trešdiena, 2017. gada 30. augusts

Kā plūst mīlestība jeb Mīlestības enerģija...

https://womanlywise.jimdo.com/2012/04/04/k%C4%81-pl%C5%ABst-m%C4%ABlest%C4%ABba-jeb-m%C4%ABlest%C4%ABbas-ener%C4%A3ija/

Kas tā tāda? Mīlestības enerģija ir vienīgais vīrieša dzīvības avots. Šis avots ir sieviete. Lai vīrietis spētu dzīvot, viņš patērē šo enerģiju, ko ražo sieviete. Jā, vīrietis nav spējīgs dzīvot bez mīlestības enerģijas ne minūti. Ko līdz šī enerģijas plūsma tiek pārtraukta, tā vīrietis nomirst. Diezgan dramatiski, ne? Jā, tā ir taisnība. Pati vari pavērot, kā tas notiek dzīvē. Visa pasaule grozās ap sievieti, vīrieši ir atkarīgi no sievietes mīlestības.
 
Vīrietis un sieviete satiekas, apprecas un dzīvo ilgi un laimīgi, tā pienāktos dzīvot visiem pāriem arī realitātē, ne tikai pasakās. Vīrietis visu dzīvi barojas no savas sievas mīlestības enerģijas. Ja vēl piedzimst meita, tā vēlāk paaugusies arī sniedz mīlestību savam tētim, kā arī viņa māte vai māsa pa šo starpu. Varētu teikt, ka vīrietis ir no visām pusēm ietīts šajā enerģijā, viņam pietiek spēks un iedvesma iet uz priekšu, cīnīties, nodrošināt savu ģimeni un darīt laimīgu galvenokārt savu sievu, tad meitu, māti, māsu. Viņš kļūst ļoti vīrišķīgs. Bet ne visiem vīriešiem ir iespēja baudīt laimīgu un mīlestības pilnu laulības dzīvi jeb harmoniskas attiecības, tāpēc vīrietim esot vienam vai arī dzīvojot nelaimīgās attiecībās, šī mīlestības enerģija tiek gūta no citu sieviešu mīlestības avotiem, ne tikai no sievas vai draudzenes. Mīlestības enerģiju vīrietis var smelties gan no savas mātes, gan no māsas vai meitas, gan mīļākās vai vienkārši no garāmejošas sievietes, kas tam velta smaidu. Tādā veidā vīrietis pasargā sevi no bojāejas.
 
Ja vīrietis visu mūžu uztur attiecības ar vairākām sievietēm/mīļākajām paralēli, tad viņam nav paveicies sastapt kādu vienu īpašu sievieti, kura spētu viņa alkas pēc mīlestības apmierināt. Ir sastopami arī gadījumi, kad sievietei liekas, ka viņas vīrietis pārāk maz enerģijas un mīlestības patērē, tad sieviete, lai būtu laimīga, ir spiesta ieviest sev arī kādu mīļāko, jo viens vīrietis nav spējis viņas vēlmes apmierināt. Būtībā, sievietei sniedzot šo mīlestības enerģiju, viņa pretī saņem materiālo atbalstu, finansiālu stabilitāti, drošību un viņas vēlmju izpildījumu. Jo ambiciozāka sieviete, jo potenciālāks jeb nākotnē perspektīvāks vīrietis tai vajadzīgs. Skaistai sievietei ar augstiem standartiem, lielām ambīcijām, vēlmēm un vajadzībām ir vajadzīgs spēcīgs, gudrs, ietekmīgs, bagāts vīrietis, kurš patērējot viņas mīlestības enerģiju, sniegs viņai to, ko tā vēlas. Tā nu ir. Tāpēc skaistām un ļoti sievišķīgām sievietēm ir daudz grūtāk stāties nopietnās attiecībās, jo ir maz kandidātu, kas spētu pretendēt un attaisnot uz vīrieti liktās cerības. Tas ir pilnīgi normāli, ka sievietei ir vajadzīgs finansiāls atbalsts. Lai tā spētu uzturēt gan savu iekšējo, ārējo izskatu, gan lai viņai nenāktos smagi rauties darbos. Ja šīs vajadzības tiek nodrošinātas, viņai atliek laiks, lai attīstītu sevi un savu sievišķību, lai gādātu par savu vīrieti un savstarpējām attiecībām. Un abi divi ir tiešām laimīgi. Es pašlaik nerunāju par sievietēm, kas gādā tikai par savu izskatu un meklē precētus vai vienkārši bagātus vīriešus naudas dēļ. Mīlestībai ar to nav nekāda sakara. Tas ir diezgan sakropļots variants.
 
