otrdiena, 2017. gada 1. augusts

Noslēpumu, par visumu un radīšanu

Balti
12 hrs
Pastāstīšu jums noslēpumu. Noslēpumu kurš vairs nav noslēpums jo to jums tūlīt pastāstīšu. Noslēpumu, par visumu un radīšanu. Šo mākslu zināja senie, šī māksla ir visos mūsos. Tā glabājas dziļi sirdī. Tajā katrs spēj radīt. Tajā katrs spēj būt.
Visums, kā gudrie izsenis teikuši ir mīlestība, ir gaisma. Katrs no mums, viss dzīvais ir gaisma. Kas ir patiesībā gaisma un kas ir radīšana. Lai ar prātu saprastu, ir jāpiemin fizika un kvantu mehānika. Bet šoreiz tajā neiedziļināsimi
...es. Izstāstīšu būtību. Visums sastāv no enerģijas, tā enerģija ir bezgalīga. Tā mūžīga. Tas virmo, tas viss ir dzīvs. Kad šī enerģija ir brīva, tā ir kā vilnis. Vilnis kurš ir visur vienlaicīgi. Vilnis kurš ir bezgalīgs. Tad un tikai tad kad apziņa šo vilni spēj apzināties, tas kļūst par daļiņu, kas veido matēriju. Viss kam mēs pieskaramies, viss ko redzam un jūtam, tā ir apziņas izpausme. Gan kafijas krūzīte jūsu rokās, gan siena ar plauktu, gan zeme, gan debess, gan zvaigznes, un mēness. Visuma vilnis it kā izejot caur šīs zemes sistēmas radīto prizmu, rada realitāti kādu pieredzējām līdz šim. Ne savu, bet sistēmas realitāti. Tam tā nav jābūt. Tas var būt savādāk. Un arī no šī brīža Tev ir savādāk. Sajūtot šo enerģijas daļiņu, cilvēks var to pārvērst atkal vilnī un akumulēt sevī. Tas ir apziņas nodoms. Sajūtot sevī šo enerģiju, ieliekot tajā savu apziņu, tu kļūsti par šo enerģiju. Tu kļūsti par kosmosa vilni. Tas vilnis ir bezgalīgs savā izpausmē un var Tevi aiznest jebkur un Tu vari radīt jebko. Mainot savu noskaņu Tu maini viļņa izpausmi. Kā skudriņām ņirbot. Tās materializējas un Tava izvēlētā pasaule kļūst reāla. Neturi to sevī. Laid caur sevi un ļauj tam būt brīvam. Radi un atlaid. Tu vari transformēt lietas. Tu vari transformēt pasauli. Tu vari mainīt jebko.
Bet atceries..! Neturi to sevī. Tevī paliks tik cik nepieciešams. Neuzkrāj, neņem lieku. Tāpat kā iespējas ir bezgalīgas, tāpat arī jauda. Kā ugunss. Tas dedzina. Ja nodoms Tev vērsts uz ļaunu, tad iznīcināsi Tu sevi. Radi. Radi skaisto, radi brīvo pasauli. Un ļauj tai būt. Atlaid to. Jo tā enerģija ir dzīva. Kā sadarbojoties tā mājo ķermenī. Ne kā vergs Tevī, bet kā mīlestība un gaisma. Un ņem no jauna un atkal radi un atlaid.
Un nekad, atceries, nekad, nekad, nekad neiespaido otra brīvo gribu. Jo arī Tu pats esi tā pati enerģija un jebkurš nodoms kontrolēt otru izpaužas bezgalīgi un sanāk, ka tādejādi iespaido tikai sevi. Uguni nevar sasaldēt. Tas tikai degot ir dzīvs. Šis vilnis pirmsākumā ir vilnis. Tas rada realitāti un atkal kļūst par bezgalīgo vilni kosmosā. Un visiem ir tas pieejams. Tas brīvais kosmosa vilnis.
Drīz paši to sajutīsiet un atcerēsieties kā transformēt un radīt.
Esi brīvs!