otrdiena, 2017. gada 22. augusts

Augusta aptumsumi – talantu atklājumu ceļš!





Jau tūlīt, 21. augustā, pl. 21:25 ir gaidāms Saules aptumsums Lauvas zīmē un, lai arī Latvijā tas nebūs redzams, tas gādās par nozīmīgām izmaiņām mūsu iekšējā pasaulē. Kā astropsiholoģe, kuras uzmanības centrā vienmēr ir katra cilvēka individuālā astroloģisko ciklu izjūta, šajā rakstā vēlos nedaudz iepazīstināt ar ko tik īpaši ir tieši augusta aptumsumi un kā tie var skart katra cilvēka dzīvi atsevišķi.

Karmiskie uzdevumi un aptumsumu cikli

Mums katram ir savi paveicamie dzīves uzdevumi, apgūstamā pieredze un zināšanas. Viena no vistiešākajām norādēm par to dabu ir saistīta ar Mēness mezglu pozīciju tavā dzimšanas kartē. Periodā, kad Mēness mezgli atgriežas tajā pašā zīmē, kur tie bija tavā dzimšanas brīdi, notiek ļoti būtiskas dzīves izmaiņas.
Var teikt, ka šajā laikā norit “dzīves eksāmeni” – ja tu tos nokārto veiksmīgi, tevi pārceļ nākamajā līmenī (“klasē”) un attiecīgi šajā laikā tev paveras jaunas dzīves iespējas un veiksme. Savukārt, ja dzīves testos izgāzies, tad tiek veikta tavas dzīves korekcija – kaut kas tiek atņemts, noņemts, noslēgts, ielaistos gadījumos var saskarties arī ar nopietnām veselības problēmām.
Attiecīgi, šobrīd, laikā no 09.05.2017-06.11.2018, notiek dzīves testi un pārbaudījumi cilvēkiem, kuru Mēness mezgls dzimšanas brīdī atradās Lauvas zīmē. Tā kā Mēness mezgli vienmēr pārvietojas pārī, kurš atrodas precīzi viens otram pretī, tad šo ietekmi sajutīs arī Lauvai pretējās - Ūdensvīra zīmes pārstāvji. Līdz ar to aptumsumu laikā izceļot un liekot pastiprināti strādāt tieši ar Lauvas- Ūdensvīra zīmju ass tēmām.
Iepazīsties arī ar gaidāmo aptumsumu laikiem: Transformējošie aptumsumi no 2005.-2020. gadam

Lauvas – Ūdensvīra ass aptumsumu galvenās tēmas

Šī zīmju pāra galvenais uzdevums ir radošā pašizpausme, ja Lauva akcentē individuālu radošā impulsa izpausmi, tad Ūdensvīrs – kolektīvo, komandas vai grupas garu. Līdz ar to arī visi radošo profesiju pārstāvji izjutīs šo periodu daudz intensīvāk. Galvenās risināmās tēmas - darīt kā es vēlos (individuālā izpausme) vai pielāgoties komandas garam (kolektīvā izpausme). Tā kā šā brīža akcents ir tieši uz Lauvas zīmes garu, tad mūs tā vien vilks būt individuālistiem, izpausties pa savam, izcelt savus talantus un vērst uzmanību uz saviem sasniegumiem, kur sabiedriskās un kolektīvās intereses var tikt atstātas novārtā, vai pat neatzīta to nozīme.

Īsumā, galvenās tuvāko pāris gadu dzīves testu tēmas:

  • individuālā vai grupas izpausme, darbs, projekts;
  • darīt pa savam vai rēķināties ar citiem domubiedriem;
  • uzņemties atbildību vai ieslēgt “pofigismu”;
  • brīvība no citu cilvēku viedokļiem vai tieši pretēji – totāla atkarība no atgriezeniskās saites, atsaucēm;
  • atļaut sev izpaust savu individualitāti, izcelties uz kopējā fona, vai slēpties aiz citu cilvēku mugurām, mēģinot būt tāds kā visi;
  • savs ceļš – kopējais ceļš;
  • ļauties spontānai iedvesmai vai nodoties pārdomātiem pētījumiem.

