svētdiena, 2017. gada 9. jūlijs

Vēsā vasara


Apkārtvaldošās enerģijas rada lielas šūpošanās, kas izpaužas kā plānu maiņa, emocionālie augšā -lejā utml: šobrīd vairāk nekā jebkad tajā orientēties var palīdzēt tieši NODOMS. Jeb SANKALPA (sanskritā) -tie, ar kuriem esam vairākus gadus praktizējuši, zina SANKALPA nozīmi: afirmācija, pozitīvi izteikta domforma, enerģētiska struktūra, kas vienlaicīgi apzīmē jau manifestējušos rezultātu. Mūsdienu terminoloģijā var teikt -hologramma.



S rītu varu sākt ar NODOMA izveidošanu.

Veidojiet arī Jūs, lasītāj, savu ikdienu un tās notikumus ar NODOMU... Un tā būs JŪSU DIENA, lai vai kas!



Atļaušos šajā vietā  par Latvijas Vasaras +15-20 grādiem -pielikt ideju, ko sapratu 2012.gada arī temperatūras ziņā vēsajā vasarā: jaunie gaismas kodi un no Kosmosa nākošās enerģijas ir ļoooti spēcīgas -tās pat nav vairs Ugunīgās ( kā Rērihu Agni jogā), nu jau tās ir Plazmas un vēl jaudīgākas. Mēs vienkārši to visu papildus karstumā neizturētu. Šo ideju minēju Sīlijai Fennai ( Celia Fenn), kura toreiz bija Rīgā un arī drebinājās jūlijā (viņa gan ir no Keiptaunas). Viņa ir atzīts daudzu gaismas skolotāju, īpaši Erceņģeļa Mihaila kanāls, un strādā ar lielu auditoriju visā pasaulē. Sīlija apstiprināja šo domu.









 Vēl viens jaunums -lūgums -ierosinājums, uz ko mani iedvesmoja divas lietas: Ezeros Siguldā notika Meditācija Lielās Centrālās Saules gonga vadībā kopā ar manu mīļo Ievu Rapu. Tas ir unikāls notikums, unikāla vibrācija, pieļauju, ka šis ir vienīgais Centrālās Saules gongs pasaulē: pēc Ievas un viņas dzīvesbiedra Māra vēlmēm &meditācijām to izgatavoja meistari Vācijā, kuri, protams, arī "ir tēmā". Savukārt aizvakar dzirdētais klasiskās Dienvidindijas mūzikas lieliskas koncerts pamudināja mani atkal sajust tradicionālās jogas nianses, kuras esmu nedaudz nolikusi maliņā. BŪS TRĪS SPECIĀLAS nodarbības, veltītas SŪRJA NAMASKAR jeb Saules Sveicienam ar 12 mantrām - DIVPADSMIT SAULES VĀRDIEM, kurus 2008. gadā saņēmu no Skolotāja. Unikāla prakse, ko apgūsim, papildus arī info par Sauli šajā galaktikā, Lielo Centrālo Sauli Alcionu, Saules enerģijjām katra ķermenī. Vārdu sakot -pati esmu sajūsmā par ideju. Vēlos to īstenot kopā!! Kurus interesētu šādas 3 pusotru stundu nodarbības Saules laikā, atrakstiet īsu epastu un dariet zināmus savus optimālos laikus jūlijā, augustā. Izveidosim grupu!

Visus priekus!!!!



Sirsnīgs paldies, ka ejam šo ceļu kopā -



Jūsu Baiba Kranāte