sestdiena, 2012. gada 25. augusts

Gara sintēze


Saīsināts
Gara gradāciju Sintēze Maijas dzīlēs.
1) Gars Pats Sevī.
2) Atbrīvotā Uguns.
3) Gara Apziņas Stars (Raurs) Gara Darbībā. Atbrīvo Uguni un dzemdina pirmo
hologrammu.
4) Pirmā hologramma, Logoss (Kunga Vārds), pirmais Gara Apziņas Stara Ķermenis. Piemīt pirmais Apziņas līmenis, ir skaitlis “1”; Apziņas viela Urars, Paraprotoplazma.
5) Logoss Sa-radīšanā ar Gara Apziņas Staru. Piemīt divi Apziņas līmeņi (1+1). Viņa skaitlis “2”. Šajā Esamības līmenī ir A–Protoplazma - Pirmējās Matērijas viela. Ugunīgs. Atbrīvo Uguni un dzemdina otro hologrammas paaudzi.
6) Otrā hologramma, Monāde (Lingams), otrais Gara Apziņas Stara Ķermenis, pirmais Logosa Apziņas Stara Ķermenis. Piemīt divi Apziņas līmeņi, priekšstata Pirmējās Matērijas vielu un Otrējās Matērijas Ideju; ir Protoplazma. Viņas Apziņas viela saucas T–Raurs (Tanu Rauram – iemiesojums, granulācija Rauram), T–Raurs ir Gara Ugunīgais Grauds.
7) Monāde Sa–radīšanā ar Gara Apziņas Staru un Logosa Apziņas Staru. Piemīt trīs Apziņas līmeņi (2+1), ir skaitlis “3”. Šajā Esamības līmenī ir A–Ektoplazma, ir darbojošās Monāde. Zemāk par savu Esamības Līmeni nelaiž Gara Apziņas Staru; Logosa Apziņas Stars iet zemāk. Pie Uguns atbrīvošanas dzemdina hologrammas trešo paaudzi.
Trešā hologramma, otrais Logosa Apziņas Stara Ķermenis, pirmais Monādes Apziņas Stara Ķermenis, ir Monādes Mentālais Ķermenis. Piemīt trīs Apziņas līmeņi, priekšstata Otrējās Matērijas plazmas–ugunīgo vielu, ir Ektoplazma (Odžass–Šakti), dzemdinoša domājošo Būtnes Garu (Matērijas Domājošo Garu). Ir Joni (Monādes, Lingama lono). Apziņas viela saucas Ūrs. Ūrs īsteno visus pašierosinošos procesus Būtnē, īsteno un kontrolē Būtnes esības struktūras sistēmu dzīvības funkcijas.
9) Monādes pirmais apvalks, ir viņas Apziņas Stara Ķermenis un pašas Monādes Ķermenis. Priekšstata A–Plazmu, kad ir darbojošais Monādes Ķermenis. Piemīt četri Apziņas līmeņi (2+2), ir skaitlis “4”: Logosa Apziņas Stars + Monādes Apziņas Stars – ieiet šajā Ķermenī kā viens Stars un pievieno šī Ķermeņa vienu Apziņas līmeni pie sevis tā, ka pie viņa paliek divi Apziņas līmeņi, no šejienes izteiksme “2+2”. Pēc Uguns atbrīvošanas dzemdina ceturto hologrammu. Logosa Apziņas Staru nelaiž.
10) Ceturtā hologramma, otrais Monādes Apziņas Stara Ķermenis un pirmais Mentālā Ķermeņa Apziņas Stara Ķermenis. Ir Monādes Astrālais (ugunīgais) Ķermenis. Priekšstata Plazmu – Smalkās Pasaules vielu, Otrējās Matērijas vielu. Ir skaitlis “4” – četri Apziņas līmeņi. Apziņas viela saucas A–Ūrs. A–Ūrs savieno šo Ķermeni ar Monādi un Pasaules Telpu tā, ka šis Ķermenis apskata ar Apziņu savu iekšējo struktūru un ārējos, iekšēji piemītošos Pasaulei, objektus; ar to saskaņo subjektīvo ar objektīvo, īsteno homeostāzi, ierosinot jūtās, atbilstošās dotajam incidenta momentam, spriegumu, vibrāciju un ritmu.
11) Astrālais Ķermenis darbībā satur sevī Monādes Apziņas Staru un Mentālā Ķermeņa Apziņas Staru. Zemāk par sevi Monādes Apziņas Stars nelaiž. Šajā Esamības līmenī priekšstata Otrējās Matērijas vielu – Antarjatantru, kad ir otrais Monādes darbojošais Ķermenis. Piemīt pieci Apziņas (Uguns un Gaismas) līmeņi – “2+3” – šajā Ķermenī ieiet Monādes Apziņas Stars un Mentālā Ķermeņa Apziņas Stars, kā vienots Stars un pievieno pie sevis vienu šī Ķermeņa Apziņas līmeni Uguns atbrīvošanai, tāpēc izveidojas skaitlis “2+3”. Šis Ķermenis nelaiž zemāk par savu Esamības Līmeni Monādes Apziņas Staru. Mentālā Ķermeņa Apziņas Stars tiek. Pēc Uguns atbrīvošanas šis Ķermenis dzemdina piekto hologrammu.
