sestdiena, 2012. gada 25. augusts

Sakrālais ceļojums uz Latgali


Labdien! 

Pēc iespaidiem bagātā pirmā brauciena uz Latgali jūlijā esam gatavi vēl vienam braucienam uz Latgali septembrī. Šoreiz brauciena tēma ir „Mākoņi. Nekur nav tik skaisti mākoņi kā Latgalē”. Ne velti Latgalē ir Mākoņkalns. 

Brauciena maršruts ir aptuveni šāds: Kraukļu akmens – Liepkalnu veikals – Pētera akmens – Nīcgales akmens – Svētvietas ap Cirīša ezeru, svētvietas ap Rušona ezeru – Aglonas skulptūru dārzs (Kristus Karaļkalns) – Andrupenes arheoastronoms – Dagdas baznīca – Rāznas ezers – Mākoņkalns. 

Pulcēšanās pie Pasaules tirdzniecības centra, Elizabetes iela 2, plkst. 7.00. Atgriešanās Rīgā ne ātrāk kā plkst. 21.00. 

Sakrālais mācību ceļojums ir plānots š.g. 8. septembrī. Lektors Dainis Ozoliņš. 

Dalības maksa: LVL 15,00 (ieskaitot PVN, transportu un lekciju). Cenā nav iekļautas ēdināšanas izmaksas; par ēdamo un dzeramo jāparūpējas pašiem. 

Pieteikties Jūs varat šeit…, kā arī aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.sokratatautskola.lv vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. 

Ja uzskatāt, ka ceļojums būtu interesants un noderīgs arī citiem Jūsu draugiem, paziņām, kolēģiem vai radiniekiem, tad lūdzam informējiet viņus par šo iespēju. 

Par citiem Sokrata tautskolas rīkotajiem sakrālajiem ceļojumiem septembrī un oktobrī 

Sakrālais mācību ceļojums uz Siguldas enerģētiskajām vietām ir plānots 22. septembrī. Pieteikties šeit… 
Sakrālais mācību ceļojums uz Pokaiņiem un Pokaiņu apkārtni ir plānots 6. oktobrī. Pieteikties šeit… 
Sakrālais mācību ceļojums uz Mazsalacas novadu ir plānots 20. oktobrī. Pieteikties šeit… 
Ar cieņu, 

Sokrata tautskola 

26133531, 67039606 

info@sokratatautskola.lv 

www.sokratatautskola.lv