otrdiena, 2017. gada 22. augusts

10 padomi EMPĀTAM.


Man pašam agrāk atrašanās starp cilvēkiem bija mokoša. Zemās vibrācijas un emocijas empātam ir daudz kaitīgākas nekā kādam ar noslēgtu uztveri.
Atceros kā sajutu citu dusmas. Visa pasaule kļuva smaga, pulsēja, man nāca ģībonis, bija slikta dūša, sažņaudzās sirds. Aizspiedās kakls. Tādā stāvoklī ir grūti padomāt un adekvāti rīkoties. Sajutu tādu kā indi plūstam pa manām asinīm.
Uzrakstīšu to, kas man būtu palīdzējis, kad biju jaunāks un mazāk sapratu enerģētisko pasauli.
1. Atceries par uzmanības likumu. Jo vairāk uzmanības velti otram cilvēkam, jo spēcīgāka saikne veidojas starp jums un vairāk no viņa uzsūksi. Izvairīšanās, nosodījums vai bailes piešķir tikai lielāku nozīmi šim cilvēkam. Līdz ar to arī vairāk uzmanības. Neitralitāte ir tas, kas tev palīdzēs. Atrodi kaut ko skaistu, kam veltīt uzmanību un domas, lai šim cilvēkam būtu pēc iespējas mazsvarīgāka loma tavā dzīvē.
2. Iemācies lietot liftu. Iepazīsti augstākās un zemākās vibrācijas. Atrodi savus veidus kā pacelt frekvenci. Jo tālākā slānī atradīsies no otra tev kaitīga cilvēka, jo mazāka ietekme viņam būs uz tevi.
3. Cīnīšanās neko nedos. Ja sajuti negatīvu domu, emociju vai ķermeņa reakciju ir jau par vēlu, lai to noraidītu. Ļaujies, lai tā iziet caur tavu sistēmu. Jo vairāk atslābināsies, jo mazāku kaitējumu, tā nodarīs. Bet tajā pašā laikā, nevelc sevī iekšā vairāk par to, kas atnāk. Neaicini, bet nenoraidi. Paliec neitrāls.
4. Atceries gaišus cilvēkus, ko esi dzīvē saticis. Cilvēkus ar skaistāko starojumu. Tāpat arī, ja pazīsti kādu gaišu būtni, atceries arī to. Sajūti gaismas tīklu starp viņiem visiem. Iztēlojies, ka katram šim cilvēkam ir arī tiešais savienojums ar tavu sirds centru. Šis tīkls palīdzēs tev uzturēt skaistu starojumu pašam un mazāk ietekmēsies no negatīvā. Tāpat, uzaicini viņus sev palīgā. Ļauj, lai viņi palīdz tev pārstrādāt šīs negācijas, ko jūti nākam no otra. Ļauj, lai tās neiestrēgst tavā ķermenī, bet vienmērīgi sadalās pa visiem, kas ir tīklā un, kas to pieņem. Jutīsi, ka tava nasta paliek krietni vieglāka.
5. Uzturi tīru saikni ar zemi. Cilvēka enerģētiskajā ķermenī ir kanāli, kas ļauj visu lieko novadīt caur kājām dziļi zemē. Ja jūti smagumu sirdī vai enerģijas sabiezējumus, tad ar elpošanu viegli ļauj tam aizplūst dziļi zemē.
6. Enerģētiskā sazemēšanās. Ja tu esi pārāk dziļi iekšējā visumā un jūti, ka ir būtnes vai enerģijas, kas tev ir kaitīgas, mēģini vairāk saslēgties ar fizisko pasauli. Izmēģini peldi jūrā. Sālsūdens ir lielisks līdzeklis. Tāpat arī mežs, dzīvā daba. Tie ir lieliski palīgi, lai atkal atgrieztos zemes frekvencēs. Atrodi savu sazemēšanās pieeju.
7. Ja dzīvo lielā pilsētā, centies atrast laiku, lai izbrauktu no tās. Piemēram, ap Rīgu ir smags starojums. Tāds kupols, kas rodas no visu cilvēku individuālajiem starojumiem. Katru reizi, kad braucu ārā, burtiski jūtu, kā man galva atslābst, pasaule paliek vieglāka un enerģijas plūst brīvāk.
8. Atrodi, kas tevi pozitīvi uzlādē. Ikdienas dzīve var ļoti spēcīgi izsūkt. Un regulāri nepieciešamas ir nodarbes, kas enerģijas resursus atjauno. Ja to nedarīsi, ķermenim nepietiks spēka par sevi parūpēties un tu sāksi aicināt dažādas kaites. Daži uzlādes veidi ir mūzika, daba, meditācija, zīmēšana, būšana ar kādu īpašu cilvēku, lasīšana, pastaigas, peldēšana, sports.
9. Izpaud to, kas tevī ir iekšā. Jo empātiskāks būsi, jo vairāk tevī nāks dažādas enerģijas un informācijas. Nelaižot tās laukā, tu dari pāri sev. Raksti, zīmē, atrodi domubiedrus ar kuriem par to parunāt. Atrodi jebkuru veidu, kā tas, kas ir ienācis iekšā, var tikt arī laukā. Jo ilgāk neizlaistas enerģijas tevī sēdēs, jo kaitīgākas tās kļūs. Tāpat arī empātiski cilvēki vairāk jūt emocijas. Emociju apspiešanas rezultātā enerģētiskais ķermenis kļūst slims.
10. Un pats svarīgākais punkts - strādā ar sevi. Jo vairāk Tevī būs nepieņemtas tumsas, jo vairāk to uzsūksi no apkartējiem. Jo vairāk jutīsies, ka tu neko labu neesi pelnījis, jo vairāk no citiem tev nāks sliktais. Iepazīsti savu ego. Ej cauri apspiestajiem pagātnes notikumiem un kārto sevi iekšā. Katra baile, dusma vai aizvainojums, kas tevī palicis ir papildinājums iekšējam tumsas magnētam.
Veiksmi tavā ceļā! Būt empātam šajā pasaulē ir ļoti skaista pieredze, ja iemācies tikt galā ar visu kaitīgo, kas ir apkārt
Andris Ciekurs