ceturtdiena, 2012. gada 16. augusts

Apgaismības darbnīcas


Mīļie domubiedri, ceļotāji uz apgaismību un augšupcelšanos!

Nesen satiku savu Skolotāju, kura tāpat kā es darbojas kā šamanis/priesteris, kā Zemes Sargātājs un aktīvi palīdz cilvēkiem atrast ceļu uz apgaismību, uz apziņas paplašināšanu. Viņa man jautāja, ko tad es tagad daru šajā virzienā? Un es tā mazliet samulsu, jo tas, ko es daru ir tieši šis darbs, bet vai citi to tā uztver? Jo parasti es akcentēju to, ka mēs sevi dziedinām un mācāmies dziedināt sevi un citus. Un varbūt, ka paliek neuzsvērts, ka šīs mūsu dziedināšanās darbnīcas un individuālais dziedināšanas darbs ir ceļš uz apgaismību un apziņas paplašināšanos, uz augšupcelšanos, par ko tik daudz runā visi garīgie un gaismas darbinieki visā pasaulē. Un it īpaši būtiski tas ir tagad, šajā laikā, kad apkārtējais enerģētiskais fons tam visam ir tik labvēlīgs, kad notiek daudzu tik gaidītais 2012.gads, kad saskaņā ar senajiem maiju, inku, hopi kalendāriem beidzas laiks tāds, kādu līdz šim to esam pazinuši. Patlaban cilvēkiem atkal tiek dotas senās zināšanas, kas ir lietotas daudzu tūkstošu gadu garumā un tās pagātnē ir palīdzējušas augšupcelties atbilstošajos laika griežos. Q’ero Gaismas Priesteru dotās zināšanas ir vienas no tām.
Pēc sarunas ar Skolotāju, manī nostiprinājās pārliecība, ka vismaz vien pilns apmācību cikls ir jāspēj sniegt vēl līdz šī gada 12.decembrim.

Tāpēc turpmākais darbnīcu kalendārs ir šāds:

Dienvidu virziens – tiem, kuri vēl grib paspēt „ielēkt aizejošā vilcienā”
13.09.2012 – 16.09.2012;      

Rietumu virziens – tiem, kuri apguvuši Dienvidu virzienu
11.10.2012 – 14.10.2012;      

Ziemeļu virziens – tiem, kuri apguvuši Dienvidu un Rietumu virzienus
01.11.2012 – 04.11.2012;      

Austrumu virziens – tiem, kuri apguvuši visus pārejos virzienus
07.12.2012 – 11.12.2012;      
Visām darbnīcām norises vieta tiks precizēta atkarībā no interesentu/dalībnieku skaita. Var būt arī minimālas izmaiņas par norises laiku.

Pieteikšanās pa e-pastu baltvejs@hotmail.com


„Cilvēka būtība ir brīnumaina lieta! Tās spēju atjaunoties un atdzimt var ierobežot vienīgi mūsu apziņa. Ikvienam no mums pieejamo enerģiju daudzumu, lai izpaustos un ietekmētu savu dzīvi gan fiziski, gan garīgi, var noteikt vienīgi mūsu spēja atvērties lielākai mīlestībai pret sevi un citiem. Ikviens spēj dziedināt. Katrs var iemācīties vadīt enerģijas, kas ierosina, paātrina un atvieglo dziedniecības procesu.” Tods Endrūzs.


Dziedināšanās darbnīca ir ceļojums caur četru (debespušu) virzienu apli. Tā ir seno zināšanu karte ceļojumam uz apgaismību. Mēs pieaicinām katra virziena pirmelementus un arhetipus, lai tie palīdzētu ceļot pa šo virzienu apli. Šī garīgā ceļojuma laikā mēs saprotam, ka tas eksistē ārpus laika, lai to iepazītu mums jākļūst par šo ceļu, lai atkal atrastu sevī savu dievišķumu un mūžīgumu. Šis ceļojums ir apziņas paplašināšanas ceļojums ikdienas dzīvē.
Tas ir kā ceļš savas personīgās un planētas dvēseles atkalatklāšanā. Kad atklājam miermīlīgā gaismas kareivja ceļu, mums vairs nav nepieciešami ienaidnieki. Kad mēs atklājam iztēles spēku, mums vairs nav nepieciešams veidot mūsu nākotni kā pagātnes sekas.
Dziedināšanās aplis ir laika, enerģijas un savas būtības un to mijiedarbības pētīšana un iepazīšana. Šamaņi tic, ka tikai „izkāpjot” no lineārā laika, mēs varam pieredzēt radīšanas noslēpumu un mūsu dzīvju skaistumu. Ir iespēja saņemt šamaniskos pārejas rituālus jeb iniciācijas, tā iemācoties saprast, kā noslēpumainās zināšanas var tikt apgūtas bez mācīšanas.
Tās ir iniciācijas dziednieka/šamaņa ceļam un šajā ceļā jūs izveidosiet savu altāri no dziedniecības akmeņiem, kuros būs informācija un enerģija par to, kā jūs transformēsiet savus ievainojumus un brūces par spēka un līdzjūtības avotiem. Katrā virzienā iemācīsieties sensenus dziedināšanas paņēmienus, kurus varēsiet izmantot savu tuvo un mīļo dziedināšanai.

Dienvidu virzienā iemācāmies atbrīvoties no pagātnes ēnām līdzīgi kā čūska nomet savu ādu. Sākam transformēt savas dvēseles traumas par spēka un līdzjūtības avotu. Saņemam rituālās iniciācijas, kas savieno ar senajām šamaņu-dziednieku zināšanām.
Rietumu virzienā mācāmies būt bez bailēm un vardarbības, kļūt par gaismas kareivjiem, kuriem nav ienaidnieku ne šajā pasaulē, ne nākošajā. Mēs mācāmies būt mierā, kļūstot par mieru.
Ziemeļu virzienā mācāmies mūsu seno senču dzīves uztveres veidu. Mācāmies neredzamību, laika pārvaldīšanu, „izkāpt” no lineārā laika, „iekāpjot” bezgalībā.
Austrumu virzienā apgūstam iztēles spēku un darbu ar to. Mācāmies kā „izsapņot mūsu un pasaules nākotni”, kā enerģija un iztēle rada formu un manifestāciju.

Uz tikšanos dziedināšanās darbnīcās!
Pateicībā un Mīlestībā,
Baltais Vējš

P.S. Papildus informācija http://sidrabvejs.blogspot.com/