piektdiena, 2012. gada 3. augusts

Akaši Hronikas par 2012.gada augustu




http://www.sunshinetwins.org/channelings…=
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādas enerģijas un kādus pārdzīvojumus mēs varam sagaidīt šajā mēnesī?

Šo mēnesi iezīmē satriecoša, spēcīga enerģija, kuru sākotnēji vislabāk ir iespējams aprakstīt, izmantojot marta mēneša pazīmes. Cilvēki mēdz teikt, ka, ja marts atnāk kā lauva, tad tas aiziet kā jēriņš vai arī, ja marts atnāk kā jēriņš, tad projām tas dodas kā lauva. Tā parasti tiek aprakstīti mainīgie un nepastāvīgie laika apstākļi pavasarī, taču šis salīdzinājums ir izmantojams arī attiecībā uz 2012.gada augusta metafizisko enerģiju. Augstāk minētā būtība ir tajā, ka vai nu enerģija būs ārkārtīgi saspringta mēneša sākumā un mierīga tā beigās, vai arī tā būs mierīga sākumā un saspringta mēneša beigās. Un, lai kāda arī enerģija nebūtu, tā atšķirīgi ietekmēs ikvienu no jums.

Sacītais lielākā mērā ir attiecināms uz personīgo dzīvi, nekā uz kolektīvajiem notikumiem, un tas norāda uz to, ka ir nepieciešams pievērst uzmanību augusta pirmajai nedēļai. Sekojiet līdzi savām sajūtām un pārdzīvojumiem, kuri veido jūsu uzvedību. Ja klātesoša ir spriedze, tad variet būt droši, ka tuvojoties mēneša beigām, lietas notiks mierīgāk un vienkāršāk. Savukārt, ja augusta pirmā nedēļa jums paies klusi un mierīgi, ir sagaidāms, ka uz mēneša beigām situācija var kļūt saspringta un notiks kas svarīgs. Katrs šo periodu izdzīvos pa savam, taču notikumu mainīguma sajūtu izjutīs pilnīgi visi. Jūs izjutīsiet situāciju dualitāti. Šim mēnesim ir raksturīga dualitātes sajūta.

Tāpēc skaļi notikumi kļūs mierīgi, grandiozas lietas kļūs nenozīmīgas, u.tml. Zelta vidusceļu jūs šajā mēnesī neatradīsiet. Šis ir periods, kad savā pašu pieredzē ir iespējams iepazīt, ko nozīmē vienas medaļas abas puses.
Divu sākumu apvienošana šajā mēnesī nenotiks, jo tad viss kļūs nenoteikts. Tā vietā parādīsies iespēja vienā un tai pašā laikā uz sevis izjust situācijas dualitāti. Jūs konstatēsiet, ka jūs spējat palikt mierīgi pilnīgā haosā vai arī jūs variet aktivizēties un saņemt enerģijas lādiņu pieklusuma periodā.
 
Vissvarīgākais jums šajā mēnesī būs attīstīt jūsu spējas nest jums piemītošo enerģiju, neatkarīgi no radušamies apstākļiem. Sajūtiet, kā, iztiekot ar sevis pašu iekšējiem resursiem, ir iespējams noteikt, kas jums ir nepieciešams – kad jums ir jāpaliek klusiem, bet - kad vajag padārdēt; kad jums ir jābūt mierīgiem, bet kad – jābūt izlēmīgiem. Šī mēneša atslēgas vārds ir – dualitāte. Pievērsiet uzmanību jūsu personīgās dzīves uzplūdiem un atplūdiem un, balstoties uz notikumu, kuri notiek mēneša sākumā, attīstību, pieņemiet lēmumus.

Kā gūt maksimālu labumu, izmantojot šā mēneša enerģiju?

