu apmierināšanai;
            -to zemju un valstu iedzīvotājiem, kuri līdz pat šim laikam izmanto VAĻU gaļu savā pārtikā;
            -kara un militārās aizsardzības vadītājiem, kuri ir Izdevuši ŠO dekrētu – pavēli (указ), un karavīriem, kuri Izpilda ŠO dekrētu – pavēli: Par zemfrekvences hidrolokātoru (sonāru) Pielietošanu, kAS ar savu Spēcīgo skaņas Izstarojumu  Dezorientē VAĻUS,  DELFĪNUS , kā arī Graujoši Iedarbojas uz Viņu iekšējiem – Dzīvībai  svarīgiem orgāniem ; tas nodara milzīgu ļaunumu un var novest pie Viņu – kā BIOLOĢISKAS SUGAS – BOJĀ EJAS;
            -to organizāciju vadītājiem un darbiniekiem, kuri nodarbojas ar Mežu Izciršanu, It īpaši Tūkstošgadīgo SEKVOJU Izciršanu, kas nonāk kokmateriālu apstrādes  uzņēmumos kā koksne;
            -slepenajai Pasaules valdībai un būtnēm, kuras stāv aiz tās un visiem spēkiem cenšas noturēt Vispārcilvēcisko apziņu zemā līmenī, kas Neļauj Cilvēcei masveidā Atmosties un cilvēkiem Apzināties VAĻU, DELFĪNU un SEKVOJU MISIJAS ārkārt lielo Nozīmīgumu uz Planētas un Apstādināt Viņu iznīcināšanu, nogalināšanu;
            -visai Cilvēcei – lai paaugstinātu Vispārcilvēciskās  Apziņas  līmeni un lai saprastu, apzinātos VAĻU, DELFĪNUun SEKVOJAS KOKU DZĪVĪBAS un MISIJAS NOZĪMĪGUMU VISAI PLANĒTAI un CILVĒCEI.
            Mēs arī RADĀM, ar MŪSU APVIENOTĀS APZIŅAS VARENĪBAS un MŪSU KAISMĪGO SIRŽU MĪLESTĪBAS SPĒKU – HOLOGRĀFISKO AIZSARDZĪBAS LAUKU AP VISIEM VAĻU un DELFĪNU BARIEM un AP IK KATRU NO VIŅIEM – LAUKU, KAS NEĻAUS RADĀRIEM VIŅUS ATKLĀT un ZEMFREKVENCES SONĀRIEM – VIŅUS DEZORIENTĒT, NOGALINĀT.
            ŠAJOS AUGSTFREKVENCES  VIBRĀCIJU LAUKOS VIŅI JUTĪSIES PILNĪGI PASARGĀTI – DROŠĪBĀ, APŅEMTI AR MŪSU MĪLESTĪBU UN PATEICĪBU.
            Mēs arī, šeit un tagad – RADĀM ŠO ZELTA SFĒRU 3  HOLOGRAMMISKAS KOPIJAS –DUBLIKĀTUS – AR PROGRAMMU, KURU TAJĀS IEVIETOJĀM, UN NOSŪTĀM  TĀS SAGLABĀŠANAI:
            PLANĒTAS ZEME ĀKAŠAS HRONIKĀS;
            MŪSU GALAKTIKAS -  PIENA CEĻŠ ĀKAŠAS HRONIKĀS;
            MŪSU VISUMA ĀKAŠAS HRONIKĀS .
            PIEPILDĪJIES! PABEIGTS!
            AIZZĪMOGOTS! (3 reizes)
ĀMEN! ĀMEN! ĀMEN!
SLAVA TEV , MŪSU DIEVS, SLAVA, SLAVA, SLAVA!
MĒS PATEICAMIES VISIEM MŪSU AUGSTĀKAJIEM „ES”, VISAI GAISMAS ĢIMENEI UN VISAS ESĪBAS VIENOTAJAM DIEVAM,  DEBESU TĒVAM – MĀTEI,LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES JAUNAJĀM KOSMISKAJĀM HIERARHIJĀM, EŅĢEĻIEM, ERCEŅĢEĻIEM, GAISMAS VALDNIEKIEM UN VISIEM, KURI PIEDALĪJĀS - PAR PALĪDZĪBU ŠĪS VISPASAULES AKCIJAS VAĻU, DELFĪNU UN SEKVOJU AIZSARDZĪBAI – SARĪKOŠANĀ UN NOVADĪŠANĀ.
            EL MORIJA.

Teksts nodots caur Aestru /Jeļena, ASV/, 21.07.12;
rediģēja un papildināja Lūgšanu /pastiprināto variantu ezotēriķiem/
Dživa C.A.X. /PROGRESSOR/, 23.07.12;
tulkoja Ingrīda Ņesterova 30.07.12..