Kas to izjutīs visspēcīgāk?

Protams, Lauvas un Ūdensvīra zīmes pārstāvji, arī Vērši un Skorpioni sajutīs savu spriedzes tiesu, savukārt Auni un Strēlnieki saskarsies drīzāk ar iespējām.
Šis laiks visspēcīgāk būs izjūtams tiem, kuriem dzīves laikā ir jāiemācās atklāt un izpaust savu individualitāti, savu iekšējo gaismu, attiecīgi dzimušajiem periodos: 16.11.1942.-3.06.1944., 04.07.1961.-13.01.1963., 6.02.1980.-5.08.1981., 18.09.1998.-31.12.1999.
Spēcīgu, drīzāk kā provokatīvu, ietekmi sajutīs arī tie, kuriem ir pretēji dzīves uzdevumi, attiecīgi dzimušie periodos: 8.03.1952.-2.10.1953., 16.10.1970.-05.05.1972., 29.05.1989.-15.12.1990., 17.12.2007.-21.08.2009.
Savukārt tieši augusta aptumsumus visstiprāk izjūt tie, kuru dzimšanas diena iekrīt kādā no šiem datumiem: 5.-10.08., 18.-24.08., 2.02.-5.02., 15.02.-19.02, 2.05.-08.05., 17.05.-22.05., 05.11.-9.11., 18.11.-22.11.
Ja tu atbilsti kādam periodam vai minētajiem datumiem, tad augusta notikumiem ir ļoti liela nozīme un gaidāmas tālejošas sekas tavā dzīvē.

7. augusta Mēness aptumsums

Pacēla un sacēla vētru ūdens glāzē – daudz emocijas, asaras un pārdzīvojumi. Sakāpinātās sajūtas palīdzēja izcelt gaismā dziļi sevī paslēptas sāpes, cerības un ilgas. Palīdzēja atklāt, ko vēl neesam līdz galam atlaiduši, ko neesam piedevuši, kur sevi mānām ar mākslīgu pārliecību, ka tas tevi vairs neskar. Attiecīgi visa augusta pirmā puse palīdzēja ieraudzīt savas patiesās sajūtas, pacēla augšā vecus kreņķus un pārdzīvojumus tikai ar vienu mērķi – lai atbrīvotu no pašapmāna un ļautu šoreiz līdz galam sadziedēt, līdz galam piedot un atlaist pagātnes rēgus.

21. augusta Saules aptumsums

Gādās, lai mēs nevarētu noslēpt savu individualitāti, savu patieso sirds impulsu, un, jo apspiestāks tas ir bijis līdz šim, jo ar lielāku jaudu šajā laikā tas gribēs izlauzties. No vienas puses tas var radīt pārspīlētu egocentriskumu, vēlmi izrādīties, lielīties un palepoties, no otras puses tas ļaus atbrīvoties no nevajadzīgām viltus pieticības važām.
Vērojiet notikumus, sevišķi laikā no 19. līdz 23. augustam, dzīve var tev uzskatāmi parādīt, piedāvāt vai nodemonstrēt kādu no taviem neskaitāmajiem radošajiem talantiem, individualitātes impulsiem, kurš pārāk ilgi ir bijis apslēpts pasaulei.
Iepazīsties arī ar galvenajiem aptumsuma laika ieteikumiem: Aptumsumi – īpašais laiks mūsu dzīvē!

Noslēgumā

Augusta aptumsumi mums piedāvā brīnišķīgu iespēju iepazīt, ieraudzīt un atklāt savus patiesos talantus, individualitāti, sirds impulsu, kuru līdz šim uzcītīgi slēpām aiz nedabiskas pieticības, aiz pienākumu nastas, aiz komforta mānīgās bezdarbības. Tādēļ – lai kas notiktu tavā dzīvē, nepārsteidzies savā vērtējumā par to, cik labs vai slikts tas ir. Sevis iepazīšanas ceļš ir brīnišķīgs piedzīvojums un šis laiks var dot nenovērtējumu ieguldījumu šajā procesā.

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017