ceturtdiena, 2017. gada 17. augusts

Šobrīd ir ļoti interesants laiks

Svarīga informācija visiem un īpaši tiem kuri pasauli uztver savādāk!
Šobrīd ir ļoti interesants laiks, lai neteiktu vairāk. Smalkajā plānā ļoti daudz kas notiek.

Pats galvenais ko vēlos teikt ir tas, ka šobrīd ar miljards lielu jaudu var materializēt nākotni. To kādā pasaulē dzīvosim, kādā visumā būsim. Tāpēc. Ja pavērosiet informācijas telpu - sabiedriskos mēdijus un daudzus citus sistēmas kalpus, jūs pamanīsiet, ka informācija ir ļoti negatīva.
...
Tas nav vienkārši tāpat. Klausoties negatīvu informāciju jūs nokļūstat uz tā viļņa un tieši radat to nākotni.
Ieteikums visiem, tuvākajam mēnesim. Neklausieties un nelasiet ziņas, neskatieties televizoru. Nu neko vitāli svarīgu jūs nepalaidīsiet garām ja mēnesi padzīvosiet savādāk un ja nu tiešām būs kas steidzams tad kaimiņi paziņos. Nelasiet negatīvus un bezjēdzīgus postus facebook un citur. Izvairieties no negatīvi noskaņotām sarunām.
Neielaidiet sevī bailes, dusmas jo tās nav jūsu radītas. Tas ir sistēmas uzspiestais scenārijs. Ignorējoet to. Orientējieties un domājiet tikai pozitīvo.
Vērojiet skaisto, iztēlojieties to kādā pasaulē gribat dzīvot. Noskaņojieties uz gaišo un patieso.
JŪS RADĀT TO KAM PIEVĒRŠAT UZMANĪBU!

Šis ir brīvās radīšanas sākuma pirmie soļi. Pieņemiet lēmumu. Lēmumu sirdī, dziļi un patiesi. To kāda ir jūsu izvēle. Kādu pasauli vēlaties. Noformulējiet to sev sirdī. Sajūtiet to.
Satiekaties ar mīļajiem un tuvajiem, sniedzat tiem siltus vārdus un mīļus apskāvienus. Sajūtiet visā mīlestību. Dodiet mīlestību un radiet Gaismu. Viss būs labi! Viss jau ir labi! Noticiet sev! Ir pienācis tas brīdis. Beidzot, noticiet sev. Mēs visi kopā un katrs atsevišķi.
Namaste.
www.balturaksti.com