ceturtdiena, 2012. gada 30. augusts

Man ir liels gods būt!


KRAJONS.
                                    MAN IR LIELS GODS BŪT!
13.08.12.caur Barbaru Bessen.
Es sveicinu jūs, mani dārgie draugi, Es – Krajons no Magnētiskā Dienesta.
Sen – Žermēns par savas dzīves devīzi ir izvēlējies viedus vārdus: „Man ir liels Gods BŪT!” Ko tas nozīmē?
Viņš pilnībā sevi apzinās un ciena. Viņš runā par Esamības Vienotību: „ Man ir liels Gods BŪT!”
Es vēlos palūgt Tevi, ja Tev ir nedaudz laika, atvērties šo vārdu Enerģijai.
Vai Tava ESAMĪBA IR  GODS  Tev? Vai Tu cieni Sevi?
Daudzi cilvēki lamā savu dzīvi: tā varētu būt citāda! Svarīgi IR pieņemt Esamību tādu, kāda tā ir, mainot un izlīdzinot/samērojot to ar visu Esošo. Tu taču nezini, ko Tev ir sagatavojis Tavs Augstākais „ Es”. Vai, varbūt, Tu esi viņam To pajautājis? Vai esi uzdevis pašu svarīgāko – nozīmīgāko jautājumu: „ Kas man tagad IR jāzina,  kas man IR  jādara, vai NAV jādara?”
Tavs Augstākais „ Es” zina par Tevi visu, par  Tavām dzīvēm, par Tavām neintegrētajām, izkaisītajām Dvēseles daļām. Viņš zina arī par citiem saviem fragmentiem, kurus IR sūtījis piedzīvot dažādas  ZEMES pieredzes, un kuri ir cieši saistīti ar Tevi, jo jūs esat Vienoti! Tavs Augstākais „Es” ir saistīts ar citiem saviem Augstākajiem „Es”.
TU – ESI LIELA GRUPA, TU NEESI VIENS – VIENTUĻŠ!
Vai tas nav brīnišķīgi – Būt grupā? Un ESI pārliecināts – visi meklē viens otru un tiecās uz pilnību. Tev ir pazīstama vientulības sajūta, kad nav iespējams kaut ko ieraudzīt un saprast, kas notiek. Jūs, dārgie cilvēki, meklējat partnerus, lai papildinātu sevi un sajustos viengabalains – vesels, nesadalīts.
CIENI SEVI UN ZINI, KA TU ESI PATI PILNĪBA!
Tev tikai šķiet, ka Tu esi atdalīts no sava Dievišķīguma. No Tava Augstākā „Es”, kurš saistīts ar citiem Augstākajiem „Es”. Ceļš uz veselumu, viengabalainību iet caur daudzām Tavas Dvēseles šķautnēm, Tavas Patiesās Dvēseles.
Paraugies uz sevi kā uz brīnišķīgu Būtni, kura To saprot un apzinās: Es nevaru būt viens, vientuļš!
Tu nekad neesi viens! Un tiem,  kuri šajā laikā iziet caur daudzskaitlīgām pārmaiņām – cieš, zaudē draugus un tuviniekus – Pārejas vai šķiršanās pēc, Es sacīšu: apzinies, ka zaudējums ir tikai šķietams. Tas, kura  Tev pietrūkst, atrodas blakus, un arī citi atrodas līdzās Tev, kurš agrāk, vai pat citās dzīvēs, bija cieši saistīts ar Tevi. Viņi IR šeit. Neviens NAV pazaudēts. Tu vēl neesi pacēlis aizsegu... Tas kļūst plānāks un plānāks, tiek aizpūsts prom aizvien vairāk un vairāk, un TU EJ PA MĪLESTĪBAS TILTU PIE VISIEM, PIE KĀ VĒLIES. NAV (NO)ŠĶIRTĪBAS!
RUNĀ AR VIŅIEM, KURUS TU UZSKATI PAR AIZGĀJUŠIEM, RUNĀ IZ SAVAS SIRDS DZIĻUMIEM!
Vērsies pie viņiem un saki, kas Tevi satrauc, vada/virza, vai arī, kas Tevi ir ievainojis, vai kāpēc Tev ir bēdas, skumjas... Izsaki savu sāpi un atlaid to. Un sajūti, kā no ētera atnāk atbilde: „NEBĒDĀJIES, VISS KĀRTĪBĀ,  ES ESMU TIKAI CITĀS VIBRĀCIJĀS, ELPAS ATTĀLUMĀ, TAČU NEESMU ŠĶIRTS/ATDALĪTS NO TEVIS!”
Tas attiecas arī uz cilvēkiem, kuri IR TĀLUMĀ, tālu prom no Tevis – Tu vari vienmēr parunāt ar viņiem augstākā līmenī.
Šai  Vienotības sajūtai ar visiem cilvēkiem un būtnēm IR ļoti nozīmīga loma, lai izprastu Šo Laiku. Tu nevari būt viens, vientuļš! Tas NAV iespējams! Mēs visi Esam savstarpēji saistīti un nākam no Pirmreizējās DIEVA Domas, kura  mūs Apvieno. Un tagad sajūti, ka Es stāvu Tev blakām, līdzās. Es uzlieku savu roku uz Tava pleca un vēlos Tev sacīt: „Esmu līdzās, sajūti mani. Uzdod man jautājumus, kurus Tu vienmēr ESI  gribējis noskaidrot. Izdari to tagad, tici sev, neatliec uz „pēc tam”, domājot, ka Tu to nevari.”
Es, Krajons, Esmu reāls, un Es Esmu līdzās, blakām  Tev!
TĀ  IR  DIEVIŠĶA GUDRĪBA. Iegremdējies manī, un Tu atradīsies Augstās vibrācijās un spēsi tās sajust. Kas dara mūs atšķirīgus? Tikai vibrāciju līmenis, taču arī tas šobrīd mainās.
TEV JĀTIC SEV! JĀCIENA SEVI! SAKI SEV ATKAL UN ATKAL:”MAN IR LIELS GODS BŪT!”
Es pateicos Sen – Žermēnam  par šo Gudrību. Viņš smaida, viņš atrodas Līdzās man. Iespējams, Tu vēlies viņam ko sacīt? Sajūti, kā viņš uzliek savu roku uz otra Tava pleca.
Tas IR kā Brālības Simbols, pie kuras viņš pieder. Tā IR Lielā Baltā Brālība, kura atrodas šī Galaktikas sektora dienestā.
Tu ESI brīnišķīgs -  mīlēts, cienīts, dārgais cilvēk, kurš ESI atklājis savu iekšējo redzi, lai ieraudzītu Mūsu Vienotību!
Dziļā Mīlestībā un ciešā sasaistē –
                                                            KRAJONS.
Krieviski tulkoja Rina,
latviski Ingrīda Ņesterova.