svētdiena, 2012. gada 26. augusts

Ilarions 19.-26.augusts


Viedas Meistars Ilarions
19.-26.augusts/2012
 
Mīļie!
 
Laika tecējums paātrinās, un vasaras siltums raiti pāriet rudens vēsmās. Ja ik dienu atrodaties dabā, tad šī saskarsme sniedz jums dziedināšanu, iezemējumu un klusa, mierīga iekšējā prieka sajūtas. Enerģiju padeves šobrīd ir daudz spēcīgākas nekā agrāk, un tās ienākot jūsu būtībās un integrējoties ar jums, liek jums vairāk gulēt. Jaunās enerģijas saņem ikkatrs Zemes Cilvēks, jūs atrodaties pamatīgā tīrīšanās procesā, kurā iesaistīts ievērojams iedzīvotāju daudzums. Parādījusies tieksme fokusēties uz senu lietu sakārtošanu ģimeņu, sabiedrības un citu veidojumu starpā. Virspusē paceļas un parādās visas tās lietas, kas ir jāatrisina un jāatbrīvo.
 
Šis process pieprasa pacietību no tiem, kuri ar to jau sastapušies un tāpēc tiem vajadzīga nomierinoša enerģija. Patlaban pilnīgi neko neuzņemiet personīgi, neskatoties uz to, kā tas izskatās. Katra cilvēka iekšienē vienkārši notiek uzkrāto, neapzināto un neizprasto lietu atbrīvošana. Visi vecie uzskati, domāšana un darbība tiek transmutēta lielākā pieņemšanā par to, ka tas, kas bijis vairs nav būtisks, vajadzīgs un svarīgs šajos pārmaiņu laikos. Cilvēce tiek gatavota iziešanai no dualitātes un pārejai uz augstāku apziņu, un tas, kas jūsu apziņā atnāca rīta pusē jau ir sakārtots un izšķīdināts un jūsu priekšā jau ir jauna un cita lieta.
 
Atcerieties to, ka Mīlestība ir vislielākais spēks Visumā un dziedina visu disfunkcionālo un neatrisināto katrā cilvēkā un to starpā. Vienmēr un katrā saskarsmē izvēlieties Mīlestību. Šis laiks Zemes vēsturē ikvienam ir grūts, tādēļ vajadzīga pamatīga dziedināšanas enerģija un nodoms. Domājiet par sevi kā par Mīlestības Vēstniekiem un turiet savu Gaismu plaši atvērtu un pieejamu. Tā kā jau esat pieredzējuši šo attīrīšanos, jums tagad ir iespēja izstarot savu Gaismu citu labumam. Tas nebūt neprasa jūsu iesaistīšanos viņu lietās, tiem vienkārši jāatrodas jūsu Gaismā. Tā ir ļoti palīdzoša enerģija un spēcina tos, kuriem tā vajadzīga.
 
Daudzi jau tagad atrodas sava ceļojuma nākamajā līmenī un pieredz jaunu enerģiju ienākšanu sevī. Uzņemot un pārstrādājot sevī šīs enerģijas, jūsu būtībās notiek aizvien lielākas pārmaiņas. Jūs visi esat enerģiju spēkmājas un jums tās viedi jālieto, jo ar savām domām un darbību ietekmējat visu un visus savā apkārtnē; šajos laikos vissvarīgākā ir paškontrole un nepieķeršanās kādam iedomātam rezultātam vai iznākumam. Jūs te atrodaties pārmaiņu dēļ un jums jāizvērtē savas fokusēšanās un koncentrēšanās virzieni un lauki.
 
Pats svarīgākais- virzīt Mīlestību uz sevi, klusi to atstarot un ieiet sevī. Tas veicina lielāku savienošanos ar jūsu augstākajiem aspektiem, un notiek viegla un raita tālākā integrēšanās. Centieties līdz galam izbaudīt pie jums atnākošos prieka brīžus un ziniet, ka tas ir dabisks jūsu pilnīgās Būtības veseluma stāvoklis. Lai spīd Gaisma cauri jūsu sirdij, cauri jūsu acīm un smaidam.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante