ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Biosonārā Meditācija

Vairākus gadus esam gājuši šajā virzienā, lai cilvēkiem rastu iespēju piedzīvot un izbaudīt to, kas ikdienas dzīvē nav sajusts. Beidzot šāda iespēja pastāv! Šobrīd gan tikai ierobežotam apmeklētāju skaitam 22., 23. un 24. jūlijā.
Biosonārā Meditācija
Šī ir ļoti jaudīga meditācija, ar kuras palīdzību fiziskajā ķermenī tiek pacelta kundalini enerģija līdz pat vainagčakrai. Tā ievibrē visu ķermeni kosmiskajās frekvencēs, atverot gan trešo aci, gan apziņu. Šī ļoti senā metode aktivizē ķermenī čakru spirāli, atklājot jaunas spējas un sajūtas. Izmaiņas organismā sajutīsiet jau uzreiz pēc meditācijas.
Jau izsenis šo meditāciju praktizē mūki, ar balsi un īpašiem mūzikas instrumentiem izdziedot specifisku skaņu vibrācijas, kas šūnu līmenī iedarbojas uz visu ķermeni. Balti ir izveidojuši biofrekvenču telpu, kurā ar mūsdienīgas aparatūras un dažādu skaņas viļņu palīdzību panākam tādu pašu efektu.
Šai meditācijai nav nekāds sakars ar "binaural beats" un citām skaņu meditācijām. Biosonārā Meditācija ir unikāla un šobrīd nekur citur pasaulē nav pieejama.

Dažas atsauksmes no tiem, kuri pie mums ir izgājuši šo meditāciju:
"Klausoties biofrekvences, rokās sajutu spēcīgu enerģiju. Ar rokām varēja just otra cilvēka astrālo lauku. Apkārtējā telpa izskatījās pavisam savādāk. Ar savām acīm pārliecinājos, ka pasaule, kurā dzīvojam, ir daudz savādāka."
/Lāsma/

"Skaņa sakārtoja manas enerģijas. Sajūta kā aizlidotu. Pārņem ļoti tuva, mīļa bērnības noskaņa. Negribējās, ka meditācija beidzās. Pēc tam likās, ka lidoju nevis eju."
/Liene/

"Sākumā mētāja sajūtās, pēc tam izmainījās uztvere, pārņēma atbrīvojums. Sajūtās it kā neesi piesiets tik ļoti pie zemes. Pavērās iespēja plūst, lidot. Ļoti patīkami. Sakārtota sajūta, tāda, kādai būtu jābūt ikdienā vispār cilvēkam pēc būtības."
/Rūta/

"Meditācijas laikā bija sajūta, ka mainās gaisa blīvums - šķita, ka tas paliek taustāmāks, rokas un kājas šķita divreiz apjomīgākas, mainījās pieskāriena spēks - varēja sajust pieskārienu pa attālumu, tā it kā tajā brīdī saplūstu kopā ikkatra dzīvā šūna. Mazliet biedējoši, jo robežojas ar sajūtu zaudēt sevi. Un tajā pašā brīdī ļoti piepildoši. Viss daudz dzīvāk un intensīvāk nekā ikdienā.
Mainījās arī sevis - savas balss, savu kustību, sava ķermeņa - uztvere. Cēlās karstums, dzīvesprieks, radošā enerģija.
Nākamās 2 dienas bija īpašas iedvesmas pilnas, 50 cm virs zemes, ar daudz vairāk elpas, daudz vairāk prieka, daudz lielāku spēju ar nelielu impulsu iekustināt gandrīz jebko. Turklāt tas bija ļoti lipīgi - arī apkārtējie smaidīja daudz vairāk un spēja paši sevi pārsteigt."
/Linda/

Kur: Netālu no Saulkrastiem.
Kad: Kopā pieejamas vairākas grupas:
* sestdien 22. jūlijs 19:00
* svētdien 23. jūlijs 11:00
* pirmdien 24. jūlijs 08:00

Cik ilgi: Meditācijas ilgums aptuveni pāris stundas.
Papildus: Meditācijas dienā izvēlieties tikai vieglas vegānas ēdienreizes.
Sīkākai informācijai un, lai pieteiktos, raksti mums vai zvani.
mob: +371 26690191
balti@balturaksti.com

Patiesā cieņā, BALTIwww.balturaksti.com