pirmdiena, 2012. gada 13. augusts

Ilarions 12.-18.augusts/2012


Viedas Meistars Ilarions
12.-18.augusts/2012
 
Mīļie!
 
Joprojām turpinās un vēl arī turpināsies daudzas enerģiju, informācijas un aktivizāciju padeves, šie procesi rezonē ar katra cilvēka spējām tās droši un harmoniski uzņemt. Ar katru dienu jūs vairāk izpratīsiet tās ātrās pārmaiņas, kas notiek jūsu iekšienē un tuvākajās nedēļās un mēnešos sāksiet justies vitālāk, skaidrāk un spēcīgāk. Viss tas, kas vēl atlicis, pacelsies pārskatīšanai, sapratnes gūšanai un transmutēšanai Gaismā. Viss, kas vien bijis no zemākā blīvuma, tam visam jātiek novērstam no katras jūsu Būtības šūniņas, un te nu nav nekādas citas izejas kā tikai tas pats attīrīšanās process. Tie, kuri dara šo darbu, izjutīs lielāku vieglumu un prieku jau daudz ilglaicīgākus laika periodus. Tā ir zīme, ka esat uz pareizā ceļa un viss ir kārtībā.
 
Gadu gaitā pastāvējušas zināšanu sistēmas, kas tikušas dotas tiem, kuri meklējuši patiesību par sevi un savas eksistences mērķi uz Zemes. Patlaban šīs zināšanas tiek brīvi dotas tiem, kuri tās vēlas saņemt un cilvēce sper plašus soļus pretim Atmodai. Ik brīdi notiek pārmaiņas uz un ap jūsu planētu un patlaban to ir tik daudz, ka prāts jau sāk satrūkties, cenšoties izprast notiekošā mistēriju un visa brīnumus. Cilvēce nav pazaudējusies; tā atrodas sevis atrašanas procesā, tā patlaban sāk apjaust savas eksistences iemeslu, un līdzīgi kā puzles gabaliņš atrod savu vietu, tiek saņemtas daudzas atbildes un tiek dotas daudzas patiesības.
 
Pārmaiņām risinoties, palieciet stingri un stalti, jūs esat pelnījuši atrasties uz Zemes Zelta laikmeta avangardā. Ieejiet dziļi sevī, lai savienotos ar Dievišķo un sekojiet savas sirds čukstiem. Pavadiet vairāk laika ārpus mājas- dabā un vienkārši ļaujiet sev BŪT. Nesiet sevī augstākos redzējumus par jauno pasauli, kas pārsvarā patlaban dzimst tikai jūsu prātos. Bieži smejieties, meklējiet un saskatiet visapkārt esošo skaistuma pārpilnību un tīksminieties par katra mirkļa izsmalcināto pilnību. Viss ir Radītāja brīnumaini radīts un izveidots un jums atliek tikai tam pievērst uzmanību. Kultivējiet pateicības domas un katru zemākā līmeņa domu, kas joprojām vēl paceļas virspusē, pārvērtiet skaistā un iedvesmojošā domā un sajūtā.
 
Gādājiet par sevi, rūpējieties un saudzējiet sevi, mīliet sevi vairāk, jo bez tā jūs nevarat mīlēt citus. Jau daudzas, daudzas dzīves jūs atrodaties uz ceļa un tieši tagad, šajos laikos jūs atklājat, cik patiesi un brīnumaini esat veidoti, un to, kā varat lietot savu spēku, lai radītu  visaugstāko labumu visiem. Ik dienas, ik stundu ar nodomu apzināti savienojieties ar  savu Vareno ES ESMU Klātbūtni, savu Kristus Gaismas Būtību. Jūs esat alķīmiķi, kuri pārrada sevi par sākotnējām Dievišķi perfektām un pilnīgām gaismas kopijām, pulējot savu tīrību un mirdzumu līdz dimanta spīdumam. Ik dienas sajūtiet mīlestību par to, ka esat radīti.
 
Jūs atrodaties uz atbrīvošanās ceļa no ilūzijas, izkropļojuma un disfunkcijas un katra diena jūs tuvina atcerēšanās brīdim par jūsu brīnumainumu un tām zvaigznēm, no kurām esat nākuši, par mājas zvaigznēm. Katra jūsu DNS, RNS un LNS ķēde aizvien vairāk iedegas un iekvēlojas, un atnāks aizvien lielāka zināšana, sapratne. Jums tikai jāseko savas sirds patiesībai un viss turpināsies būt labi.
Atcerieties, ka cauri šim procesam jūs nekad neejat viens. Pulcējieties lielos pulkos, lai strādātu un radītu Miera, harmonijas un līdzsvara pasaules augstākos redzējums visās lietās un jomās.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante