pirmdiena, 2017. gada 28. augusts

MAZĀS ASTROZIŅAS 28.08.-03.09. 2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
28.08.-03.09. 2017.

Mums ir nedēļa, kad Mēnestiņš aug un pieņemās spēkā. Gandrīz visu nedēļu tas atradīsies Skorpionu-Strēlnieku-Mežāžu zīmēs, kas nav Mēnestiņa mīļākais apgabals Zodiakā. Amerikāniskais ‘keep smiling’ ir laba atbilde šai nedēļai. Ilgtermiņa lietas šonedēļ neplānojam, bet labāk savu enerģiju veltam sīkumiem, detaļām, lokālu ugunsgrēku dzēšanai. Sācies ir Jaunavu laiks, kas palīdz lietas sakārtot, sapirkt sīkumus utt. Galu galā sīči arī jālaiž ...skolā un no vasarnīcām viss jāved mājās. Lietas, ko darīt, pietiks.
Nedēļa būs gana vienmērīga. Kā pirmdien tā sāksies, tādā gultnē arī turpināsies. Lielākais notikums šonedēļ ir ziņneša Merkura atgriešanās šo ceturtdien (18:27 pēc LV laika) ļoti aktīvajā Lauvu zīmē, kurā tagad atrodas abi mīlnieki: Marss un Venēra un arī Laimes vārti. Jāpārskata Ego lietas saistībā ar mīlestību, bērniem un radošajām izpausmēm. Pārskatiet, cik interesanti ir jums pašiem dzīvot. Vai tikai neesat savu iekšējo bērnu samocījuši ar rutīnu? Labs laiks pārskatīt savu radošumu un cik radoši jūs sevi spējat apgādāt ar kvalitatīvām izklaidēm, arī nopelnīt labu naudu utt. Laiks šīm pārdomām un attiecīgajai sava kalendāra pārskatīšanai ir līdz 05. septembrim.
Nedēļas nogalē labāk tusēt naktī uz svētdienu, kad Mēnestiņš ieiet futūristiskajos Ūdensvīros, savukārt naktī uz piektdienu tusējam kā parasti - savu personīgo tradīciju ietvaros. Netusētājiem rekomendējama sēņošana un zaptniecība sestdien un pārpasaulīgu lietu apgūšana un baudīšana svētdien. Un atcerieties - keep smiling!
Andis
geste.astro@gmail.com