ceturtdiena, 2012. gada 30. augusts

Dzīvojiet no sirds


20.08.2012 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Jūsu dzīves potenciāls eksistē jūsu Sirds un Dvēseles zināšanā. Neskatoties uz to jūs lietojiet savu prātu, lai noteiktu, kas jums ir iespējams, un šāda ierobežotība attur jūs no augstākā potenciāla, kas jums ir pieejams. Ir vajadzīga liela drosme, lai dzīvotu No Sirds, kur jūsu patiesie Sapņi mīt, gluži tāpat kā atgadījumi un brīnumi, kas ļauj tiem piepildīties, jo tas prasa paplašinātu jūsu dzīves potenciāla redzējumu, kuru jūsu prāts pats par sevi nav spējīgs aptvert vai iedomāties priekš jums.
 
Trešās dimensijas ierobežotība tiek atspoguļota jūsu dzīves problēmās, kas tādejādi pauž atšķirtību starp Dievišķo un Cilvēcisko.
Dievišķajā pasaulē – Sirds un prāts vadās no Mīlestības;
Cilvēciskajā pasaulē – prāts vadās no sevis paša, kopā ar emocionālo sirdi (kura arī prāta vadīta) tagadnes izvēlē balstoties uz pagātni.
 
Dzīvošana No Sirds nozīmē – izvēlēties pašu augstāko Sirds aspektu, beznosacījumu Mīlestību, un Mieru, kas ir jūsu neatņemamās Dievišķās tiesības kopš dzimšanas. Cilvēces tiesības kopš dzimšanas ir karma, kas ir potenciāls – Mīlestībai, kura atrodama Sirdī caur pieņemšanu un partnerībā ar savu Dievišķību. Pacelšanās ceļš ved – uz Dievišķā iekļaušanu sevī – kad jūs dzīvojat No Sirds, un izvēlaties paust savas Sirds enerģijas, kas atrodas ārpus emocijām.
 
Pasaule nespēj radīt Mieru, Mīlestību un Prieku – to spēj radīt jūsu tiekšanās uz šīm augstākajām enerģijām sev un pasaulei. Pasaule ir cilvēces spogulis, un nevar atspoguļot vairāk Mīlestības, Miera vai Prieka, kā tikai to – kam katrs no jums ir atļāvis pastāvēt savā iekšienē, un ļāvis plūst uz āru no savas paša Sirds. Pasaules vibrāciju pacelšana ir tas darbs, kas jums KATRAM ir uzticēts. Te nav neviena apgaismota Skolotāja vai Meistara, kas būtu atbildīgs par to. Jūs PAŠI esat viens otram Skolotāji un Meistari, un JŪS izmaināt pasaules enerģijas – ar katru izmaiņu savās pašu vibrācijās.
 
Vēlēšanās dzīvot No Sirds nozīmē, ka jūs vēlaties Augstāko Aspektu ikvienai savai pieredzei, un izdarāt apzinātas izvēles par labu Mīlestībai, Pieņemšanai, Mieram un Priekam. Visas šīs enerģijas jums ir pieejamas, un viņas eksistē katrā jūsu piedzīvojumā, taču tā ir IZVĒLE, kura jums ir jāizdara labprātīgi un apzināti. Kad jūs dzīvojat No Savas Sirds – jūs ļaujat neierobežotam jūsu Sirds potenciālam paplašināt savu realitāti ārpus prāta ierobežojumiem, un tādejādi jūs uzdrošināties ieiet tanī, kas ir bijis nepazīstams jums līdz pat šim brīdim.
 
Ikvienam tumsas brīdim ir Gaismas potenciāls, ikviens baiļu aspekts satur Mīlestības potenciālu, un katrs skumju, sāpju, izmisuma un bezspēcības brīdis satur Augstāko Aspektu potenciālu, ja vien jūs to izvēlaties. Ieejiet savā Sirdī un atrodiet drosmi paplašināt savu sapratni un atvērt savu Augstāko Potenciālu – tādejādi – KĻŪSTOT PAR TO – savā dzīvē, un pasaulei. Debesis uz Zemes tiek radītas – dzīvojot No Sirds, un ļaujot jūsu Dievišķībai pārņemt jūsu Cilvēcību.