svētdiena, 2012. gada 26. augusts

Tikšanās ar Susan Gregg


Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi!  
  

30.augusts 18:00 
Ielūdzu jūs uz ārpuskārtas tikšanos ar Dr.Susan Gregg 

Ceturtdienas vakara tikšanās “Kā izmantot tolteku tradīcijas, lai saskatītu bezgalību”

Tikšanās ar Dr.Susan Gregg no Havaju salām – garīgā skolotāja, tolteku nagual, reiki meistare, rakstniece, grāmatu „The Toltec Way”, „Mastering the Toltec Way ”, „Complete Idiot’s Guide to Short Meditations”, „Dance of Power”, “Finding the sacred Self” un „The Encyclopedia of Angels” u.c. autore. 

Atļauj mums apzināties savu spēku tā, lai radītu sapni par debesīm, kur pilnīgi viss ir iespējams. Palīdzi mums izmantot mūsu pašu iztēli kā pavadoni sapnim par mūsu dzīvi un radīšanas maģiju. Dons Migels Rīzs 

Sjūzena stāstīs par daādām praksēm un rādīs vingrinājumus, kurus jūs pavisam vienkārši varat izmantot savā dzīvē, veidojot to daudz labāku. Jūs aizbrauksiet zinot: kā būt laimīgākiem, brīvākiem un kā paskatīties uz dzīvi no jaunas perspektīvas. Izmantojot trīs tolteku meistarības – apzināšanās, transformācija un nodoms – mainās viss un nekas. 

Kad jūs dzīvojat no sava gara perspektīvas, jūs sākat vairāk smieties un priecāties. Šis vakars būs bagātīgs ar smiekliem, mīlestību, vingrinājumiem un meditācijām. Nāciet un izpeldieties mīlestībā. Jūs uzzināsiet par patieso sirds ceļu. Nāciet un uzziniet par savu iedzimto savienojumu ar bezgalību. 

Magi cīnās, lai sasniegtu mērķi, kuram nav nekāda sakara ar vidusmēra cilvēka izziņas meklējumiem. Magu cerības ir sasniegt un apzināties bezgalību. Karlos Kastaņeda 


  

Informācija un reģistrācija: Kaspars, 29435539, kaspars@inlighthouse.lv 

Dalības maksa: 12,- Ls
(semināra “Apzinātā sapņošana. Mitotes ceremonija” dalībniekiem atlaide semināram: puse no lekcijas dalības maksas – 6,00 Ls) 

Norises vieta: K.Valdemāra 34-3 (namrunim zvanīt Nr.3 SIA “Universum”), 3.stāvs.
Ieeja no ielas, blakus “Latvijas Balzāms” veikalam. 

  

Ar visa laba vēlējumiem, 

Kaspars