trešdiena, 2012. gada 1. augusts

Ilarions 29.jūlijs- 4.augusts/2012


Viedas Meistars Ilarions

29.jūlijs- 4.augusts/ 2012
 
Mīļie!
 
Dienām saplūstot vienai ar otru, parādās arī kādas jaunas enerģijas un svaigums, kas piesūcina itin visu. Šis ir laiks, kas apvieno un atkal savieno jūs, padarot par to Būtni, kas patiesībā savā iekšienē esat, šajā laikā ar nodomu dodat iekšējo tai pasaulē ārā, kas ap jums. Visas meklētās atbildes atrodas jūsu vissvētākajā no svētajām vietām, svētajā sirds telpā. Parādās daudzas izklaides un maldinošie spēki, kas vēlas novirzīt jūs no ceļa un ir svarīgi, ka paliekat saistīti ar savu spēku un savu Dievišķā Plāna daļu. Tas, kas varētu būt piemērots vienam cilvēkam, var nebūt jūsu ceļš, tāpēc mēs iesakām- būt patiesiem pret sevi.
 
Daudzas reizes jau teikts: ”Vispirms meklējiet Dieva valstību, tad sekos arī viss pārējais” un šis teiciens šobrīd ir patiesāks par patiesu. Jūs nekad nenovirzīsieties no ceļa, ja sekosiet savai iekšējai vadībai, jo tad zināt, ka tas ir drošs, jūsu ceļš ir perfekts tieši JUMS. Savienojoties ar savu Vareno ES ESMU Klātbūtni, ar savu VirsDvēseli, jūs aizvien tiecaties sasniegt zvaigznes un manifestēt savus augstākos redzējumus. Tā rīkojas daudzi no jums, ar lielu atdevi un mēs sakām, nepadodieties pirms pašas rītausmas, pirms visa tā, kas licis jums manifestēties te uz Zemes.
 
Kā tilti starp Debesīm un Zemi, jūs jau esat palīdzējuši un turpināt palīdzēt, iezīmējot Pasaules, kurā dzīvojat, likteņa veidolu, un nesat un veidojat savai Pasaulei jaunu piemēru, uz kura arī balstīsies jaunā Pasaule. Šajā laika brīdī jūs šķietami jūtaties kā no ūdens izmestas zivis, kas virzās pret valdošo domu formu straumi un reiz radītajiem priekšstatiem. Ik reizi, kad gūstat panākumus pārvarot šo apziņas straumi, jūs uzstādāt jaunu standartu, kas atbrīvo ap jums esošos no viņu dzīves sapņa.
 
Dažkārt ir pavisam grūti iet Gaismas Ceļu nezināmajā. Esat iepazinuši status quo un šis stāvoklis šajā telpā kādu laiku arī apmierina, bet jums uzstājīgi jāsaglabā savi augstākie redzējumi par vēlamo Pasauli, ko gribat radīt un dzīvot. Pasauli, kas apmierina visu vēlmes un vajadzības, kurā katram ir tas, kas tam vajadzīgs, bez cīņas par eksistenci, kas neļauj izbaudīt un sajust savas patiesās Būtības burvīgumu. Tas ir tas jūsu Es aspekts, ar kuru tagad ir jārunā un jāpiešķir lielāka nozīme jūsu ikdienā. Piesauciet šo varenāko un augstāko sevis izpausmi, lai tā ienāku un manifestētos jūsu ikdienā.
 
Jūsu Augstākais Es radījis enerģijas matricu ap jums, tā atvērs durvis lielākai apvienošanai ar Cilvēka Es Dievišķo aspektu. Tas tagad paliek jūsu apzinātā nodoma līmenī un vēlmē savienoties ar jauni radīto lauku, kas vibrē augstākā līmenī, nekā tas bija agrāk. Tieši šī jūsu vēlme ir jāsavieno ar varenākā Gribu padevīgā ticībā Dieva varenībai, kas mīt jūsu iekšienē. Padariet to par savu augstāko nodomu uzsākot katru dienu un viss, kam būs jāmanifestējas, arī manifestēsies. Esiet Dieva žēlastībā, mīļie, jo tiekat neaprakstāmi svētīti un mīlēti.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante