pirmdiena, 2012. gada 13. augusts

Grupa Metasintēze: prognoze 2012.gada augustam


Grupa Metasintēze: prognoze 2012.gada augustam
07.08.2012.

Jūlija beigas – augusta sākums ir bijuši burtiskā nozīmē „karsti” - Uguns stihija izpaužas visos aspektos, ieskaitot visblīvāko – ugunsgrēkus. Tie turpināsies visu augustu. Tas ir saistīts ar anomāli (jeb tagad jau „normāli”) karstajiem laika apstākļiem, īpaši – ziemeļu puslodē. Pēc mūsu novērojumiem, transformējošo enerģiju fronte jūlija beigās ir pārvietojusies no dienvidu puslodes uz ziemeļu puslodi, ar mērķi – atjaunot nepieciešamo enerģiju līdzsvaru abās puslodēs. Planētas enerģētika pastāvīgi paaugstinās un kvalitatīvi mainās, augstfrekvenču (spēcīgi lādētu) kosmisko daļiņu ietekmē, kuras lavīnas veidā rada spēcīgi Saules izstarojumi.

Mūsu Saule, savukārt, izjūt kolosālu enerģētiku slodzi, ko projicē subatomārās daļiņas, kas nāk no Lielās Centrālās Saules. Viss izplatījums ap Zemi tiek pakļauts pastiprinātai bombardēšanai ar šīm daļiņām. Pirmais uz to reaģē planētas elektromagnētiskais lauks visos līmeņos, īpaši – Zemes jonosfēra (tās siltuma līdzsvars). Elektromagnētiskais lauks ir nestabils, tajā rodas milzīgi apgabali ar anomāli augstu un/vai anomāli zemu nozīmi. Šo apgabalu krustošanās robežas provocē laika apstākļu izmaiņas, tornādo, taifūnus un pat seismiskas parādības zemestrīču un vulkānu izvirdumu veidā.

Sociālajā plānā augustā turpināsies procesi, kas tika palaisti agrāk (pavasarī). Kaut kādi procesi beidzot nonāks pie sava noslēguma, dažkārt – pagaidu, t.i. netiks atrisināti pilnībā, taču tiks mazliet koriģēti. Kas attiecas uz sociālo dzīvi mūsu zemē [Krievijā], ir jāatzīmē, ka varas struktūru (egregora) skarbums un tās pastāvīgā pastiprināšanās (dažkārt „iniciatīvu no augšas” veidā) pagaidām neļauj iznākt virspusē dziļām enerģētiskām pārmaiņām.

Tomēr enerģētiskās „pārmaiņu frontes” pārvietošanās uz ziemeļiem paveiks savu – notiks daudz dziļāka apzināšanās (pagaidām gan tikai smalkajos plānos) par pārmaiņu nepieciešamību un par skaidrības ieviešanu situācijā, kuru rada valsts egregors vai, kas tiek radīta ar tā līdzdalību. Tiekšanās pēc godīguma un taisnības, „melu plīvuru” noņemšana – lūk, tie stūrakmeņi, kas sāk sarindoties nākotnes labumam. Tā apzināšanās, ka ikviens atsevišķs cilvēks var daudz ko mainīt un padarīt vēl vairāk, esot kopā ar domubiedriem, - ir liels solis uz priekšu ceļā uz sabiedriskā pašapziņas tapšanu aizplīvurotas autokrātijas situācijā. Jaunā apziņa jau izpaužas vienkāršas, taču sava negaidītā risinājuma dēļ iedarbīgas rīcības veidā (piemēram, jaunatnes iniciatīvas ar interneta resursu izmantošanu). Šādu soļu iedarbīgums ir saistīts tieši ar to neatbilstību standartiem, kā daudz brīvāka mentālā plāna pazīmi. Turklāt, paturēsim prātā, ka šis gads daudziem, īpaši jauniešiem, būs „pagrieziena punkts” viņu paš-apzinātībā un paš-noteikšanā (visās nozīmēs).

Elektromagnētisko svārstību amplitūda jau sāk izpausties cilvēku fiziskajā pašsajūtā. Pavājinās imunitāte. Paaugstinās sirds-asinsvadu, plaušu saslimšanu risks, kā arī traumatisma līmenis, jo kopējie nestabilie elektromagnētiskie lauki ietekmē atsevišķa cilvēka elektromagnētisko ķermeni. Ja jūnijā un jūlija pirmajā pusē cilvēkiem bija raksturīgas emocionāla rakstura svārstības un mentāla nestabilitāte, tad tagad vairāk cieš cilvēka ēteriski-fiziskais ķermenis.

Mēs jau runājām par hronisko nogurumu, kuru daudzi izjuta un turpina izjust šajā gadā. Augustā šis simptoms pastiprināsies un to pavadīs pilnīga vienaldzība ne tikai pret dzīves augstākās jēgas, bet pat pret parastas eksistences jēgas meklējumiem. Daudzi vienkārši „pārrāpo” no dienas uz dienu, cenšoties izdzīvot. Vai arī, īsteno visvienkāršāko dzīvi dabā. Spēcīgām emocijām nav nedz spēka, nedz vēlēšanās. Visi mūsu dzīves balsti ir satricināti līdz pamatiem, daudz kas jau ir sagrauts, taču jaunais vēl nav izpaudies, tas vēl tikai iezīmējas un tikai gatavojas izpausties. Tāpēc mūsu pamatinstinkti mums prasa atlaist visu (tik un tā – neko nenoturēsi un neizplānosi), atslābināties un „peldēt pa straumi”. Bet straume lēni, bet neatlaidīgi nes mūs tuvāk jaunā scenārija „pilotprojekta palaišanai” (novembrī) un tālāk – decembrī, kad notiks pilnīga planetārās programmas pārlādēšana.

No otras puses tiem, kuri jau ir izgājuši galvenās personības transformācijas, iesācies augusts dod labu iespēju noskaņoties uz enerģētisko vilni un īstenot savā dzīvē sen iecerētus mērķus. Atrašanās „viļņa virsotnē” ienes jaunu brīvības pakāpi – brīvības, kuru neierobežo limitējoši/ierobežojoši priekšstati vai emocijas, kas saistītas ar iepriekšējiem stereotipiem. Taču šo brīvību diktē nepieciešamība pēc pārmaiņām, ieskaitot planetārās, un tie, kuri to saprot, peld uz priekšu, pilnībā uzticoties notiekošajam un ar „mieru dvēselē” – atšķirībā no tiem, kuri vienkārši pārstāj pretoties spēka trūkuma dēļ un bez ticības „gaišākai nākotnei”.

Brīvība kļūt par to, Kas Tu Esi, paver daudzas jaunas iespējas. Gudrība un mīlestība beidzot savienojas, veidojot spēcīgu potenciālu darbībai Vienotā gultnē. Šīs darbības tomēr nav pašmērķis, bet ir izvērsošamies Augstākā Plāna loģiska izpausme caur Patiesajiem.

Augusta otrā puse kļūs saspringtāka un šis sasprindzinājums izpaudīsies visos esības plānos, simbolizējot vecā pretošanos daudz radikālākām transformācijām. Sasprindzinājums turpināsies līdz septembra sākumam. Šajā periodā daudzas ieceres, kas neatbilst „momentam”, cietīs galīgu krahu, piespiežot to īpašniekus atteikties no viņu neperspektīvajiem plāniem. Notiks kārtējā „izlīdzināšanās”, pēc kuras atvērsies „otrā elpa” dažāda veida atklāsmju (insight) veidā par to, ka Dievišķais Plāns izvēršas/vēršas plašumā caur mūsu patieso sirdi un nekā savādāk. Un mūsu uzdevums ir – netraucēt šim Plānam realizēties.
 
Daudzi no tiem, kuri ir piešķīruši lielu nozīmi saņemamajai informācijai čenelingu un „skolotāju pamācību” veidā, saņems apliecinājumu tam, ka balstīšanās tikai uz informāciju – ir mentālais strupceļš. Viņiem šķitīs, ka viņu gaišredzības un gaišdzirdēšanas kanāli ir pakļauti „tumšo spēku” uzbrukumiem, paši kanāli sabrūk un izkropļo informāciju. Daudzi pastiprinās cīņu ar šiem spēkiem visos viņiem pieejamos maģiskajos veidos, uzturot sevis pašu dualitāti. Piedāvājam ieskatīties dziļāk sevī – cik liela ir viņu ticība Dievišķajam Plānam? Vai viņi dzīvo sirds un prāta harmonijā? Kādi ir viņu personīgie centieni?

Pārbaudījumi sagaida ikvienu no mums, taču īpaši tos, kuri nodarbojas ar maģiskajām praksēm un dziedina, balstoties uz pašu spēkiem. Mēs visi – esam Kosmiskas Būtības, kurām piemīt kolosāla atrašanās dualitātē, laicīgā (eoniem ilgi) atrautībā no Avota pieredze. Tagad sākas viens no vislielākajiem kārdinājumiem – vai nu iet/sekot pēc pašu pieredzei/zināšanām vai arī būt Gara vadītiem. Daudziem šķiet, ka viņus vada Gars, taču, ja viņi paraudzīsies uz savām domām un rīcību uzmanīgāk, tad sapratīs, ka viņus vada viņu lielā patība, kuras kalpībai viņi tiecas pakļaut pašu Dievu. Šādu būtību laiks tuvojas noslēgumam.

Kaut kad oktobra beigās enerģiju fronte atkal pārvietosies uz dienvidu puslodi, pabeidzot nepieciešamo enerģētisko saskaņošanos Zemes ziemeļu daļā un nostiprinot elektromagnētisko asi jaunā stāvoklī. Novembrī notiks 11-to Vārtu atvēršana, kā priekšpēdējais solis daudzgadīgā transformācijas ciklā jauna nodoma (Vienotā plāna) izmēģinājuma/parauga rašanās un tā izpaušanās veidā visos līmeņos.

Tatjana Zolotuhina
2012.gada 7.augustā