ceturtdiena, 2017. gada 31. augusts

Pilnmēness rituāls

6.septembra novakarē plkst. 18:00 Daugmales senču svētkalniņā notiks pilnmēness rituāls.
Tuvojas laiks, kad spēcinās sajūta - jāpierimst vasaras skrējienā un jāpievēršas savai pašpasaulei. Patlaban mainās enerģijas. No ārpuses, no dzīves ārējā pasaulē mēs pietuvojamies laikam, kad piepildījumu un gandarījumu sāk sniegt mierpilns klusuma brīdis pašam sevī. Un pavisam iekšēji dabiski parādās vēlme šīs pašpasaules sapratnes un lūgumus nostiprināt un spēcināt ar rituālu enerģijām.
Pilnmēness ir visu procesu paātrinājuma un spēcināšanas laiks. Ja vēlamies gūt piepildījumu kādā no dzīves jomām (veselība, bagātība, attiecības), tad Pilnmēness enerģijas sniedz tam spēku un izdošanos. Pilnmēness sniedz atbalstu tam, lai mēs savās iecerēs nonāktu līdz gala rezultātam. Lai dzīvotu un būtu sajūtā, stadijā un laikā, kad viss notiek! Pilnmēness sniedz piepildījumu. Vai ir kādas lietas, kas nekādi nerisinās? Kas it kā iestrēgušas? Pilnmēness ar savu spēku spēj tās ielikt atkal straumē un raitā dzīves plūdumā.
Tieši tāpēc ir sajūta, ka atkal vajadzīgs pilnā Mēness enerģiju atbalsts un spēks.
Pārdomājiet, kas ir tas, kas patlaban Jums ir visbūtiskākais. Nav svarīga dzīves joma... tas var būt gan materiālās pasaules lūgums vai vajadzība pēc kādas lietas vai tas var būt saistīts ar streikojošu veselību, bet varbūt attiecībās iestājies vēsums... Mēs esam dzīvi cilvēki, kuru dzīves uzdevums ir dzīvot un risināt dzīves piedāvātos izaicinājumus. Kāpēc gan sev nepalīdzēt ar atbilstoša laika dāvātajām enerģijām?
Tiekamies 6.septembrī Daugmales senču svētkalniņā no plkst.18:00, lai varam sevi sagatavot un noskaņoties rituālam. Rituālu sāksim 18:30.
Mugurā velciet laika apstākļiem atbilstošu apģērbu. Dāmas lūdzam ierasties pēc iespējas svārkos:)
Pirms rituāla pārdomājiet, kas patlaban notiek Jūsu dzīvē, kas iestrēdzis, kas "ierūsējis".
Pirms rituāla par pilnmēness enerģijām un to, ko vislabāk tās spēj mums dot, pastāstīs astroloģe un žurnāliste Aija Austruma.
Rituālu vadīs Māra Brante.
Un vēl, ja ir, tad līdzi paņemiet bungas! Sabungosim!
Rituāla laikā atradīsim piemērotu brīdi arī pirkumu čeku sadedzināšanai (ja tos krājat). Lūdzu, ja gadījumā čeki ir saburzījušies, tad glīti tos iztaisnojam... arī tā ir mūsu attieksme pret naudiņu:) Un Aija iesaka pat saskaitīt... kāda summa... kāds bijis apgrozījums, kas "izgājis" caur mūsu rokām... Un tad jau patiesībā redzam, cik bagāti esam!!!
Enerģijas apmaiņas ziedojums virs 5 €.
Sirsnīgi,
Māra un Aija
Ja rodas jautājumi, tad zvaniet 29266349 vai rakstiet marabrante@inbox.lv