trešdiena, 2017. gada 30. augusts

Baltu "Brīvības Prakse".

Paldies Lienei par šiem vārdiem:
Baltu "Brīvības Prakse". Grūti Tev pateikt par ko ies runa, jo Tas Tev nāks caur Tevi, dzirdēsi, sajutīsi daudz, bet sadzirdēsi savu. Ja gribi precīzāk, Tad man jātēlo, jāmelo, jāizlokās Tavā priekšā kā klaunam, jo pagaidām Tev vajag tā, lai Patīk. Tā, lai Tevi aizķer un Tev Patiktu tas ko teikšu. Pagaidām, droši vien, Tu to meklē. Patīk, tas ko dzirdu un redzu, bet nezinu kas tur iekšā par krokodīlu. Pagaidām, lai Tu piekristu sevi spaidīt, mīcīt kā mīklu, Tev vajag īpašo Guru jo Tev šķiet, ka Tikai caur kādu, tur Ārpusē būs atbilde. Pagaidām Tu pat nenojaut cik Tu Pats daudz zini un jūti, jo mēs visi vienādi esam.
Atcerēšos kā Es jutos pirms gada un pastāstīšu Tev stāstu. Reiz es piedzimu Balta un tīra. Tad sākās izdzīvošanas spēle. Man likās, ka es dzīvoju pareizi, reiz man daudz likās, reiz es sameloju sev un citiem, jo likās, ka tā ir. Reiz es meklēju ko piedzīvot, reiz likās, ka būs labāk. Nezināju kas runā un ko runā. Reiz es Biju cita, ne es, tālāk no sevis.
Visdrīzāk Tu jūties piekususi un apjukusi no lielā informācijas daudzuma par "garīgumu" (jo kursu ir tik daudz). Tu droši vien Domā, ka visu zini un varbūt tā arī ir. (Jo šobrīd Tev pietiek, bet sekos nākamā neskaidrība ko izzināt). Tu droši vien Domā, ka esi gudrs un varbūt tā arī ir. (Jo Tev daudz diplomi, Tu daudz māki runāt , jo tāda vērtēšana gudrībai ir taču daudziem "cilvēkiem" un tas ir normāli). Tu droši vien Domā, ka Tev par kaut ko ir jāmācās un jākļūst, lai Tu kaut kas būtu un, lai kaut ko saprastu "dzīvē" (jo vecāki Tev to bērnībā iestāstīja un līdz ar to pēc sajūtām šeit uz zemes savādāk nevar).
Tu drošvien meklē mieru meditācijā, grāmatā vai vienkārši tukšā istabā. Visdrīzāk Tu kaut ko meklē un nezini kas tas ir. Tev šķiet, ka Tu tukšs un piepildāms. Tev šķiet, ka nav izejas šim Karmas aplim, ka "jāmaksā" par saviem "sastrādātajiem darbiņiem" un jātur acis un galva uz leju.
Un tā Tu skrien, skrien un meklē... pazaudējot sevi, aizskrienot no sevis arvien tālāk un tālāk. Tu meklē kaut ko, atrodi to, kas nomierina , sagrāb to, tad noķer to mirkļa kaifu un atkal viss no jauna. Ripo šis prieka un skumju ritenis pilns ar ļoti straujiem kritienu, lēcienu trampalīniem. Kā svari šķobās prieks un bēdas. Un Tev šķiet, ka būs gals šim un tad, Tad būs īstā laime...īstie cilvēki, kas mani "aizpildīs". Nopelnīšu "Lielo naudu" un problēmas vairs nebūs. Vai Sajūti cik šis viss skumji? Hei, cilvēk, tā mēs dzīvojam! Hei, cilvēk, Piecelies no miega!
Tikai Tu esi tas, kas var pacelt šo prieka, bēdu šūpoli vienmērīgā plūdumā... Lai plūst, lai plūst vienmērīgā vibrācijā. Tikai Tu esi tas, kas ir rādītājs visam kas Tev apkārt. Tu esi tas, kuram ir spēks un jauda dziļumā, ne ārpusē, lai radītu savu realitāti. Tikai Tu esi atbildīgs par visu kas notiek!
Viss beigās paliek par vienu skaistu ziedu, savijās kopā un kļūst viens, viens mirklis, skaists mirklis. Un Tu? Tu tikai vēro un smaidi. Staro un spīdi kā saule, jo visi staro un spīd, viss ir reāls un nereālas reizē. Nav nozīmes, nekam nav nozīmes. Tu spīdi, vēro, vēro klusumā, tas Tavs klusums un Tu esi un nēesi. Un smaidi.
Jā, es izgāju 6 mēnešus garo "Baltu praksi" un iesaku Tev ar, ja esi cilvēks, kas jūt, ka Tas Tavs. Paldies, Liels paldies, par iegūldījumu mūsos, visā mūsu grupā, par laiku un domām ko veltiet un veltījāt mums. Līdz zosādām dubultā viss citādāks, savādāks, katra doma vārds cits, jo mans. Paldies, par to ko dariet!
Būt šeit un Tagad, dejot, lidot un būt.
Paldies.
Namaste.
Sirsnībā, Liene Beķere.

***
Brīvības Prakse sākas jau septembrī. Lai pieteiktos, vai sīkākai informācijai, raksti mums uz balti@balturaksti.com vai zvani pa tālruni 26690191.www.balturaksti.com/2017/brivibas-prakse-4/