ceturtdiena, 2012. gada 30. augusts

Akaši Hronikas par 2012.gada septembri


Publicēts 2012.gada 24.augustā
tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādas enerģijas un kāda veida pārdzīvojumi ir sagaidāmi 2012.gada septembrī?
 
Šī mēneša enerģija ietver jautru, optimistisku noskaņu. Parādīsies zināma viegluma sajūta, ja vien jūs tai atstāsiet vietu savā dzīvē Tam būs nepieciešams tikai pieņemt lēmumu par rīcības vienkāršošanu un tās tempa palēnināšanu. Līdz šim, 2012.gadā jūs tikāt pakļauti radikālām pārmaiņām. Liela daļa no tām var būt acīm redzama jau tagad, taču vēl lielākas izmaiņas pagaidām nav saskatāmas. Jūs pat neesat pamanījuši, cik ātri esiet virzījušies uz priekšu pa dzīvi. Neesiet pamanījuši, cik dziļi esiet mainījušies. Šajā mēnesī jums patiešām ir būtiski pieņemt lēmumu par dzīves tempa samazināšanu, lai izprastu sevi.
 
Šajā laikā ir būtiski rūpēties par savu ķermeni.
Ir nepieciešams, lai jums būtu brīvs laiks, vispār bez jebkādiem plāniem, ir jābūt mierīgiem un tendētiem uz pārdomām. Ir svarīgi izvairīties no jebkādas liekas spriedzes jeb – nevienam neko nesolīt. Tā ir iespēja palēnināt un vienkāršot jūsu dzīves tempu. Šis ir labvēlīgs laiks, lai attīstītu normālu darba režīmu, vienīgi pārliecinieties par to, ka tas neiesaista jūs tādejādi, ka jūs no viena veida darbības pārslēdzaties uz citu. Pārliecinieties, ka jūsu noteiktais režīms ir gatavs un piemērots jūsu dzīves tempa samazināšanai un atstāj jums zināmu telpu starp jūsu darbībām, kad tas ir iespējams.
 
Ja jums izdosies to izdarīt, ja jūs spēsiet samazināt dzīves tempu, šis mēnesis solās būt ļoti saulains, maigs, mīlestības pārpilns un jūs dziedējošs. Ja jūs neko nepasāksiet, enerģētika šajā mēnesī var kļūt saasināta un nokaitēta. Ir divas krāsas, kas nosaka šo mēnesi. Viena no tām ir maiga krēmīgi dzeltena krāsa, kas liecina par mierīgu, dzīvespriecīgu pasaules uztveri. Otra - konkrēti – dedzinoša, rūsas sarkana krāsa liecina par aizkaitinātu, vētrainu, noplicinātu enerģētiku. Jo jūs visu laiku esiet kustējušies, mainījušies un beigu galā izauguši tik ļoti, ka jūsu lielākā daļa atrodas uz nervu sabrukuma robežas. Ir laiks samazināt dzīves tempu, atjaunoties un izdarīt secinājumus. Izvēlieties dzelteno. Esiet šajā mēnesī tik mierīgi, lēnprātīgi un mīlīgi, cik vien spējat. Pretējā gadījumā sarkanā krāsa izpaudīsies jūsu manierēs un pārdzīvojumus, kad jūsu enerģētika būs izsmelta.
 
Kādas darbības nesīs vislielāko labumu 2012.gada septembrī?
 
Attiecībā uz ikvienu cilvēku, atkarībā no viņa dzīvesveida, dažādas darbības nav identiskas, bet ir lietderīgi katram uzrakstīt kopēju/vispārēju plānu katrai dienai un nedēļai. Šajā gadījumā tas jums palīdzēs noteikt ieradumus attiecībā uz to, kā jūs apveicat ik rītu un kā sakāt „uz redzēšanos” ikvienai jaunai dienai. Pilnveidojiet [šos] ieradumus un izvēlieties tādas darbības, kas jums liktu uz mirkli apstāties, lai aizdomātos. Piemēram, tā vietā, lai skrietu, šajā mēnesī apsveriet iespēju izvēlēties pastaigu. Tā vietā, lai skatītos televizoru, aizveriet acis un klausieties mierīgu mūziku. Lūk, daži piemēri tam, kā jūs varat mainīt savas ikdienas darbības tā, lai tās vēl joprojām būtu daļa no jūsu ikdienas rutīnas, taču daudz lēnākas jeb daudz mierīgākas un patīkamākas nekā parasti.
 
Viss, ko jūs ieplānosiet, palīdzēs jums īstenot jūsu cerības. Pat arī, ja jūs nesekosiet precīzi plānam, tas tik un tā palīdzēs jums izvēlēties tieši tās nesteidzīgās un patīkamās nodarbes.
 
Vai ir kaut kas, kas mums palīdzēs kaut ko nepalaist garām vai no kaut kā izvairīties šajā mēnesī?
 