Pareizi būtu tā, ka īsteni sievišķīgi gudra sieviete iepīkstas un vīrietis šo vēlmi pilda nekavējoties. Tas nav tāpēc, ka vīrietis ir palikts „zem tupeles”, bet gan tāpēc, ka viņa sieviete dzīvo saskaņā ar savu sievišķo būtību, viņa pilda savus sievišķos pienākumus, rūpējas par attiecībām un neizsakāmi mīl un iedvesmo savu vīrieti, dara šīs attiecības laimīgas un interesantas. Tādēļ viņš vēlas tikai, lai viņa sieviete būtu laimīga. Viņa ar savu rīcību iedvesmo savu vīrieti sev nolikt pie kājām visu pasauli.
 
Ja sieviete vīrieti patiešām no visas sirds mīl un rūpējas par attiecībām, lai vienmēr abiem tajās būtu labi, vīrietim būs gana ar savu sievieti. Bet līdz ko šī enerģijas plūsma tiek pārtraukta jeb kropļota, vīrietim, lai tas dzīvotu, šī enerģija ir jāmeklē ārpus attiecībām, viesojoties biežāk pie kādas sievietes, kas viņam to sniedz. Piemēram, ja tēvam ar meitu ir ļoti labas un tuvas attiecības, meita ir spējīga savu tēvu pabarot ar mīlestības enerģiju un viņam tās būs pietiekoši, ja arī sieva to viņam nevēlas sniegt. Vai arī biežāka ciemošanās pie savas mātes, spēj daļēji piepildīt vīrieša vajadzību pēc mīlestības.
 
Katras sievietes mīlestības avots ir atšķirīgs. Vienai tas ir lielāks un viņa spēj pabarot vīrieti, kam darbošanās potenciāls ir lielāks, bet citai šis avots ir pavisam maziņš un līdz ar to arī vīrietis pie viņas nāks atbilstošs. To var salīdzināt ar kaķi, kas nāk padzerties ūdentiņu pie peļķes un viņam ir gana, bet zilonim vajadzēs ezeru, lai tas remdinātu savas slāpes. Tādēļ katrai sievietei jāizvēlas atbilstošs vīrietis, lai gan vīrietis būtu padzēries, gan arī sieviete justos, ka viņas enerģija tiek patērēta atbilstoši viņas spējām un vēlmes piepildītas, kas arī ir svarīgi. Ideālā gadījumā sieviete aprūpē, mīl savu vīrieti tik, cik pati vēlas un vīrietis šo mīlestību spēj arī visu uzņemt, nevienam nejūtoties apdalītam.
 
Mīlestības enerģijas krātuve sievietē ir pirmā čakra, t.i., kājstarpes, dibena un kāju rajonā. Tādēļ vīriešu skatieni vienmēr tiek vērsti tieši uz šīm ķermeņa daļām, jo intuitīvi tie jūt, ka tur šī enerģija mīt. Brīdī, kad vīrietis saprot, ka sievietes dibens viņam liekas ļoti skaists un saistošs, tas nozīmē, ka šīs sievietes mīlestības enerģijas daudzums ir viņam piemērots. Bet, ja vīrietis uzskata kādas sievietes kājas vai dibenu par neglītu, tas nenozīmē, ka tās tādas ir. Tas nozīmē, ka vīrietim šī mīlestības enerģija ir nepietiekošā daudzumā vai par daudz. Vīrieši uz sievietes augumu skatās pavisam citādākām acīm, nekā to dara sievietes. Vīrietis sievietes augumu nespēj objektīvi novērtēt, vienīgais kritērijs ir- der šis enerģijas daudzums vai nē. Līdz ar to patīk vai nē. Būtībā nav nozīmes, cik sieviete tieva, resna un cik ideāls tai ir augums, vīrietis tāpat to neredzēs. Sievietes ir tās, kuras izveidojušas stereotipus sabiedrībā par ideālu augumu, uz kuru visas tiecās.
 