Maksimālo labumu jūs varēsiet gūt tad, ja jums izdosies noturēt možu/jautru Gara stāvokli, būt ekspresīviem un, ja jūs nebaidīsieties eksperimentēt. Šīs īpašības palīdzēs jums tikt galā ar situāciju, ar kurām jums nāksies sastapties šajā mēnesī, mainīgumu. Šis ir lielisks laiks, kad jūs variet patrenēties atlaist no sevis situācijas, kuras nespējat ietekmēt. Ja jūs cenšaties kaut ko paveikt šajā mēnesī un jums nekas neizdodas, pamēģiniet atlikt šīs lietas pie malas un nodarboties ar kaut ko jaunu. Vai arī, pamēģiniet izmantot absolūti citādu pieeju šo lietu īstenošanai.

Veiksme jūs pavadīs jūsu gaitās šajā mēnesī tikai tādā gadījumā, ja jūs nebaidīsieties eksperimentēt – ja jūs spēsiet paraudzīties uz situāciju no cita leņķa vai arī – mainīt apstākļus, kas nosaka šo konkrēto situāciju. Pieejiet radoši problēmu un grūtību risināšanai, kuras var rasties jūsu dzīvē šajā mēnesī. Rotaļīga, eksperimentāla, riskanta nostāja šajā mēnesī jums lieti noderēs, jo palīdzēs jums izjust visu dualitātes sajūtu diapazonu piedāvātajos apstākļos. Pamēģiniet izjust uz sevis visu sajūtu diapazonu no miera stāvokļa līdz uzbudinātībai, no vientulības izjūtas līdz kolektīvisma izjūtai, u.tml. Vienkārši iegremdējieties šajās sajūtās. Pamēģiniet iemiesot/īstenot ikvienu jaunu risinājumu, kas ienāk jums galvā.

Šis arī jums ir labs periods, lai jūs izietu ārpus jūsu komforta zonas robežām. Pamēģiniet kaut ko jaunu šajā mēnesī; pamēģiniet kaut ko, pat kaut ko tādu, kas jūs mazliet biedē. Nenolieciet sevi briesmu priekšā, taču pacentieties paraudzīties uz to, kādus ierobežojumus jūs esiet noteikuši savā dzīvē, un pamēģiniet iziet ārpus savu ieradumu robežām. Pamēģiniet izdzīvot situācijas un notikumus, no kādiem jūs parasti izvairāties, bet kuri jums būtu noderīgi. Nevairieties no kādām situācijām tikai tāpēc, ka tās liek jums justies nekomfortabli. Pamēģiniet izdzīvot situācijas, kuras palīdzēs jums attīstīt jūsu personību, neraugoties uz nervozitātes sajūtu. Uzziniet, kas īsti jūs esat, atrodoties otrpus bailēm. Šis ir ļoti labs periods, kad jūs variet paskatīties acīs savām bailēm, dziļi ieelpot un doties tām uzbrukumā.

Vai ir kaut kas, kam mums ir jāpievērš izmanība un no kā vajadzētu izvairīties 2012.gada augustā?

Jā. Tā kā šim mēnesim ir raksturīga spēcīga un satriecoša enerģija, jūs konstatēsiet, ka cilvēki ap jums pārdzīvo uzliesmojumu viņu pašu dzīvju attīstībā un viņu pašu drāmās. Un šeit ir būtiski, lai jūs neiekļūstat citu cilvēku dzīvju tīklos. Nav nekā slikta tajā, ka jūs uzklausāt jūsu draugus un mīļotos. Jūs variet domāt kopā ar viņiem par viņu dzīves gaitu, sniegt viņiem padomus un palīdzību. Taču sekojiet līdzi tam, lai nesāktu sekot viņu pārdzīvojumiem, tā vietā, lai rūpētos par saviem. Ir ļoti svarīgi, lai jūs nesāktu pārāk dziļi iedziļinieties sajūtās, kuras viņi izjūt, vai arī uztraukties par to, ko viņi pārdzīvo. Koncentrējieties uz to, kas notiek tieši ar jums. Pat, ja jūs palīdziet draugam vai vērojat to, kā viņš tiek galā ar grūtu situāciju, pastāvīgi uzdodiet sev jautājumu: „Ko es jūtu šajā situācijā? Kas man ir vajadzīgs šajā brīdi?”