Šis mēnesis var jums palīdzēt izvairīties no pārāk lielas aizkaitinātības. Aizkaitinājums var rasties no daudziem un dažādiem avotiem, ieskaitot tos, kas ir uzskatāmi par vizuāliem, dzirdes, psihiskiem, u.tml. Piemēram, ir ļoti svarīgi izvēlēties daudz mierīgāku mūziku, nekā parasti to darāt un skatīties filmas vai televizoru mazākā skaļumā, nekā jūs esiet raduši. Tādejādi jūs spēsiet izvairīties no sabļaustīšanās ar kādu pāri visai istabai, ja tā vietā jūs vienkārši mierīgi varēsiet pieiet klāt un parunāt ar cilvēku. Tāpat jūs spēsiet izvairīties no tādu cilvēku klātbūtnes, kuri sūdzas un dramatizē savus dvēseles pārdzīvojumus. Jūs variet būt labvēlīgi pret vieniem vai citiem cilvēkiem jūsu dzīvē, taču tajā brīdī, kad viņus kaut kas ir satraucis, vienkārši aizejiet prom un atgriezieties vēlāk, kad viņi nomierināsies tiktāl, lai emocijas neplūst pāri malām.
 
Ja jūs izrādāties esam enerģētiskās ķēdes beigās un nespējat tikt galā ar citu cilvēku enerģētiskā pola disonansi, kā arī, ja esat kopā ar kādu, kurš ir kaut kāda iemesla dēļ satraukts, un jūs nevarat vienkārši aiziet, centieties panākt, lai šis cilvēks lēnām dziļi ieelpotu, tādejādi nomierinot viņa enerģētisko lauku. Vai arī jūs paši tā dariet, kad atrodieties viņam līdzās.
 
Esiet droši par to, ka emocijas ir vajadzīgas. Nav nekā slikta tajā, ka cilvēks ir emocionāls, taču dažkārt, kad emocijas gūst pārsvaru, tās vispirms ietekmē mūsu enerģētisko lauku un tas savukārt izstaro vibrāciju, kas var ietekmēt visus pārējos telpā esošos. Parasti, jūs ātri vadāt šīs vibrācijas un turklāt darāt to visu laiku. Taču šajā mēnesī, kad jūs centīsieties mazināt visu pārējo aizkaitinātību, tomēr ir noderīgi izvairīties atrasties tādu cilvēku tuvumā, kuri ir satraukti, vai izvairīties no situācijām, kas to izraisa. Piemēram, izvairieties no sporta pasākumiem vai citām kolektīvām nodarbēm, kurās [daudzi] cilvēki vienlaicīgi var tikt satraukti. Šajā mēnesī ir ārkārtīgi svarīgi iztaisīt pārtraukumu šāda veida pasākumu apmeklēšanā, vienkārši dodiet jūsu ķermenim, prātam un garam vairāk telpas, lai apzinātos tās pārmaiņas, kas ar jums ir notikušas šajā gadā. Šis laiks ir paredzēts tieši jums, bet nekādā gadījumā ne tam, lai reaģētu uz biežo aizkaitinātību, kas ir klātesoša citos cilvēkos.
 
Vai ir vēl kaut kas, ko mums vajadzētu zināt par 2012.gada septembri?
 
Līdzās mierīgajai, patīkamajai enerģijai, mums pieejama ir liela Mīlestības sajūta. Šis ir labs laiks, lai paustu Mīlestību jebkurā veidā, kādā vien spējat. Sāciet ar sevi. Katru dienu atrodiet veidu kā paust Mīlestību pirmkārt jau pašiem pret sevi, pat tad, ja tas ir tikpat vienkārši, kā dažas minūtes pamasēt jūsu iekaisušos kakla muskuļus vai aizbēgt no garlaicīgas un grūtas darbošanās, lai tādā veidā sevi atslogotu. Jūs, protams, varētu izdarīt kaut ko lielāku, piemēram, nopirkt briljanta gredzenu vai aizbraukt ceļojumā. Nav nozīmes tam, ko jūs darāt, ja tas tiek darīts Mīlestības vārdā pret to, kāds jūs esiet, un piedodot visu, kas jums ir bijis grūts Jūsu dzīvē. Jebkas, kas pauž Mīlestību, ir nozīmīgs.
 
Kolīdz jūs esiet izstrādājuši dažādus paņēmienus, kā būt labiem pret sevi, neapstājieties pie sasniegtā. Meklējiet veidus, kā jūs variet iepriecināt pārējos. Izskatiet iespējas, kā būt noderīgiem pārējiem, nekaitējot sev pašiem. Atrodiet iespējas, kas ļauj jums īstenot spontānas labestības izpausmes un nostaigājiet lieku jūdzi, lai vienkārši ik reizi palīdzētu līdzās ejošajiem. Jebkurš Mīlestības Akts šajā mēnesī atvērs plašāku telpu labestībai un mieram, kas arī ir uzskatāmi par to, ko jūs cenšaties pilnveidot šajā mēnesī.
 
Un jau atkal, tā kā jūs veicat šos labos darbus priekš sevis un pārējiem, pārliecinieties, ka jums tas nākas viegli. Neizraisiet sevī stresa stāvokli. Negraujiet savu pašu enerģētisko lauku, lai ziedotos citu labā. Šis nav laiks būt pašaizliedzīgiem vai stingriem pret sevi. Šis mēnesis ir vienkāršs tajā ziņā, ka spiež būt labestīgam un raudzīties uz tādām vienkāršām lietām, kā smaids un apskāviens, kuri savukārt spēj mainīt situāciju.