otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Bezmaksas vebinārs "Indija- kas tur tik īpašs?"


Labdien!

Ielūdzu Jūs pievienoties bezmaksas vebināram "Indija - kas tur tik īpašs?", kas notiks 10.08.2012. plkst. 19:00 pēc Latvijas laika. (vairāk informācijas par to vēstules beigās).

Jau vairāk nekā 3 gadus organizēju braucienus uz Indijas Dienvidiem, un nākamie notiks 07.10. - 26.10.2012. un 24.01. - 13.02.2013.
Un nesen man pajautāja: "Indija - kas tur tik īpašs, ka tu brauc tur atkal un atkal?" Un kad es sāku stāstīt savu "kāpēc?", cilvēks, kas man uzdeva šo jautājumu, teica, ka man tas jāpastāsta arī citiem. Tas arī ir šī bezmaksas vebināra mērķis.

Braucieni, ko organizēju, nav tradicionāli tūrisma braucieni, kur lielākais akcents tiek likts uz apskates objektu apmeklēšanu.
Tas ir brauciens, ko es saucu "ceļojums uz mājām". Un mājas, tas esat Jūs pats.

Lielāko brauciena daļu uzturēsimies Sai Babas ašramā, Puttaparti, kas ir aptuveni 150km no Bangalores lidostas, kur ielidosim 25.01.2012. pēcpusdienā.
Te, ašramā, notiek galvenās atklāsmes katram individuāli. Esmu bijusi Indijā nu jau 15 reizes un katru reizi apbrīnoju, cik smalki Gars strādā ar katru cilvēku, kas atbrauc. Katram notiek savi brīnumi - lielāki vai mazāki, tiek saņemtas atbildes uz jautājumiem, kas tik ilgi bija neatbildēti, rodas jaunas idejas un iedvesma dzīvot tādu dzīvi, kādu patiesībā vēlies.
Apmeklēsim arī Palmu lapu lasītāju un vēdisko astrologu, kas bieži vien atver jaunas durvis uz sevis un savas dzīves misijas izpratni, iedrošina spert soļus, ko jau tik ilgi gribējās spert, bet bailes vai kādi citi iemesli atturēja no tā, kā arī dod informāciju par iepriekšējām dzīvēm.
Meditācijas vienā no pasaules lielākajām meditāciju piramīdām ļaus izjust jaunu meditāciju prakses līmeni tiem, kas jau ilglaicīgi to praktizē, kā arī palīdzēs vieglāk uzsākt meditēšanas pieredzi iesācējiem.
Seno vēdisko tempļu apmeklējumi ļaus pieskarties Indijas unikālai kultūrai un dzīves izpratnei.

Diemžēl e-pasts neļauj nodot visas šīs pieredzes lieliskās emocijas, jūtas. Nav iespējams visu aprakstīt un izstāstīt, tāpēc ielūdzu Jūs pievienoties bezmaksas vebināram ("seminārs" caur internetu), kurā es stāstīšu par savu un manu ceļa biedru pieredzi ceļojumos uz Indiju - par brīnumiem, atklāsmēm, jautriem atgadījumiem un to, kas iedvesmo mani braukt uz Indiju atkal un atkal.

Vebinārs ir pilnīgi BEZ MAKSAS un bez jebkādām saistībām no Jūsu puses. Ja pat šajā brīdī skaidri zināt, ka nebrauksiet uz Indiju, vienalga aicinu Jūs pievienoties vebināram un vienkārši paklausīties. Apsolu, Jūs to nenožēlosiet!

Vebinārs notiks piektdien, 10.08.2012. plkst. 19:00 pēc Latvijas laika, un tam reģistrēties Jūs varat te: 
http://www.anymeeting.com/PIID=E052DB84804F

Ja arī kaut kādu iemeslu dēļ nevarat piedalīties vebinārā klātienē, lūdzu, vienalga piereģistrējaties, es nosūtīšu Jums vebināra ierakstu.

Uz tikšanos vebinārā! Paldies par iespēju dalīties pozitīvajā!

Namaste
(Dievs manī sveicina Dievu Tevī)

Rita Ivanova
t.29857838, ivarita7@gmail.com

P.S.S. Lūdzu, pārsūtiet šo informāciju arī saviem draugiem un paziņām. Paldies!