Sievietei par savu mīlestības enerģijas krātuvi vienmēr ir jārūpējas, vienmēr jāatjauno patērētā enerģija, lai vīrietim šis mīlestības ezers vienmēr pieejams un nesāk izžūt. Arī sievietes vecumam nav nozīmes. Uzturot savu enerģijas krātuvi vienmēr pilnu, viņa spēs konkurēt ar astoņpadsmitgadīgām meitenēm, kurām enerģijas ir pārpārēm. Jo jaunāka sieviete, jo vairāk enerģijas, tas ir skaidrs. Jaunībā sieviete vēl nav paspējusi to iztērēt. Bet vecāka gada gājuma sievietes veicot vīriešu uzdevumus un pienākumus visu savu dzīvi, mīlestības enerģiju lielos daudzumos pazaudē uz nevajadzīgām lietām, ar kurām būtu jānodarbojas vīrietim.
  
Sieviete mīlestības enerģiju var uzņemt tikai no ārpuses, t.i., barojoties no zemes lietām. Tā kā viņai šī enerģija plūst no apakšas uz augšu, tad sievieti var piepildīt, piemēram, patīkamas sarunas ar draudzenēm, aizraušanās ar saviem hobijiem, skaisti ziedi pļavā, patīkams laiks, mājas un dārza labiekārtošana, uzturēšana, kopšana, bērnu audzināšana, ēst gatavošana un visas pārējās lietas, kas viņai sniedz prieku un gandarījumu. Viņa būs uzlādējusies un vakarā vīram, pārnākot no darba, sieviete spēs savu mīlestību vērst pret savu vīrieti. Beigu beigās abi būs apmierināti.
 
Ja Tu vēl esi viena un attiecības vēl nav izveidotas, Tev būtu jāzin pāris lietas pirms sākt kaut vai sarunu ar kādu vīrieti uz ielas, kafejnīcā, draugu ballītē. Uz aci centies saprast vai šis noskatītais vīrietis ir garāks par Tevi un vai tas spētu Tevi uz rokām kā līgavu panest. Tas nozīmē, ka, ja Jums kādreiz veidosies ģimene, šis vīrietis spēs vadīt savu ģimeni, jo viņam enerģija plūst no augšas (informatīvā lauka) un leju. Šī enerģija pēc tam varēs plūst pareizi no viņa zemāk uz Tevi. Kā kalnu avots, no kalna virsotnes lejā pa savu nogāzi- dabiski un plūstoši rit savu gaitu. Tā arī attiecībās, vīrietim esot ģimenes virsotnei jeb galvai un sievietei nogāzei jeb kaklam. Vīrietim jāspēj panest sieviete līdzīgu iemeslu dēļ. Viņam būs jāspēj pavilkt sieviete enerģētiski, un apprecoties, sarakstoties, publiski paziņojot par kopā dzīvošanu, vīrietis uzņemas pusi no sievietes enerģētiskās nastas uz sevi. Būtībā vīrietim kļūst smagāka iešana pa dzīvi. Tādēļ arī intuitīvi vīrieši no laulībām baidās, bet sievietes jau kopš bērnības sapņo par kāzām. Viss mūsdienās tiek diezgan vienkārši un saprotami izskaidrots. Ja šie kritēriji sakrīt, tad sieviete drīkst sākt iepazīties ar šo vīrieti. Ja būs lemts, tad tālāk dzīvē vīrietis spēs sievieti enerģētiski pavilkt.
 
Rakstot šos rakstus, es nekādā gadījumā necenšos samazināt sievietes lomu ģimenē vai sabiedrībā. Sievietes loma ir pat savā ziņā pārāka pa vīrieša, jo bez viņas nekas nenotiku tā, kā tas pienāktos. Viņas rokās un kompetencē ir visa ģimenes un sabiedrības labklājība.
 
