ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Mīlēt vai ciest?

Iedomājies, ka tu dzīvo bez bailēm mīlēt un būt mīlētam. Nebaidies būt atstumts, un tev nav nekādas vajadzības vēlēties būt pieņemtam.
Tu bez kauna un vēlmes t
...aisnoties mierīgi vari pateikt “Es tevi mīlu”.
Vari iet pa pasauli plaši atvērtu sirdi un nebaidīties nosodījuma.
Iedomājies, ka nebaidies riskēt un iepazīt dzīvi.
Nebaidies kaut ko zaudēt, dzīvot šajā pasaulē un nomirt. Tu esi spējīgs dzīvot labestības un laimes stāvoklī kā paradīzes sapnī.

Tikai mīlestība atnes tādu svētlaimi. Būt mīlestības stāvoklī nozīmē, būt svētlaimīgam.
Kā tikko tu sajutīsi, ko nozīmē dzīvot svētlaimē, tev tas iepatiksies. Un tu sapratīsi, ka paradīze zemes virsū – tā ir īstenība, tā patiešām ir.
Kā tikko sapratīīsi, ka paradīze ir un tajā var dzīvot, tikai no tevis būs atkarīgs, vai tu pēc tās tieksies, vai – nē.

Vari vienmēr mīlēt. Izvēle Tava. Varbūt tev nav iemesla mīlēt, bet esi to spējīgs darīt, jo mīlestība dara tevi svētlaimīgu.
Aktīva mīlestība dāvā laimi. Tā dāvā mieru. Izmaina tavu uztveri. Uz visu var skatīties mīlošām acīm..


https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/07/20/milet-vai-ciest/

Iedomājies, tev ir pilnīgi vienalga, ko teiks citi!
… Tu vairs neuzvedies tā, kā citi to vēlētos. Tu neatbildi par citu viedokļiem. Tev nav vajadzības nevienu kontrolēt un tevi neviens nekontrolē. Iedomājies, ka tu dzīvo un nevienu nenosodi. Viegli visiem piedod un atsakies izteikt spriedumus par jebkuru cilvēku. Tev nevajag cīnīties par to, lai tev būtu taisnība, bet kādam citam – nebūtu. Tu cieni sevi un citus un citi ciena tevi.
Iedomājies, ka tu dzīvo bez bailēm mīlēt un būt mīlētam. Nebaidies būt atstumts, un tev nav nekādas vajadzības vēlēties būt pieņemtam. Tu bez kauna un vēlmes taisnoties mierīgi vari pateikt “Es tevi mīlu”. Vari iet pa pasauli plaši atvērtu sirdi un nebaidīties nosodījuma. Iedomājies, ka nebaidies riskēt un iepazīt dzīvi. Nebaidies kaut ko zaudēt, dzīvot šajā pasaulē un nomirt. Tu esi spējīgs dzīvot labestības un laimes stāvoklī kā paradīzes sapnī.
Tikai mīlestība atnes tādu svētlaimi. Svētlaime ir sinonīms vārdam mīlestība. Būt mīlestības stāvoklī nozīmē, būt svētlaimīgam. Tu lido mākoņos un visur redzi mīlestību. Un tā var dzīvot mūžīgi. Var tāpēc, ka citi arī tā ir izdarījuši un viņi ir tādi paši kā tu. Viņi arī ir svētlaimīgi.
Kā tikko tu sajutīsi, ko nozīmē dzīvot svētlaimē, tev tas iepatiksies. Un tu sapratīsi, ka paradīze zemes virsū – tā ir īstenība, tā patiešām ir. Kā tikko sapratīīsi, ka paradīze ir un tajā var dzīvot, tikai no tevis būs atkarīgs, vai tu pēc tās tieksies, vai – nē.
Vari vienmēr mīlēt. Izvēle Tava. Varbūt tev nav iemesla mīlēt, bet esi to spējīgs darīt, jo mīlestība dara tevi svētlaimīgu. Aktīva mīlestība dāvā laimi. Tā dāvā mieru. Izmaina tavu uztveri. Uz visu var skatīties mīlošām acīm.
Tu apzinies, ka visapkārt tev ir mīlestība. Nav iemesla ciest. Tava izvēle ir vienīgais ciešanu iemesls. Paskatoties uz savu dzīvi, tu noteikti atradīsi daudz iemeslu, lai sevi šaustītu, bet nopietnu iemeslu tu neatradīsi. Tas pats attiecas arī uz laimi. Vienīgais tās pamatojums ir tava izvēle.
Gan laime, gan ciešanas – ir tavas izvēles jautājums.
Iespējams, mums nav pa spēkam izvairīties no cilvēka likteņa zemes virsū, taču mums ir izvēle: cietēja liktenis vai laimīgs liktenis. Ciest vai mīlēt un būt laimīgam. Dzīvot paradīzē vai ellē. Es izvēlos paradīzi!
Autors: Dons Migels Rīzs
Tulkoja: Ginta FS