sestdiena, 2012. gada 25. augusts

Pārsviesties otrādi

No SOLĀRAS prognozes AUGUSTAM 2012
http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kad mēs mēģinām dabūt laukā pamatīgu mietu, kas ir iedzīts zemē, mēs uzrokam augsni tam visapkārt, un tad šūpojam to uz priekšu un atpakaļ. Tas ir tas, kā mēs samazinām sazemējumu, kas mūs notur pie dualitātes. Visa mūsu dzīve ir sākusi šūpoties no vieniem sāniem uz otriem. Pa laikam tas var izsaukt nelabumu, it īpaši, kad mēs gatavojamies pārsviesties otrādi.
Mēs pastāvīgi esam mētāti no vienas malas uz otru, nekad nezinot – kad nākamais apvērsums var notikt. Tas rada atslābumu un izkustēšanos dualitātē. Pārsteidzoši ir tas, ka mēs nemēģinām noturēt neko. Mēs neķeramies pie masta, un necenšamies nodrošināt sevi ar virvēm pie savām vecajām pozīcijām. Mēs neizejam uz pretošanos, kad negaidot tiekam pārsviesti uz kuģa otru bortu. Mēs nevērtējam to kas notiek, kā “labu” vai “sliktu.” Mēs vienkārši ļaujam tam notikt. Kad mēs tā rīkojamies – mēs pamanām, ka neesam pat samērcējušies.
Dažreiz mēs patiešām ietriecamies vecajās uzvedības sliedēs, kas tagad tikai pastiprinās, un kļūst vēl deformētākas. Tas notiek ar lielu intensitāti, tā, ka mēs varam beidzot tikt no tām prom – uz jaunu, patiesāku savas būtības daļu. Šī šūpošanās uz priekšu un atpakaļ var būt ārkārtīgi nogurdinoša, aizraujoša, satraucoša un saviļņojoša, bet tā nekad nebūs garlaicīga. Nekad nebūs tas, ko mēs bijām gaidījuši. Tam nekad nav iespējams sagatavoties, bet tas ir augstākā mērā efektīvi, lai pārsviestu mūs – uz pilnīgi jaunu realitāti.
Kad mūsu iekšējās un ārējās pasaules atrodas pašā Ultra Ideālā Viesuļa vidū, un kad mūsu dzīves kuģis mežonīgi šūpojas uz priekšu un atpakaļ – mēs nevaram paredzēt, kas notiks tālāk. Mēs vienkārši darām visu labāko, lai paliktu ĪSTI, un REĀLI iemiesotu TĪRU ĪSTU MĪLESTĪBU – vienalga, lai kas arī notiktu. Kad mūsu ārējais līdzsvars ir mežonīgi sašūpots – ir būtiski svarīgi atrast IEKŠĒJO atbalsta punktu, un sevi iecentrēt šinī pozīcijā. Šis atbalsta punkts ir centrālais mūsu līdzsvara punkts. Uz kuģa tas ir virtuāls punkts, kurš ir līdzsvara centrs pie šūpošanās. Tiklīdz mēs saskaņojamies ar savu iekšējo atbalsta centru – visas lietas sāk griezties ap mūsu iekšējo Stabilitāti un Īstumu, un mēs paliekam Viesuļa Acī, paplašinātā ŠEIT un TAGAD centrālajā punktā.
Mūsu iekšējais atbalsta punkts ir vieta, kur mūs vismazāk var skart šūpošanās, kuru mēs piedzīvojam. Šī vieta notur mūsu līdzsvaru sabalansētu. Un tieši šī šūpošanās uz priekšu un atpakaļ, šī svārstīšanās no viena borta uz otru parāda mums mūsu iekšējā atbalsta punkta vietu. Atbalsta punkts šeit ir bijis vienmēr, taču mēs to varam atrast tikai tad, kad notiek neparedzama šūpošanās. Bez tam tas ir vienīgais punkts, kurš paliks nemainīgs, kad mēs pārsviedīsimies otrādi.
Kad viss pārsviedīsies otrādi – realitātes sistēma apvērsīsies ar kājām gaisā. Tas, kas bija neredzams – paliks redzams, un daļa no tā, kas bija redzams – tagad paliks neredzams. Vesela jauna pasaule pavērsies mūsu priekšā. Visa kompozīcija tam, kas ir mūsu apkārtnē – izmainīsies dramatiski. Mēs nepazaudēsim savu tuvības zonu; tā vēl būs tā pati, bet tā pārvietosies uz tādu vietu, kur nekad vēl nebūs bijusi. Ja mēs centīsimies to sameklēt agrākajā vietā, mēs varam nodomāt, ka tā ir izzudusi, bet tā vienkārši ir pārcēlusies uz jaunu atrašanās vietu.
Pārsviešanās laikā mēs ne tikai ieraudzīsim pretējo pusi tam, kas šeit bija agrāk. Tas nebūs kā monētas pārmešana un nonākšana no ģerboņa uz ciparu. Tā vietā mēs tagad saredzēsim abas puses vienlaicīgi. Kad tas notiks – pilnīgi jauna realitāte parādīsies, kura būs bezgalīgi plašāka, nekā mūsu vecā pasaule. Tā iekļaus sevī Zināmā Kartes, un Kartes no Nezināmā. Mēs ieiesim Dimanta Neredzamā teritorijā.
Par cik pārsviešanās otrādi atsvabinās mūs no vecās realitātes – mums būs jāuzsāk jauna un svaiga. Bezgalīgi plašākas realitātes parādīšanās dos mums daudz pilnīgāku mūsu ainavu un mūsu dzīvi, nekā ir bijis līdz šim. Tā kā mēs pārvietojamies uz Dimanta Neredzamā paplašināto realitāti – jaunais radīsies ar dabisku eleganci. Mēs pamanāmi nomierināsimies, kad mēs pilnībā noskaņosimies uz savas Sirds Zināšanu, ka VISS IR LABI.
Daudzas situācijas pārsviedīsies otrādi sākot ar tagadējo brīdi, līdz pat šā gada beigām. Kad tas notiks – neskaitāms daudzums elementu nostāsies savās vietās. Tas turpināsies, lai pastiprinātos līdz Vienpadsmito Vārtu aktivācijai šā gada 22. Novembrī, kad Dimanta Neredzamais kļūs pilnībā redzams.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4274147