otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Dziedināšanās darbnīca


Mīļie Dziedināšanās darbnīcu dalībnieki!

Ceram, ka jūs tāpat kā mēs ar nepacietību gaidāt nākamo – Rietumu Dziedināšanās darbnīcu mūsu Gaismas ķermeņa dziedināšanās darbnīcu ciklā. Ar prieku varam paziņot, ka nu šai darbnīcai ir izvēlēta gan vieta, gan laiks.

Rietumu darbnīcā atbrīvosimies no baiļu žņaugiem, iekļaujot savā dzīves ceļā ceļojumu aiz nāves robežas, lai noslēgtu savas dzīves veidošanu no tā, kas jau sen pagājis un ļautu sev dzīvot atbilstoši brīvajai izvēlei. Atbrīvosimies no dzimtas mantojuma traucējošās daļas, kas paaudžu paaudzēs ir tikusi nodota no vecākiem- bērniem. Uzsāksim Gaismas kareivja ceļu, iemācoties dzīvi dzīvot dziļā mierā, un iet dzīves ceļu saskaņā ar savu sirds balsi. Iegūsim „darba rīkus” bezbailīguma, ne-rīkošanās, ne-iesaistīšanās un iekšējās pārliecības spēka ieviešanai savās dzīvēs.

Mācīsimies dzīvot bez ienaidniekiem šajā vai citās pasaulēs. Atmetīsim šodienas tradicionālo izpratni par varmācīgo un agresīvo kareivi un kļūsim par gaismas kareivi, kurš vienmēr runā tikai taisnību, dzīvo un rīkojas taisnīgi. Tas notiek, atbrīvojoties no baiļu važām.  

Rietumu darbnīcā mums ir iespēja apzināt mantotās senču un karmiskās ietekmes, kas nosaka mūsu likteni. Veiksim vingrinājumus, kas palīdzēs izveidot labdabīgas attiecības ar šo mantojumu, pateicībā pieņemot senču sniegtās mācības jeb dāvanas, varēsim tos atbrīvot un stiprināt sevi, lai radītu pašu izsapņoto jauno pasauli.     
Iepazīsimies ar seno priesteru mācību par uztveres stāvokļiem, kas ļaus izsekot jeb „saskatīt” dažādas lietas fiziskajā, emocionālajā, mītiskajā un enerģētiskajā līmenī. Mācīsimies šo spēju ētisku izmantošanu, lai varam tās izmantot mūsu līdzcilvēku labsajūtas un veselības uzlabošanai.     

Darbnīcu uzsāksim un beigsim ar uguns rituāliem. Notiks arī Dienu glabātāju (Day Keepers) iniciācija. Dienu glabātāji bija tie, kas darbojās ar senajiem akmens altāriem, kas atrasti visur pasaulē, no Stonhedžas līdz Maču Piču un ļoti daudz arī Latvijā. Dienu glabātāji spēj atmodināt šo seno altāru spēku, lai dziedinātu un harmonizētu apkārtējo pasauli. Šis rituāls ir enerģētiska iniciācija, kas savieno ar seno priesteru enerģijām.
Saskaņā ar senajām zināšanām, Dienu glabātāji, katru rītu sauc sauli uzaust un katru vakaru norietēt, pārliecinoties, ka cilvēki ir harmonijā ar Zemes māti un godā mātišķās un sievišķās tradīcijas. Dienu glabātāji galvenokārt bija sievietes, kuras pārzināja un darbojās saskaņā ar Zemes mātes sievišķo aspektu tradīcijām. Šīs zintnieces bija klāt gan cilvēkiem dzimstot, gan mirstot un bija dziedinošo zālīšu zinātājas. Šī iniciācija uzsāk iekšējā sievišķā aspekta dziedināšanu un palīdz atbrīvoties no bailēm un nonākt iekšēja miera un līdzsvara stāvoklī.

Plašāka informācija http://sidrabvejs.blogspot.com/ 


Norises laiks:
Rietumu virziena dziedināšanās darbnīca notiks no 17.līdz 20.augustam
Sākums no plkst. 10:00, beidzas plkst. 23:00.

Norises vieta:
Kaltenē, viesu mājā „Zivtiņi”, 30 m no jūras

Ēdināšana un gultasvietas:
Veģetārā virtuve un gultas vieta 4- vai 5- vietīgā istabā.