Visu pasauli vada seksuālā jeb mīlestības enerģija. Vīrietis sasniedz savas karjeras virsotnes tikai un vienīgi sievietes dēļ. Liekās nedaudz pārspīlēti, bet tā nav. Visas vajadzības vīrietim ir iedvesusi vienīgi sieviete- māte, bijusī vai esošā sieva, draudzene, māsa, mīļākā vai kaimiņiene, kas spēj viņu iedvesmot. Tā nu vīrieti veidojot tādu, kāds viņš ir pašlaik Tev blakus, tāpēc nav jābrīnās, kāpēc viņam tik jocīga mašīna vai ģērbšanās stils. Vīrietim pašam par sevi neko nevajag, tikai apmierināt pirmās nepieciešamās fiziskās vajadzības pēc pārtikas, atpūtas, jumta virs galvas un mīlestības.
 
Būtībā viss ir atkarīgs tikai no sievietes- laimīgas attiecības, vīrieša sasniegumi. Vīrieša rokās ir pārvaldīt materiālo pasauli, bet sievietes- smalko/garīgo pasauli. Liekās nedaudz pārspīlēti, bet tā nav. Visas vajadzības vīrietim ir iedvesusi vienīgi sieviete- māte, bijusī vai esošā sieva, draudzene, māsa, mīļākā vai kaimiņiene. Viņam pašam par sevi neko nevajag, tikai apmierināt pirmās vajadzības pēc pārtikas, atpūtas un mīlestības. Ne velti saka, ka viss sievietes bizness, ir viņas vīrietis. Un viņas spožai karjerai šeit īsti nepietiek vietas. Aiz katra veiksmīga vīrieša stāv sievišķīgi spēcīga sieviete. Pateicoties Mišelai Obamai, viņas vīrs Baraks ir Amerikas prezidents, pateicoties Žozefīnei viņas dzīves biedrs Napoleons Bonaparts kļuva par franču imperatoru un vēl ļoti daudzi piemēri no dzīves. Paveries sev apkārt, cik spilgti šis fakts iezīmējas sabiedrībā. Neviena izcila vīrieša sieva nav „biznesa haizivs” pati par sevi. Ja tādi gadījumi atrodami, tad ilgi šis pāris nespēs būt kopā. Jo attiecības nesastāv no diviem ietekmīgiem vīriešiem, bet gan no maigas, sievišķīgas sievietes un stipra, gudra, vīrišķīga vīrieša.
 
Darbs ar attiecībām, darbs ar sevi patērē daudz laika un enerģijas. Lai attiecības būtu laimīgas, tās ir jākopj katru mirkli, pie tām ir jāstrādā, it sevišķi uzmanību pievēršot sev un saviem trūkumiem, lai tos izlabotu, līdz ar to arī visa apkārtējā pasaule un Tavs vīrietis mainīsies Tev par prieku. Visa sakne esi Tu pati. Centies to aptvert un saprast, tad sāc lēnām maziem solīšiem uz priekšu uz laimīgām attiecībām, es Tev palīdzēšu- stāstīšu „knifiņus” gan par to, kā mainīt sevi, gan par to, kā mainīt un uzlabot attiecības. Ir vajadzīga pacietība un vēlme darboties, tad jau viss sanāks. Vīrietis kļūs vīrišķīgāks ar katru nedēļu un mazas pārmaiņas manīsi uzreiz viņa attieksmē un darbībās. Tu dosi viņam iespēju parādīt, ka viņš ir Tavs varonis, ka vēlas darīt Tevi priecīgu, uzņemoties atbildību par Tevi un Jūsu pārticīgu dzīvi. Viņš sāks pelnīt vairāk, viņam uzradīsies spēks atbrīvoties no saviem sliktajiem ieradumiem, viņš vēlēsies vairāk laika pavadīt ar Tevi un ģimeni. Viņš kļūs par Tavu ideālo vīrieti, kuru, iespējams, Tu viņā biji pārstājusi saskatīt. Tas viss ir izdarāms un nekas vēl nav zaudēts, ja arī attiecībās Jūs esat jau vairākus gadus. Šādā veidā Tu atļausi viņam darīt savus vīrišķos pienākumus, pati pārvērtīsies par īstu sievietei, darot to, ko vēlies un kas Tevi dara laimīgu. Īstenībā, vīrietis nekad nevēlas darīt pāri sievietei, visi viņa pūliņi ir vērsti uz to, lai Tevi iepriecinātu, zemapziņā apzinoties, ka ja Tu būsi laimīga, arī viņam no tā ļoti daudz kas tiks. Bet nesaprašanās, sievietes nepareiza attieksme un citas graujošas lietas šo patiesību ir aizēnojušas.
 
