svētdiena, 2012. gada 26. augusts

Izdziedinošs Plejādiešu vēstījums


Izdziedinoša plejādiešu mandala
Sveicināti, brāļi un māsas Zemieši! Mēs esam Gaismas un Mīlestības vēstneši no Plejāžu zvaigznāja, mūsu vārdi Mua, Ank-ta un Ramuess. Mēs esam atnākuši pie jums šodien ar to, lai palīdzētu jūsu smalko ķermeņu, jūsu emocionālā un ēteriskā ķermeņa pārveidošanās grūtā perioda iziešanā, jūsu fiziskā ķermeņa transformācijā, jūsu mentālo uzstādījumu izmainīšanā. Šodien mēs nesam sev līdzi izdziedināšanas enerģiju, taču tā nav tā enerģija, kura iznāk no mums. Tā ir tā enerģija, kura reiz bija jūsu un kuru jūs reiz atdevāt mums, kad mums bija grūts pārbaudījumu periods, un tagad šī pati enerģija atkal atgriežas pie jums. Viņa nes jums atjaunošanos un izdziedināšanos šūnu un šūnu molekulu līmenī, viņa aizvāc nogurumu no jūsu ķermeņiem, viņa atjauno un piebaro visus elementus, no kuriem sastāv jūsu ķermeņi. Šodien viņa pieslēdz jūs pie enerģijas plūsmas, nākošas no Plejādēm caur to kanālu, kurš tika atvērts mēness aptumsuma periodā 2012. gada 4. jūnijā un kurš tika Venēras, Vērša planētas, enerģijas atbalstīts viņas tranzīta pa saules disku 2012. gada 6. jūnijā laikā. Mēs – Mua, Ank-ta un Ramuess – mēs esam grupa zinātnieku-pētnieku, kuri pēdējā eksperimenta laikā saņēma vēstījumu, kurš izplatās tagad kā enerģētisks vilnis, ejošs caur visām mūsu visuma saprātīgajām civilizācijām. Šo vilni civilizācijas nodod cita citai, un tādā veidā šī enerģija apmazgā un attīra visas fiziskās, mentālās un emocionālās sfēras visām saprātīgajām būtnēm un tām būtnēm, kuras no viņām ir atkarīgas. Mēs zinām, ka tā ir tā enerģija, kurai impulsu tika devuši no Zemes kaut kad ļoti sen pēc Zemes laika tie, kurus jūs saucat par saviem senčiem. Šī enerģija ir izgājusi savu apli pa Visumu un tagad atgriežas pie jums caur mums. Bet mēs saņēmām šo vilni no Gulbja zvaigznāja. Mua uztvēra šo vilni kā enerģētisku nopūtu no augiem, ar kuriem viņa strādāja. Ank-ta veica eksperimentu ar skaņas vibrāciju, un šī enerģija atnāca pie viņa jaunas skaņas un melodijas, kuru izdeva viņa instruments, veidā. Ramuess saņēma šo enerģiju, kad veica atjaunināšanas un izdziedināšanas seansu ar savu pacientu, un enerģija izgāja caur viņa plaukstām, un viņš iegaumēja viņu. Šodien mēs nododam šo enerģiju kā gaismas un vibrāciju mandalu, kuras pieskaršanos jūs sajutīsiet ar savu ķermeni. Jūs sajutīsiet viņas iešanu caur jūsu ķermeņiem, jūsu šūnām un caur jūsu smalko ķermeņu elementiem. Un iespējams, kāds no jums izdzirdēs šo enerģiju kā skaņu, kā telpas vibrāciju jūsu iekšienē. Kad jūs sajutīsiet šo enerģiju, lūdzu, pacentieties atslābināties un pēc iespējas apgulties, lai ļautu šai enerģētiskajai mandalai veikt savu izdziedinošo un noskaņojošo darbību. Jūs varat pat aizmigt vai vienkārši atpūsties tik, cik jutīsiet par nepieciešamu.

Tagad ir tas periods, kad Dievišķā harmonija atnāk pie jums caur skanēšanu, un jūs spējat izdzirdēt to. Jūsu ausis un dzirde – gan iekšējā, muzikālā, gan parastā – tie ir jūsu galvenie instrumenti, lai pieskaņotos jaunajām kosmiskajām enerģijām. Viss Visums šodien piestrāvojas ar šo skaņu, no zvaigznāja uz zvaigznāju, no planētas uz planētu, no civilizācijas uz civilizāciju. Esiet saudzīgi pret savu dzirdi un savām ausīm, esiet uzmanīgi pret vibrācijām un mūziku, kura atnāk pie jums no iekšienes un ārienes, un jūs uztversiet šo dievišķo AUM un sapratīsiet viņu ar visu savu ķermeni, gan fizisko, gan garīgo.

Mēs uztvērām un sapratām viņu pa savam, jūs uztversiet viņu tā, kā spējat darīt to jūs. Un pēc tam, kad jūs iziesiet attīrīšanu un izdziedināšanu ar šo skaņu, palieciet uz laiku dievišķā klusumā, pieklausieties tam bezgalīgajam tukšumam, tai bezgalīgajai visu saturošajai sevī telpai, no kurienes mēs visi atnākam un kurp mēs visi atgriežamies...

Un lai ir ar jums Gaisma, Viedums un Veselums. Ar cieņu pret jums un jūsu ceļu, Mua, Ank-ta un Ramuess.

13.06-13.08 2012
Uranija
tulkoja Jānis Oppe