sestdiena, 2012. gada 25. augusts

Meditācija


Meditācija I
 
 
1. Meditācijas laikā Adepts veic Telpiskās Domas pievilkšanu. Protams, pēc domāšanas veida pievelkas Informācija, saturošās Telpiskajā Domā.
Informācija ir Zināšanu veids, tas ir Zināšanas kvantē savas daļiņas, granulē viņas pēc īpašībām, atbilstošām domāšanas veidam. Tādā veidā, Informācija ir Zināšanu daļa. Un mēs zinām, pēc Atbilstību Likuma daļa aizvieto veselo: pareizi pielietojot no Telpiskās Domas uztverto Informāciju, viņa pilnībā atražos Zināšanas, ar hologrāfisko paņēmienu.
 
2. Svarīgi tvert Informācijas uztveres momentu. Šis moments pavadās ar atbilstošu Dvēseles atsaukšanos un projicējas ar viņu Apziņā, kādas Laika blīvuma spiediena sasprindzinājuma pašķiršanas veidā, kurš (Laika blīvuma spiediena sasprindzinājums) saspiežas Apziņā ar meditācijas procesu – izveidojas enerģētiskais kanāls Bezgalējībā. Protams, šis kanāls apzinās pakāpē, atbilstošā uztveres kvalitātei un uztvertā apziņai. Atcerēsimies, ka uztvere ieskanās ar sajūtu, iespaidu, priekšstatu un iztēli – sevišķi subjektīvi–intraspektīvām, personiskām enerģijām. Tāpēc, cik augstāka Personības garīgā izglītība, tik augstāk, plašāk un dziļāk sapratīsies uztvertā Informācija.
 
3. Svarīgi izjust šo kanālu un apzināti pielietot viņu Sadarbībai: tieši, īstenot caur viņu divpusēju sakaru Kustību – paša Es ar Telpisko Domu.
 
4. Šis Apziņas enerģētiskais kanāls izveidojas sekojošā veidā: Informācijas uztveršanas momentā atbrīvojas Uguns no Apziņas, tas ir notiek Apziņas dalīšanās, viņas kvantēta polarizācija uz sevi un uz Telpisko Uguni – Apziņa pieslēdzas Telpiskajai Domai. Tā ir augstākā un svēta Būtnības maksa Esamībai par Zināšanām. Izveidojas garīgs vads, savienojošs Adeptu ar Augstāko.
 
5. Tieši tāpat pie Uguns uztveršanas atbrīvojas Informācija no Būtības, kā vekselis pie aizņēmuma.
 
6. Pie īstenotas Apziņas enerģētiskā kanāla uzbūves Telpiskajā Domā pietiekami atbrīvot Uguni, lai iegūtu Zināšanas. Tāpat pietiekami paziņot par sevi, lai savienotos ar Telpisko Uguni kosmiski.
Protams, Telpiskās Uguns uztveršana ierosina Būtības Zināšanu veidu – viņas Atmiņu, kura savieno Būtības redzējumu ar Tagadni un Nākotni. Tieši tāpat uztvertā Informācija ievada Kustībā cilvēcisko Garu, un šī Gara Uguns jau pārved uztverto Informāciju apzināšanās apgabalā, ar saprašanu Apziņas paplašinātības pakāpē.
Tāda ir Samadhi procesa darbība.
 
http://www.draugiem.lv/group/16000829/?f_tid=4272195