Pārliecinieties, ka jūs esiet pilnībā koncentrējušies uz jūsu personīgo dzīvi un lietām, kuras jums nāksies uzzināt, bet uzzināt jums nāksies daudz šajā mēnesī.

Šo mēnesi pavada tāda spēcīga un visaptveroša enerģija, kura noņem jebkādus ierobežojumus un var būt ļoti noderīga jūsu pašu attīstības ceļā un tuvināt jūs tai dzīvei, pēc kādas jūs tiecaties. Un, lai izmantotu šo dāvanu, jums nevajadzētu novērst uzmanību, lai palīdzētu visiem, kas ir ap jums. Palieciet koncentrējušies uz savu paša dzīvi un tad jūs spēsiet sniegt palīdzību citiem, kuri atrodas tādā pat stāvoklī.

Atcerieties, ka šis gads – ir lēmumu pieņemšanas un atbildības par šiem lēmumiem uzņemšanās gads. Šajā 2012.gada pašreizējā brīdī daudzi no jums jau ir izvēlējušies attīstības virzienu. Un pat, ja jums vēl nav pie rokas detalizēts attīstības plāns, jums jau ir redzējums un jūs pārliecināti ejat pa ceļu, lai kļūtu par to personību, kāda jūs vēlaties būt līdz pat savas dzīves beigām. Mainot sevi, jūs maināt arī pasauli pielīdzinot to sev. Un tagad, kad jūs esiet noteikuši virzienu un mērķi, sākas mēnesis, kad jūs variet sāk kustību šajā virzienā. Ir pienācis laiks iet pretim savam sapnim.

Ja jūs pilnībā novirzāt uzmanību uz citiem vai, ja jūs pārāk spēcīgi pārdzīvojat par to, ko citi par jums padomās vai, ar ko viņi nodarbojas, jūs riskējat palaist garām iespēju uzņemt apgriezienus jūsu pašu dzīvē un tā rezultātā jums būs nepieciešams desmit reizes ilgāks laiks tam, lai patiesi sāktu virzīties jūsu mērķu īstenošanas virzienā. Tāpēc nepieļaujiet to, ka citi cilvēki jūs aizved prom no jūsu pašu ceļa. Jūs variet rūpēties par citiem, jūs variet būt ar viņiem saistīti un jūs variet tikt iesaistīti viņu dzīvēs, bet pārliecinieties, ka jūs pastāvīgi kontrolējat to, kas notiek jūsu pašu dzīvē, kas ir vissvarīgākais tieši jums. Pārliecinieties, ka katru jaunu dienu jūs uzturat/piebarojat savus sapņus un savu dvēseli.

Vai ir vēl kaut kas tāds, kas mums būtu jāzina par 2012.gada augusta enerģijām?

Tā kā šim mēnesim piemīt spēcīga, satricinoša enerģija, ir ļoti svarīgi, lai mēs kā nākas parūpētos par savu fizisko stāvokli. Tas padarīs jūs fiziski aktīvākus šajā mēnesī un palīdzēs izlaist šo enerģiju caur sevi, nostiprināt muskuļu tonusu un uzlabot skābekļa uzņemšanas procesu un visus citus ķīmiskos procesus, kādi notiek fizisko treniņu laikā. Tas palīdzēs stabilizēt visu jūsu organismu. Vingrinājumi palīdzēs jums tikt galā ar enerģiju, kas plūst caur jums, un padarīs jūs pietiekami stiprus, lai uzņemtos lomu, kādu jūs sev esiet izvēlējušies šajā dzīvē. Fiziskie vingrinājumi, muskuļu stiepšana, veselīgas pārtikas lietošana un labas fiziskās formas uzturēšana palīdzēs jums tikt galā ar šo lielisko dāvanu, kuru jums atnesīs augusts. Grandiozā šī mēneša enerģija ir spējīga uzsākt kustību, kas jūs aizvedīs līdz jūsu sapņa īstenošanai. Labi parūpējieties par savu ķermeni – nebaidieties būt fiziski aktīvi; vingrinieties, izpildiet stiepšanās vingrinājumus un lieciet sev priekšā šķēršļus, kuru pārvarēšana padarīs jūs stiprus.