pirmdiena, 2017. gada 28. augusts

Pienācis rudens, bet tās nav vasaras beigas. Tas ir tikai jauns sākums


Pienācis rudens, bet tās nav vasaras beigas. Tas ir tikai jauns sākums. Sākums siltumam, ko vēsajos, lietainos rudens vakaros sniegsim viens otram. Sākums sarunām pie krāsniņas, klausoties malkas sprakšķošā uguns stāstā, kad tā sastop vēju un lietu līdz upēm aizsalstot sniedzot mīļumu zemei. Tas ir sirds vasaras sākums. Tev, man un mums visiem.
Reizi nedēļā, brīvās uguns sarunas Baltu retrīta centrā. Pavadot pasauli tās rudens un ziemas ceļā, līdz jauni pumpuri plauks, līdz jauna Saule ausīs, līdz Daba atvērs acis no jauna. Līdz pat aprīlim 7 mēnešu garumā.
Mēs sniegsim Tev savu siltumu, ar ko varēsi dalīties, ko varēsi dāvāt saviem tuvajiem, draugiem un vienkārši pretīmnācējiem, rudens, ziemas ceļiniekiem.
Mēs runāsim par Tavu Sirdi, par Brīvību, par harmoniju un daudz ko citu. Mēs sajutīsim to, ko vārdiem šeit nespējam nodot. Tā būs Jaunā pasaule. Tas būs Tavs Jaunais visums, ko kopā radīsim, katrs savu un mūsu kopējo.

Ja sajūti šo siltumu mūsu vārdos, tad piebiedrojies. Esi kopā ar mums. Esi kopā ar savu Jauno pasauli, kādu sen vēlējies radīt.
Tās ir senās Baltu zināšanas, tā ir seno Baltu pasaule, ko esam aizmirsuši. Ko beidzot sākam atcerēties. Kurā sākam dzīvot. Tā ir Tava Sirds deja, kas vienmēr bijusi Tevī, kas vienmēr sildījusi Tevi.
Mēs esam pārveidojuši jau seno "Brīvības Prakse" kursu jaunā "Brīvās Uguns Dejā", kas no sarunām un informācijas kļuvusi par brīvu Radīšanu! Reizi nedēļā, trīs mazas grupiņas, otrdienās 19:00-21:30, trešdienās 19:00-21:30 un sestdienās 10:00-12:30. Jau no 6. septembra!

Patiesi neiespējami ir vārdos aprakstīt to, ko šeit darīsim, bet vienu varam apsolīt silti. Tas mainīs Tavu dzīvi. Tāpēc, piedāvājam Tev ieklausīties vārdos, ko tieši Tev nodod tie sirds siltuma nesēji, kuri sargāja sauli pagājušo rudeni un ziemu mūsu mazajā, bet mājīgajā lokā. Un, ja arī Tu izvēlies nest savu siltumu kopā ar mums, tad raksti mums uz balti@balturaksti.com vai zvani pa tālo balss nesēju 26690191.
Vari apskatīt arī sīkāk tēmas, par kurām stāstīsim Tev, klikšķinot uz zemāk norādītā linka, bet nu vārdi, ko sniedz Tev mūsu draugi:
***
Man “Brīvības prakse” bija Meditatīva kopā būšana, kur:
– pilienu pa pilienam un dažbrīd īstā Cunami formā uzpildīt drosmi spert soļus un palikt uz Sava Īstā ceļa, ārpus ierastajām komforta zonām;
– piedzīvot atklāsmi, ka iegūstu ne tikai to, kam braucu pakaļ, bet arī to, ko man patiesi šajā mirklī vajag;
– iegūt jaunus apziņas plašumus (fiziski, mentāli, emocionāli un arī ārpus tā..).
Brīvības prakse ir pilna signālu, kas norezonē ar katra iekšējo būtību, rosinot katram pašam dziļi sevī spilgtus impulsus, kam uzticēties un sekot.
Tas ir sākums, kam nav beigu.
Pateicībā, Linda