Tāpēc sāc jau šodien sniegt savam vīrietim īstu mīlestību, nepārtrauc šo plūsmu lieku un nevajadzīgu emociju uzplūdu dēļ. Mīli viņu bez nosacījumiem, mīli tikai tāpēc, ka viņš ir uz šīs pasaules. Mīli un apzinies, ka tādu mīlestību, kādu sniedz sieviete, viņs pat sapņos nevienam nespētu sniegt. Jo vīrieiši mīl pavisam citādāk, kā to dara daiļais dzimums. Neko nepārmet savam vīrietim. Zemapziņā viņš to vien vēlas, lai Tu būtu laimīga. Pieņem viņa sliktās īpašības. Koncentrējies un centies saredzēt labās. Nepievērs uzmanību sliktajām un ar laiku tās tiešām kļūs neredzamas. Akcentē labās lietas savā vīrietī un drīz Tu tikai tās arī viņā saskatīsi. Tas tiešām darbojas. Par spīti saviem vecajiem ieradumiem gausties un žēloties par savu vīrieti un dzīvi kopumā, sāc lēnām virzīties uz pilnvērtīgām attiecībām. Sākumā piespiežoties, vēlāk esot tam jau dabiski. Aizmirsti par jebkādu sliktu vārdu lietošanu runājot par savu vīrieti, izcel tikai labās gan izsakoties skaļi, gan domājot pie sevis. Atceries tās lietas, kādēļ Tu viņu tik ļoti iemīlēji un saskati šīs lietas arī šodien un visu turpmāko dzīvi, protams, ja Tev šīs attiecības rūp. Pasaki viņam paldies par visu, ko viņš Tavā labā ir izdarījis, pasaki paldies par mazām ikdienas lietām un viņš jutīsies novērtēts, kas ir tik ļoti svarīgi vīrietim. Esi labvēlīgi noskaņota un saņem sevi rokās, jo tas prasīs laiku, bet tici man, tas ir izdarāms. Pēc pāris nedēļām mielosies jau ar pirmajiem augļiem. Un pozitīva attieksme vienmēr pievelk tikai pozitīvus notikumus.
 
Tas nenozīmē, ka tagad Tev būtu jāatsakās no darba un no visa, ko iepriekš darīji izmantojot savu vīrišķo pusi, bet centies lēnām sevi mainīt, ieviešot ikdienā jaunus sievišķīgus ieradumus- sāc vairāk plūst pa dzīvi un nesatraucies darbā, saudzē sevi neiesaistoties konfliktos, bet gan pastāvot malā, neuzstāj uz savu patiesību, bet gan uzklausi arī citu viedokļus, esi bezrūpīgāka, draudzīgāka, maigāka, pasmaidi biežāk arī tiem, kam negribas smaidīt. Tavam darba kolektīvam noteikti noderēs pavasara gaišums, kas staros no Tevis, ja ļausies savai sievišķajai būtībai. Arī starp Taviem kolēģiem ir vīrieši un viņi visi kā viens vēlas būt novērtēti, pieņemti un apčubināti. Esi uzņēmuma dvēsele un Tev pašai vieglāk būs dzīvot. Atnākot mājās nebūs vairāk tik daudz sliktu emociju, ko izgāzt uz savu vīrieti pēc smagas darba dienas un tas būs sākums Jūsu saskanīgākai dzīvei. Bet, ja Tu esi viena, nesatraucies, atveries mīlestībai, dod savu mīlestības enerģiju gan draugiem, gan savai ģimenei, gan visiem apkārt un Tavs vīrietis ātri vien sajutīs, ka Tu esi pilna šīs enerģijas un viņš varētu pie Tevis būt mīlēts. Galvenais centies šo enerģiju lieki neiztērēt nodarbojoties ar vīrišķīgām lietām- satraucoties par ikmēneša rēķiniem, pieņemot svarīgus lēmumus, komandējot, kontrolējot, uzstādot savus noteikumus utt. Savādāk Tu savu vīrieti aizbaidīsi, jo viņš neredzēs sev vietu Tavā pasaulē. Lai veicas!