Izmaksas:
Maksa par dalību darbnīcā 50,- LVL
Maksa par naktsmājām 30,- LVL par 3 naktīm.
Maksa par ēšanu –24 LVL kopā par visām četrām dienām (paši gatavojam tikai brokastisJ)
Maksa par transportu – ja organizējamies pilnās mašīnās, tad ap 5,- LVL no katra. Var izvēlēties individuālu nokļūšanu līdz norises vietai.

Kopā dalība, gulēšana, ēšana, koptelpas 104,-LVL

Pieteikšanās dalībai:
Piesakām savu dalību pa e-pastu baltvejs@hotmail.com

Priekšnoteikums dalībai:
Apgūtas Dienvidu virziena prakses vērtēšanas, nosodīšanas un ciešanu atbrīvošanā, vai arī līdzīgu mācību praktizēšana (šamanisms, Reiki, Cigun utml.) Ja nav apgūtas Dienvidu virziena darbnīcas mācības, tad lūdzu nosūtīt īsu savu garīgā ceļa aprakstu pa e-pastu baltvejs@hotmail.com


Dienu plāns
1.diena
·                     Apgaismošanas jeb iluminācijas praktiskā atkārtošana (10:00 līdz 13:00)
·                     Iekārtošanās istabās un pusdienas (13:00 līdz 14:00)
·                     No 14:00 Ciešanu trijstūris (cietējs – nosodītājs – palīgs); „melnā kule”
·                     Darbs ar uztveršanas punktu
·                     Čakru līdzsvarošana – katra ar katru caur arhetipiem
·                     Vakarā uguns rituāls
2.diena
·                     Iepriekšējo dzīvju dziedināšana
·                     Mazais nāves rituāls
·                     Vakarā Dienu Glabātāja iniciācija
3.diena
·                     Senču karmas dziedināšana
·                     Attīrīšanās no senču karmas
·                     Senču altāris
4.diena
·                     Kristālisko enerģiju izvilkšana
·                     Kustīgo enerģiju (svešo dvēseļu un garu) izvilkšana
·                     Mītiskās dzīves ceļa kartes sastādīšana
·                     Kuti rituāls
·                     Vakarā uguns rituāls

Kas jāņem līdzi.
Atkarībā no laika apstākļiem, strādāsim vai nu telpā uz grīdas, vai ārā uz zemes. Jāapģērbjas piemēroti un komfortabli, darbam ārā līdzi ņemot saliekamos krēslus, paklājiņus, spilvenus, segas meditācijām atkarībā no katra vajadzībām.
  • ·         Drēbes

o        Piemērotas drēbes vakara uguns rituāliem un darbam ārā, atkarībā no laika apstākļiem. Ja nepieciešams, tad arī pretodu līdzekļi, lukturītis.
o        Ērtas drēbes darbam telpā uz grīdas.
o        Goda drēbes. Iniciācija notiek svinīgā gaisotnē, kur ieteicamas gaišas drēbes (balti krekli un blūzes), dāmām gari svārki.
  • ·         Savs altārītis jeb meisa
  • ·         Svārsts
  • ·         3 akmeņi – sarkans, dzeltens un melns jūsu Rietumu altārim.
  • ·         Izvilkšanas kristāls - Izvilkšanas procesa veikšanai jums būs vajadzīgs kristāls. Kristālam jābūt tik lielam, lai tas labi iegultos plaukstā (kristāla garums aptuveni plaukstas platumā). Tam jābūt optiski tīram, bez kādiem ieslēgumiem vai skrāpējumiem un plīsumiem. Šķautņu vai malu skaits nav noteikts. Gali ieteicami spici jeb koniski.
  • ·         Grabulis vai bungas
  • ·         1 maza dāvaniņa - saskaņā ar tradīciju, iniciācijas devējam tiek dāvināta maza simboliski sakrāla dāvaniņa. Kā piemēri - Rietumu simbols ir vilks – vilku simbolizējošas lietiņas, baltu simboli – zīmes, prievītes, saktiņas utt., kas simbolizē Jūras māti, arī Veļu māti, arī Māru, arī Zemes māti utt.
  • ·         Rakstāmais un pierakstu burtnīca
  • ·         Ja pašiem gribas, tad kādi našķi un kafiju


Uz tikšanos Rietumu darbnīcā
Lai mūsu ceļš ir dailes, skaistuma un prieka piepildīts
Baltais Vējš