pirmdiena, 2017. gada 21. augusts

MAZĀS ASTROZIŅAS 21.08.-27.08.

MAZĀS ASTROZIŅAS
21.08.-27.08.
Ļoti krāšņa nedēļa. Pirmdienas vakarā Lauvās ļoti jaudīgs jauns mēness ar pilnu Saules aptumsumu. Tas atnesīs spožu enerģiju un diezgan daudz brīnumus. Katrā ziņā visus varu apsveikt ar sarežģīta aptumsuma koridora iziešanu, jo ar Lauvu jaunmēnesi aptumsumu sezona ir beigusies. Laiks laizīt rētas un iet dzīvē uz priekšu.

Trešdien Saule dodas uz Jaunavu zīmi. Visticamāk, Jaunavu laiks sāks sakārtot to, kas noticis jūlija beigās un augusta pirmajās trijās nedēļās. Ir pat zināma jēga atskatīties un papētīt iepriekšējā mēneša notikumu emocionālo bilanci un izdarīt gana konkrētus secinājumus. Sāk veidoties ļoti spēcīga Jaunavu enerģija, bet to vislabāk izmantot tieši lietu sakārtošanā.

Piektdien brīnišķīgs notikums - savu retrogrādo kustību beidz skarbais Saturns. Viņš tagad būs daudz pielaidīgāks. Visam Zodiakam taps pulka vieglāk.

Sestdien enerģijas dievs Marss iziet cauri Laimes vārtiem. Laba lēmumu pieņemamā diena. Tusēt vīkendā labāk naktī uz sestdienu, tad gan nāksies krietni pucēties, jo Mēnestiņš būs stilīgajos un piekasīgajos Svaros. Nakts uz svētdienu jauka skarbām seksuālajām izklaidēm vai arī dziļajām virtuves sarunām līdz rītam. Lai brīnišķīga šī jaudīgā nedēļa!
Andis
geste.astro@gmail.com