12) Piektā hologramma, Monādes trešais apvalks, par to nejaušošs līdz brīdim, kad viņam dos ziņu sestā hologramma; otrais Mentālā Ķermeņa Apziņas Stara Ķermenis – pirmais Astrālā Ķermeņa Apziņas Stara Ķermenis – ietilpina sevī abus šos Ķermeņus, saglabājušos Monādi. Ir Smalkais Ķermenis (Tara); ir Arjatantra, Otrējās Matērijas viela. Šis Ķermenis apveltīts pieciem Apziņas līmeņiem. Apziņas viela – A–Ūrvaši. A-Ūrvaši dod izskatu un Tinktūras krāsu izteiksmi šī Ķermeņa izskatam, tas ir šis Ķermenis ir Domforma, pēc kuras tēla un līdzības dzemdinās nākošais Ķermenis; ir Terafims, darbības programma nākošajam Ķermenim.
13)
14) Sestā hologramma, Tanu (Blīvās Pasaules Blīvā Ķermeņa bioloģiskā miesa). Šī hologramma dzemdinās Uguni atbrīvošanas rezultātā no Smalkā Ķermeņa (no Taras), kurš ir Terafims (programmējošs modulis), īstenojošs novērošanu un, pēc nepieciešamības, - kontroli pār Tanu (Blīvo Ķermeni). Kad Arjatantrā darbojas Astrāla un Mentāla Stars, tad Arjatantra pārvēršas Tantrā, pēc kuras Informācijas tad arī dzemdinās cilvēka Blīvais Ķermenis (Tanu). Vārds “Tantra” etimoloģiski nozīmē “Matērijas Pamats” – vienā gadījumā, un – “Matērijas Aizsardzība”, citā. Pirmais gadījums – kad pēc tēla un līdzības savas, viņa, kā Debesu Māte, dzemdē cilvēka blīvo Ķermeni, kaut arī nav sieviete, kā nav arī vīrietis. Viņa androgēna – divpolu sevī iekšā, enerģētiski, bet ārēji var būt ar sievišķām vai vīrišķām atšķirībām, skatoties pēc tiem apstākļiem – ko viņai no augšas likuši dzemdināt Blīvajā Pasaulē. Un tur, Smalkajā Pasaulē, neapsievojas un neiziet pie vīra, jo visas būtnes tur androgēnas, divpolu. Par to runā visas slepeno mācību un reliģiju Doktrīnas. Jēzus Kristus un Buda runāja par to pašu. Bet ļaudis uz Zemes būvē Karmu ne pēc Garīgās Sadarbības, bet pēc polu, kas Kristiešu Mācībā pareizi tiek uzskatīts par nāvīgu grēku: ļaudis nav sapratuši Jēzu Kristu un Budu.
...
15) ...
Pa Garīgās pilnveidošanāas ceļu var viena Tanu, pārvērsta Teminālā, dzīvē noiet vēl trīs (izņemot Tanu) Esamības Plāna evolucionāros Pakāpienus. Priekš tā vajag visu Tanu enerģiju savākt Pilnīgajā Gara Ķermenī un izdalīt no viņa Gara stāvokļa Ķermeni, veikt ar viņiem pilnu piecu Laika Punktu noiešanas ciklu, ar to pievienojot viņus pie septiņiem Apziņas līmeņiem un izveidojot svēto skaitli “12”. Pēc tā nepieciešams novietot Gara Pilnīgo Ķermeni pasīvās Līdzību Zonas zemākajā centrā un pacelt no viņa izdalīto Gara stāvokļa Ķermeni (caur Kopīgo Sadarbības Centru) līdz galam uz augšu. Notiks Uguns atbrīvošana no Termināla; un tad Terminālā no sestās dzims septītā hologramma.
...
16) Tā Tanu dzimst septītā hologramma – Arjatermināls ar skaitlisko izteiksmi Apziņai “7”. Tagad cilvēkam piemīt septiņi Apziņas līmeņi. Apziņas viela – Auratara. Pie šī līmeņa jau var sasniegt saziņu ar Taru, Astrālu un Mentālu. Cilvēks var izmantot viņu enerģijas un Informāciju, iekļūt ar Apziņu šajos Ķermeņos, izdalītos no Termināla, atbilstošās Smalkās Pasaules Sfērās vai slāņos. Pie tam, var pēc savas vēlēšanās piešķirt šiem ķermeņiem nodomam atbilstošu izskatu. Bez tam, Termināls var iziet no Tanu, tad cilvēks burtiski sadalās divos. Protams, Termināls kvalitatīvi atšķirīgs no Tanu un var brīnišķīgi iztikt bez viņa, vēl vairāk, tā jau Kosmiska Būtne, bet Termināls nepametīs bez vajadzības Tanu, tāpēc ka viņam nepieciešams vēl Tanu dzīves laikā pacelties par trīs pakāpieniem uz augšu: Tanu šajā gadījumā nepieciešams priekš noteiktu enerģiju izstrādāšanas. Tanu te spēlē ģeneratora lomu, bet Termināls uzņemas multivibratora funkcijas, nosakoša nākošā Multiplekansa (strāvojoša Ķermeņa Telpā) īpašības un funkcijas.
17...
 
http://www.draugiem.lv/group/16000829/?f_tid=4274049