***
" Brīvības prakse " man parādīja, ka eksistē pilnīgi cita līmeņa brīvība. Es braucu mācīties, kā kļūt vairāk brīvam savā istabā, taču mani izveda ārā no telpas un parādīja, ka ir debesis un zvaigznes. Bija jēdzieni, kas ikdienā likās zināmi un pierasti, ka " tur neko nevar mainīt". Taču izrādījās citādi, izrādījās, ka pasauli var mainīt, izjust un pieredzēt no pavisam cita skatu punkta - pieredzēt ko nozīmē dzīve, sajust ko nozīmē brīvība. Ikvienam, kuram liekas, ka mūsu domāšanu, uztveri un sajūtas cenšas ievirzīt šaurā diezgan depresīvā tunelī es varu pateikt, ka jums neliekas. Ejiet uz "brīvības praksi" un sajūtiet debesis.
Lai jums veicas! Mārtiņš

***
Viss izskatās pavisam savādāk nekā pierasts redzēt! Esmu priecīga, ka ir cilvēki, kas mums palīdz atvērt acis un IERAUDZĪT….Paldies Jums par to!
Inese

***
Ja Tu nemeklē Skolotāju, kam sekot, bet meklē savu ceļu. Ja Tu gribi atgriezties pie sevis, būt savā centrā, bet Tev traucē apkārtējais „troksnis”. Ja Tu jūti, ka ilgojies pēc savas iekšējās māju sajūtas un brīvības. Ja Tev līdz kaklam sistēmiskās pasaules izmisīgās pūles savilkt saites arvien ciešāk. Ja vēlies redzēt, kā dabiski atkrīt muļķīgas ilūzijas un iedomas, viltus pasaules un hipnotizējošie sapņu tīkli. Ja Tu gribi sajust, kā tas ir – pilnībā būt un reizē nebūt, šie kursi ir Tev! Lai izdodas!
Zane

***
Mīļie Balti, paldies par iespēju būt. Šajos vakaros bija vārdos neaprakstāmā un nenosaucamā, bet sajūtamā enerģija caur ārdīšanu, radīšanu un mīlestību. Pēc šī cikla es esmu modusies pati sev. Ar katru mirkli vairāk atrodoties sevī, vairāk izjūtu enerģiju, kādu agrāk neesmu izjutusi. Es vairāk pavadu laiku ar sevi, nevis ar iekšējiem satricinājumiem, es vairs tajos nepiedalos, tādējādi kļūstot par brīvu radību. Paldies, Balti, par iedrošinājumu, impulsu un jūsu spēku, tiešumu un atklātību.
Sirsnībā, Inta.

***
Pasakaini viegls ceļojums sevī. Paldies par visu! Pavisam noteikti viss uzzinātais un atgadinātais palidzēja atkal sajust, kā ir būt sev pašam..mierā..cieņā… ar sevi un visu apkārtējo.
Ikdiena vairs nav tik ikdienišķa ar to mieru un pateicību, kādu tagad dzīvoju.
Toms Ričards Kramiņš

***
Brīvības prakse ir mana vērtīgākā pašizaugsmes pieredze līdz šim. Es iepazinos ar patieso sevi un guvu atbildes uz visiem sev svarīgajiem jautājumiem. No sajūtas, ka brīnumu nav uz sajūtu, ka brīnums ir viss – mīļš paldies BALTI par dzīvi transformējošo pieredzi!
Luīze Kalniņa

***
Baltu „Brīvības prakse” ir jaudīgākā no semināriem/praksēm, kuru esmu apmeklējusi.
Ieteiktu apmeklēt cilvēkiem, kas jau ne pirmo gadu lasa „šāda tipa” grāmatas un apmeklē seminārus, meditācijas utt... un gandrīz uz visur jau ir bijuši, gandrīz visu jau ir dzirdējuši!!!
Baltu „Brīvības praksē”, jūs nedzirdēsiet tradicionālo pamatinformāciju, kas ir izlasāma daudzās grāmatās. Tur ir iespēja paskatīties UZ VISU TO PAŠU no pavisam CITA redzes PUNKTA un reāli SAJUST TO!
Man ļoti saistošs bija arī formāts – mazs cilvēku skaits grupā un individuāla pieeja!
Inese Saiva

***
http://www.balturaksti.com/2017/brivibas-prakse-4/