ceturtdiena, 2017. gada 31. augusts


30.septembrī- 1.oktobrī Latvijā (Jūrmalā) notiks tiešraides kurss Fenomens & Dāvana, kas risināsies paralēli visās lielākajās Eiropas valstīs. Kopā saslēgsies 17 dalībvietas no 15 valstīm.
Kurss Fenomens & Dāvana ir kurss, kurā dalībnieki saprot un gūst priekšstatu par to, kas ir Fenomens; sajūt un pieredz to, ko Fenomens spēj dot sirdij un mūsu dzīvēm. F&D ļauj pieredzēt Fenomena spēku un atver sirdī savienojumu ar Dievišķo. Mēs pietuvojam savai dzīvei Dievišķo klātbūtni.
Fenomens parāda arī to, kā piepildīt ikdienas un garīgos mērķus.
Kursa F&D programmā paredzētas meditācijas, kas nomierina prātu, dod mieru un sniedz iekšēju attīstību, ļaujot pacelties augstākos apziņas stāvokļos. Dalībnieki piedalīsies arī vairākos procesos. Viens no kursa ieguvumiem – savienošanās ar sirdī mītošo Dievišķo.

Kursā Fenomens &Dāvana dalībnieki mācās transformēt pašos pamatos savu apziņu nolūkā nostāties uz jaunas dzīves sliekšņa. Tādas dzīves, kas paver plašu tālāko ceļu.
Kurss F&D ir lieliska iespēja tiem, kuri jau ir ko dzirdējuši par Pasaules Vienotības Universitāti, bet kādu iemeslu dēļ (naudas, laika, citu apstākļu dēļ) nav spējuši tur nokļūt, iepazīt un gūt priekšstatu par tur notiekošiem un apziņu mainošiem procesiem, meditācijām un mācībām. Kurss ļauj iepazīt, saprast, sajust un pieredzēt to, kas ir PVU, kas ir Fenomens un to, kas patlaban notiek ar cilvēkiem un viņu iekšējām pasaulēm. Tas ir savā ziņā sākuma solis kaut kam pilnīgi jaunam.
Skati vietni www.fenomenslatvija.com

30. septembra - 1. oktobra F&D kurss zīmīgs ar to, ka notiks visās lielākajās Eiropas valstīs un tādējādi apņems visu Eiropu, piepildot šī reģiona apziņas lauku ar augstākām enerģijām. Tas būs kolektīvais Eiropas kurss!
Piedalies arī Tu augstāko enerģiju iezemēšanā mūsu zemē!
F&D notiks otro reizi Latvijā. Eiropā šādi kursi bijuši jau vairākas reizes. Kaut arī tāds kurss jau ir bijis, dalībnieki tiek aicināti ierasties atkārtoti. Katra reize sniedz ko jaunu un atver dziļākus slāņus, ļaujot iemācīties, un saprast dziļākos līmeņos. Katra reize satuvina ar Fenomenu un dod iespēju vieglāk un raitāk augt un doties uz priekšu visiem kopā. Tā mēs palīdzam viens otram un vienlaikus ietekmējam visas Eiropas apziņu. Un tad varam arī sagaidīt ātrākas un augšup virzošas pārmaiņas.
Kāda svētība, ja to darām kolektīvi! Dievišķais ir aktīvāks kolektīvajā.

Kurss Fenomens & Dāvana palīdz tai zemei un cilvēkiem, kur tas notiek. Kurss atver dalībniekus brīnumu plūsmai dzīvē, spēcina saiti ar Fenomenu, ar Dievišķo, ar Augstākiem spēkiem. Tas ir Dievišķais plāns! Pirms pusgada ieceres bija pavisam citādākas, pat citi datumi... un lēnām, pamazām šī rudens kurss izveidojies par visas Eiropas pasākumu, kurā piedalās 15 valstis 17 norises vietās. Mums katram tā ir iespēja palīdzēt kopumam un patlaban notiekošajam Fenomenam. Lai augtu paši! Tieši tas ir tas, ko patlaban vēlas Fenomens (jeb jaunā laikmeta enerģijas)- aizvien vairāk un vairāk cilvēku transformē savas dzīves un kļūst laimīgi, mierpilni, bagāti, sakārto attiecības, bauda priekpilnu dzīvi. Tādu, kādai ir jābūt dzīvei.
Lai Eiropai un mums te Latvijā šis kurss ir milzīgs pasākums un sasniegums!

Rudens F&D kursā būs arī jaunas un ļoti spēcīgas meditācijas, būs jaunas mācības.

Vai apgūtais sniegs izmaiņas?
Viss atkarīgs no saites stipruma ar Dievišķo jeb Fenomenu. Apziņas izaugsme atkarīga no tā, kā cilvēks uztur saiti ar Dievišķo, kā pielieto mācības ikdienā. Mācības ir tās, kas palīdz transformēt sapratni un prātu. Ja netiek praktizētās mācības, ja tās netiek pielietotas, tad nekas arī nenotiek. Ja tās tiek pielietotas savā iekšējā pasaulē, tad mainās apziņa.


Kumardžī – PVU direktors saka: “Rekomendēju ierasties – kurss būs ļoti spēcīgs! Enerģijas būs ļoti augstas un stipras. Tāpēc vien jau varēs iegūt ko vairāk. Jo vairāk dalībnieku, jo spēcīgākas un augstākas enerģijas. Būs arī īpašas meditācijas.”

Skati vietni www.fenomenslatvija.com